Ella123@
I meni curi nos. U leđima me isto zna boljeti.
Svaka trudnoća je zasebna. Tako da nisu uvijek isti simptomi.
Možda je bila kasnije ovulacija. Ja sam čak mislila da ju ovaj mj.nisam ni imala, ne pratim sa trakicama ništa. Prije me kod ovulacije bolio desni jajnik. Ovaj mj.bez ikakvih simptoma ovulacije,valjda je dr.jajnik u pitanju.
Ništa se nemoj bojati,treba samo čekati. Dokaz da si trudna je poz.test,a ponekad tad dan je stvarno teško čekati jer dani nikako da prođu.
Da, izludjujuce...
Cujemo se petak da vidimo kako je proslo💜
heeej cure, kako ste? nadam se da ste bolje nego ja..
znaci bila sam danas na pregledu, uvz i papa. I veli meni dr. 'vi idete na postupak? pa imate polip na meternici morate to prvo riješiti!' ja ostala PAF!!! nitko do sad mi nije vidio polip na maternici..doduše do sad sam isla samo soc.gin.pa valjda ni nemaju UZV za to detektirati..
Reko okej, aj idemo pogledat ovulaciju.. kaže ona 'Nop, nema ovulacije' na desnom jajniku def. nije bila ovulacija a lijevi nije mogla naci jer je negdje u crijevima (?????) evo meni došlo da plaćem (al to sam sačuvala sa sestru od gin), i tako nazvem ja svoju gin i veli ona kak joj je žao zbog polipa i da joj pošaljem to sve na mail a ona će mi dog.termin kod dr. I sad zove ona mene povratno, i veli da jel mi odgovara da idem u Merkur jer su tamo dobri sa dr.pa bi me ugurali za ovaj petak za operaciju da mi odstrane taj ubogi polip. Tako da u petak idem na operaciju.
Evo plaće mi se.
Naravno nazvala sam Betu i vele oni da dok se to ne riješi da ne mogu u postupak. No eto, svako zlo za neko dobro..napokon su našli nešto što bi moglo biti uzrok biokemijske..valjdaa
tako da smo se mm i ja dog, da ćemo sad 3mj. prirodno pokušavat pa ako ne uspijemo opet krenuti u postupak..
💓💓💓💓💓
Histeroskopija je brzinska metoda, to ce ti ukloniti i odmah nakon M cete moci pokusavati. Jako ki je zao sto se uopce moras boriti s tim. Za Merkur sam isto cula da ima dobre doktore, posebice Podgajski. Sretno i super sto si tako brzo na redu i sto cete to rijesiti.❤
Vjerujem da ti je ogroman šok bio.
Jel veliki polip? Jesu ti još što rekli?
dada, baš i idem kod Podgajskog..
jesi ti išla na to?
ma da, baš mi je bio ŠOOOK!
A veli da koliko je ona vidjela nije velik al sve nešt je slabo vidjela..vidjela je da je na vanjskom ušću maternice..e sad koliko je onda velik to ću tek vidjeti.
Ma sva sam ???? neznam hoće u petak imat samo pregled ili ću imat i zahvat? Dali da uzmem bolovanje? Jel to ide po općom anestezijom?
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
06/25 počeli raditi na no.2 💫
*A goal without a plan is just a wish
Tommy Jesam, imala sam i histerokopiju i laparoskopiju odjednom i ide opca anestezija, ali nakon histeroskopije bi koliko znam odmah isla drugi dan doma. E sad ne znam sto je na uputnici napisala jel pregled il? Ako je opca anestezija,a koliko znam trebala bi biti, trebat ces napraviti pretrage prije-krv,krvna grupa,anestezolog i mislim da za srce nesto, i onda ces ici na histeroskopiju. Bar je tako kod mene bilo. Monstera je nedavno bila i ona ce ti znati vise, jer od moje je proslo nekoliko god.
Podgajski je koliko i znam subspec humane što je super.
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
Ne znam zasto mi je zadnja recenica podebljana ,nije namijenjeno da bude tako😬😁
TommyJesam, imala sam i histerokopiju i laparoskopiju odjednom i ide opca anestezija, ali nakon histeroskopije bi koliko znam odmah isla drugi dan doma. E sad ne znam sto je na uputnici napisala jel pregled il? Ako je opca anestezija,a koliko znam trebala bi biti, trebat ces napraviti pretrage prije-krv,krvna grupa,anestezolog i mislim da za srce nesto, i onda ces ici na histeroskopiju. Bar je tako kod mene bilo. Monstera je nedavno bila i ona ce ti znati vise, jer od moje je proslo nekoliko god.
Dada, na uputnici pise Pregled, tako da vjerujem da ce mi biti samo pregled i danji dogovor. Nadam se da necu morat dugo čekati za op. Ona ide nakon menge ili?
E da,to sam i mislila da ce trebati to sve za anesteziju. to si sve radila tamo ili?
Hahahha bas ti se svidio Podgajski,a? 🤣
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
heeej cure, kako ste? nadam se da ste bolje nego ja..
znaci bila sam danas na pregledu, uvz i papa. I veli meni dr. 'vi idete na postupak? pa imate polip na meternici morate to prvo riješiti!' ja ostala PAF!!! nitko do sad mi nije vidio polip na maternici..doduše do sad sam isla samo soc.gin.pa valjda ni nemaju UZV za to detektirati..
Reko okej, aj idemo pogledat ovulaciju.. kaže ona 'Nop, nema ovulacije' na desnom jajniku def. nije bila ovulacija a lijevi nije mogla naci jer je negdje u crijevima (?????) evo meni došlo da plaćem (al to sam sačuvala sa sestru od gin), i tako nazvem ja svoju gin i veli ona kak joj je žao zbog polipa i da joj pošaljem to sve na mail a ona će mi dog.termin kod dr. I sad zove ona mene povratno, i veli da jel mi odgovara da idem u Merkur jer su tamo dobri sa dr.pa bi me ugurali za ovaj petak za operaciju da mi odstrane taj ubogi polip. Tako da u petak idem na operaciju.
Evo plaće mi se.
Naravno nazvala sam Betu i vele oni da dok se to ne riješi da ne mogu u postupak. No eto, svako zlo za neko dobro..napokon su našli nešto što bi moglo biti uzrok biokemijske..valjdaa
tako da smo se mm i ja dog, da ćemo sad 3mj. prirodno pokušavat pa ako ne uspijemo opet krenuti u postupak..
Tommy, hm, od nekoliko žena sam čula da su im našli polip, a nitko prije nije vidio na UZV jer imaju lošije uređaje.🤔
Želim ti puno sreće😘
👩 33 - desni jajovod neprohodan, a lijevi slabo prohodan, AMH 24.5 pmol/L
🧔 39 - normozoospermija
*11/2021 - biokemijska
*3/2022 - 1. IVF , *4/2022 FET 1🐧,➕
*12/2022 - stigao naš dečkić💙
*1/2025 - iznenadni ➕️
*6/2025 - 3 mjeseca ranije stigao naš palčić💙
TommyJesam, imala sam i histerokopiju i laparoskopiju odjednom i ide opca anestezija, ali nakon histeroskopije bi koliko znam odmah isla drugi dan doma. E sad ne znam sto je na uputnici napisala jel pregled il? Ako je opca anestezija,a koliko znam trebala bi biti, trebat ces napraviti pretrage prije-krv,krvna grupa,anestezolog i mislim da za srce nesto, i onda ces ici na histeroskopiju. Bar je tako kod mene bilo. Monstera je nedavno bila i ona ce ti znati vise, jer od moje je proslo nekoliko god.
Dada, na uputnici pise Pregled, tako da vjerujem da ce mi biti samo pregled i danji dogovor. Nadam se da necu morat dugo čekati za op. Ona ide nakon menge ili?
E da,to sam i mislila da ce trebati to sve za anesteziju. to si sve radila tamo ili?
Mislim da poslije M da.
Haha ma nisam ni bila nikad kod njega ali znam iz grupa za endometriozu da ga cure jako hvale, a kad imas endo tesko je naci nekog kom vjerujes i ko zna kaj radi pa pretpostavljam da je dobar i za ostalu problematiku😁😁
Bila sam operirana na sv.duhu pa sam tamo radila pretrage..
Jedino zbog covida ti se moze sad mozda oduziti termina,al mislim da ces brzo na red😁
Mislim da poslije M da.
Haha ma nisam ni bila nikad kod njega ali znam iz grupa za endometriozu da ga cure jako hvale, a kad imas endo tesko je naci nekog kom vjerujes i ko zna kaj radi pa pretpostavljam da je dobar i za ostalu problematiku😁😁
Bila sam operirana na sv.duhu pa sam tamo radila pretrage..
Jedino zbog covida ti se moze sad mozda oduziti termina,al mislim da ces brzo na red😁
jaaao ženo hvala ti <3 malo si mi rašćistila um.. e kako nakon op. jesi bila u bolovima? na bolovanju?
ma ja se nadam da sad već na sljedećem ciklusu na stolu hahah
Anchy sunce moje :***
Inna pa da, u tome i je problem. što sam ja morala otići kod privatnika da bi mi se nešto našlo..a bitno da placemo zdravstvo a oni imaju uređaje iz doba juge..
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
Tommy da te utješim, moja sestra je radila vađenje polipa, koji je bio mini neki, jedva su ga i vidjeli. Imala je opću anesteziju, isti dan nakon ručka išla doma, malo krvarila. Doktorica joj je rekla da odma od sljedeći ciklus mogu raditi na bebi. Prije toga godinama nije mogla ostati trudna a kao sve PS-u. Taj polip je bio par milimetara i doktorica je mislila da on ništa ne smeta, al čim ga je maknula, za par mj je ostala trudna. Evo sad doma imamo malu mišku od 2mj
👩🦰31g 🧔34g
👫 9g
👰🤵6g
24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
27.02.2020. Biokemijska (7+2)
30.05.2020. Biokemijska (6+3)
11.09.2020. Laparatomija mioma
Trudimo se od 2017.
Desni jajnik blago PCOS
✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
💉 Gynositol, cikla
Ne redoviti ciklusi