Tko planira i radi na bebi - peti nastavak 👶🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Loza 💙😇
    02. Ožujak 2021. 12:16

bebolinoof93

zuzuzujalica

Hej Ella123, meni tvoji simptomi zvuče jako dobro. Preporučila bih ti da piškiš test sutra ujutro. Kupi si neki osjetljiviji od 10miu/ml. Držim fige :))
    .
    Cure, kako mi je draga Leahdala trakice, možete mi dati kratki info kako i kad da krenem? Ovulacija mi je zadnji mjesec bila 15DC, koji bih DC trebala početi piškiti? I koju vi app koristite kojom slikate trakicu? I možete mi dati neki savjet kako općenito najbolje koristiti?

hej zuzuzujalica, ovako, ja ti koristim LH trakice već 6 mjeseci, ovulaciju imam 14dc i krenem oko 7 piškiti jer eto (inače možeš 8/9) ali ja krenem ranije i pratim onda kroz dane i upisujem u ovia fertility, zakon aplikacija, meni točno u dan izračuna mengu, čak i kad mi je par puta kasnila i kad mi se ciklus pomjerio, znala je prije mene…

sad vidim da si pitala i za app. ja na preporuku cura koristim premom, ma da svejedno čuvam trakice na papiru pa pratim jer mi se čini da to što mi premom označi često nema smisla pa moram sama korigirati 🤷‍♀️

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

• Ella123@
    02. Ožujak 2021. 12:16

Hvala vam na odgovorima 😇💜
    Zaboravila sam napisati imam vec danima i ucestalo mokrenje sto inace nije slucaj kod mene.
    Nadam se da ce biti nesto od svega toga.
    Javim rezultate

Lindsay
    02. Ožujak 2021. 12:20

zg123

Lindsay, jako mi je žao što to čitam, jer točno znam kako sam se i ja osjećala. Mi smo u 4. mjesecu se naručili na postupak. Ne znam iz kojeg si grada, al da možda odeš kod doktora Vrčića, on radi u Petrovoj il ima svoju privatnu polikliniku. Il možda da mu mail pošalješ? Nas su drugi doktori odmah slali na ivf dok je on tražio uzrok i slao nas na dodatne pretrage.

Nasli smo dobrog doktora, kazem ti znamo uzrok, slao nas je ali eto. Nema riješenja za to, jer ne znaju odakle mu makroprolaktin. Javi nam se s jos jacom crticom i razveseli nas. Taman da si u malom postotku zenica koje ostanu prirodno trudne pred postupak 

Lindsay
    02. Ožujak 2021. 12:26

Loza, Ma je, na kraju je jednako razorno gledati snjeska iz mjeseca u mjesec ili krenuti na ivf... Po mom iskustvu do sada teze mi pada ivf jer sam kukavica  ali znam ni da snjeska nije ugodno i pitati se zasto nece. Nisam stigla osjetiti veliko razocarenje na testovima jer sam pozurila traziti uzrok zasto nam nije uspjelo od "prve"  
    Ja sam nadasve savrseno zdrava zena , uredna papa, hormoni, stitnjaca, brisevi(bili prije 3 mj uredni, danas cekam nove nalaze) , amh uredan, urinokultura, krva slika, menstruacija redovna. Ali uvijek se pitam mozda ja ne mogu zadrzati plod, mozda je u meni stvar a to jos ni ne znam jer nikada nisam bila t i vjecni sam pesimist i kukavica 

Mia333
    02. Ožujak 2021. 12:48

Pozdrav cure, evo da se i ja javim.
    Proslo je 10 dana stimulacije s ukupno 17 injekcija i sutra slijedi aspiracija i oplodnja 😊
    Nadamo se da ce proci sve kako treba i da cemo za nekih 4-6 dana imati barem jednu malu mrvicu za vratiti natrag i ubrzo ugledati nas dugoocekivani + 🤗
    Saljem vam puno strpljenja i snage ❤

pokusavamo od 11/2018
    oligoasthenoteratozoospermia 2% prog. pokretnih

Bella🌟
    02. Ožujak 2021. 13:10

Zg123 vidi see,cestitam😁😁😘
    Maja. Dobrodošla nam 🤗 zao mi je za sve što si morala proći i od srca ti želim da slijedeci put izgurate do kraja i da sve bude u redu💕💕
    Lavanyice tek si 14.dc pa stignea jos imati O. Jesi piškila trakice?
    SweetDream💕
    Anci drzim🤞🤞🤞 za uputnice. Neka ti ih da kak god zna i umije.
    Ella123 pricekaj jos dan dva i ponovi test🤞🤞
    Zuzujalice meni je O oko 14.,15.,16. Dc i trakice pocnem 12. Ili 11.dc. Premom je aplikacija,ali nisam bas zadovoljna sto se tice ocitavanja trakica,nekako vjerujem vise svojim ocima.
    Mia333 odlicno, super i sretno🤞🤞🤞
    Lindsay ma kakva kukavica, zeno pa ti si zmaj,a ne kukavica💓💓

👱‍♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
    2017. Operacija endometrioze
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2021. Operacija endometrioze
    2024. Operacija endometrioze
    7/2025 prve mpo konzultacije

Lindsay
    02. Ožujak 2021. 13:22

Belice, znas kad te strah obuzme pa se pitas hm... a mozda nismo ni kompatibilni. Ili... hm.... jedva zacmes dijete kroz nekoliko godina a ono spontani... Sve su to vrlo lako moguci scenariji koji više liče na noćne more nego na javu. Vidim ja da mnoge ovdje imamo strahove razlicitih tipova a neki su i slicni, zato smo tu jedna za drugu kao moralna podrska, a opet treba biti spreman na sve.

02. Ožujak 2021. 13:37

Bella🌟

Zg123 vidi see,cestitam😁😁😘
    Maja. Dobrodošla nam 🤗 zao mi je za sve što si morala proći i od srca ti želim da slijedeci put izgurate do kraja i da sve bude u redu💕💕
    Lavanyice tek si 14.dc pa stignea jos imati O. Jesi piškila trakice?
    SweetDream💕
    Anci drzim🤞🤞🤞 za uputnice. Neka ti ih da kak god zna i umije.
    Ella123 pricekaj jos dan dva i ponovi test🤞🤞
    Zuzujalice meni je O oko 14.,15.,16. Dc i trakice pocnem 12. Ili 11.dc. Premom je aplikacija,ali nisam bas zadovoljna sto se tice ocitavanja trakica,nekako vjerujem vise svojim ocima.
    Mia333 odlicno, super i sretno🤞🤞🤞
    Lindsay ma kakva kukavica, zeno pa ti si zmaj,a ne kukavica💓💓

15. sam ali u sub navecer sam piskila i bilo je mrvica do pika, pravi pik zapravo nisam ulovila, al bilo je sluzi divneeee, bolovi u jajniku ko inace, jedan dan..na 8dc sam imala folikul vodeci od 17mm...zato je ovaj mjesec bila ranije nego inace, ako uopce je 🤷‍♀️

02. Ožujak 2021. 13:39

Ella123@

Molim vas da neko pomogne ako je bio u slicnoj situaciji.
    Ovulacija kalendarski je trebala biti 19.02. Od tada tri dana partner i ja smo imali nezasticen odnos. Ubrzo nakon toga sam pocela osjecati lagane bolove u donjem dijelu trbuha.
    Osmi dan od ovulacije sam dva dana za redom imala na rublju nesto nalik smedjem iscjetku ali samo u tragovima na vesu.
    Grudi me inace bole pred svaku menstruaciju ali sada to ne osjetim tako intenzivno, bol je tu ali na momente osjetim peckanje, ponekad nekakvu bol koja kao da dolazi negdje iz dubine i zavrsava se u bradavicama. Testove sam radila one sto pokazuju trudnocu i do 6 dana prije ocekivane menstruacije i svi su negativni.
    U ustima imam vec danima okus metala, kad jedem ne osjetim ali dok ne jedem je kao da u ustima imam ekser.
    Pocela sam da pijem folnu kiselinu i neke vitamine da nije mozda to uzrok okusa u ustima?
    Ocekivana menstruacija bi trebala biti 05.03.
    Ciklusi su mi redovni 26 dana.
    Napuhana sam, donji dio trbuha kao da cu svako malo dobiti, ledja me bole…
    Ima li neko slicno iskustvo a da je na kraju ipak zavrsilo trudnocom?
    Izludila sam samu sebe vec…
    Sta mi je ciniti?

Zvuci dobro 😃 Drzim 🤞🤞

02. Ožujak 2021. 13:41

Mia333

Pozdrav cure, evo da se i ja javim.
    Proslo je 10 dana stimulacije s ukupno 17 injekcija i sutra slijedi aspiracija i oplodnja 😊
    Nadamo se da ce proci sve kako treba i da cemo za nekih 4-6 dana imati barem jednu malu mrvicu za vratiti natrag i ubrzo ugledati nas dugoocekivani + 🤗
    Saljem vam puno strpljenja i snage ❤

Sretno 🙏❤🍀🍀🤞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.