Omg zg123, tebe znam u priči i matičnoj mliječi i časni Ljubici, nesto smo se konzultirale prije nekoliko mjeseci. Mislim da nam muževi imaju slične dijagnoze. Meni je ovo itekako crtica nije lažna sjena, čak se i roza vidi. :O
Koliko dugo pokušavate???
Jutro curke 👋🏻
Da se i ja napokon ukljucim u tipkanje, doduse bit cu u timu onih sto s kondomom rade na bebacu ali sto je tu je 🤷🏼♀️ pripremila sam se da cu na proljetne '22 🤞🏻🤞🏻 citam vas vec duze i osjecam se kao neka baba koja sjedi klupicu do vase i naperila je usi da sto vise cuje 🤣🤣🤣🤣 tako me oraspolozite svaki dan pa red je da to znate 😁
Za sad cekam prvu m nakon kiretaze, nadam se da ce doci u neko "ocekivano" vrijeme 🤦🏼♀️ ja sam odnih kojima se dogodilo 🙋🏼♀️ s tim da znak kako mi se dogodilo, poslje proslog gubitka t me bas bilo strah i pomislit da ponovo probamo cak sam 7mj bila na pilulama i poslje smo hopsali normalno bez plana i aktivnog rada kad dode dode i doslo je ali opet neuspjesno 😭 tako da sad idemo obaviti sve pretrage za koje je moja gin smatrala da su nepotrebne i bas me zanima sta ce reci sad kad dodem po uputnice poslje m.
Ne zamjerite mi duzinu posta, to je ukratko 😅
Zelim vam svima ugodan dan 💜
🦸🏼♀️'94 🦸🏼♂️'86
🌈 18.5. imamo 💙
Evo ovako prva slika je nakon 3 dana kasnjenja(ja sva uplasena treba bit tamije kad vec kasni), druga slika je nakon 5 dana kasnjenja( test jeste pozitivan ali jos uvijek mi je slika blijeda), i danas nakon 8 dana kasnjenja napokon plus kakav sam cekalaa srce mi je na mjestuu ❤🥰, ljubim vas sve i hvala sto ste bile uz mene bodrilee i dizale mee prekrasne ste sve do jednee i tu sam i pratim i pisem dalje s vama ❤
https://ibb.co/5cyjckq
https://ibb.co/bPqJfdN
Cestitaaaam. Ja sam danas sanjala da sam ugledala + a uz to da sam uhvatila 🧔 kak me vara🤣🤣🤣🤣
Ja sam prosli mj isto sanjala da sam ostala trudnaa i etoo mora bit neki dobar znak🤞🤞 a ovo za varanje cemo zanemarit hahaha
🤣🤣🤣🤣Ma ja se samoj sebi cudim od toliko pozitive i dobrog osjećaja pala sam na to razocaranje🤣🤣🤣🤣tak da imam osjecaj da nikaj ..a kak se ono kaze vecina zena se osjeca trudnom prije nego ugleda +…
Hahaha vjeruj mii veceg panicaraa od mene nemaa ja i kad bio plus dok nije bio taman kako sam zamislilaa sam umisljala da je biokemijska opet i svasta nesto… ja iskreno nisam imala nikakv osjecaj da sam trudna i sve neke simptome sam pripisivala tome da trebam dobit mengu hahaha
Ja se nadam da cu sutra neku sjenu ugledati 🤣🤣🤣al kazem sad se uopće ne osjecam trudnom
🧔 36
👩💼 30
Odstranjen jajnik (bordeline tumor)
💊almagea prenatal omega+
Rad na 👶 od 11/2020.
03/21 - Papa test uredan
Kasna ovulacija
➕28.7.2021.
👶-2022
Rad na drugoj bebici od 4/2024
Majo, žao mi je radi tvog gubitka i želim ti svu srecu u daljnjoj obradi. To je ono sto ni ne ocekujes u zivotu a strefi te kao meteor. Mi koje se dugo trudimo jos i to da dozivimo, jednostavno nije fer. Vidim borbu u tvom tipkanju i nadam se da će kod vas na kraju biti neka sitnica koju ćete lako riješiti.
Bok Lindsay :) stalno vas čitam ali rijetko kad pišem, napišem nekome kad mislim da mogu pomoći. Muž i ja od 5. mjeseca 2018. radimo na djetetu. Nakon što je dobio dijagnozu, pio je 2 ili 3 ture pripravaka od časne, i nakon što je potrošio radili smo njen pripravak stalno- pola kile oraha smljevenih, 2 muške šake nasjeckane celera i meda oko pola kile, to po procjeni zadnje se stavi. Na svoju ruku je pio vitamine dual tabs od twin laba, folat, cink, l arginin i l karnitin. U 8 mjeceu je počeo piti profertil i nalaz mu je bio normalan i sad je 2. Turu pio, još nije završio. Šta god te zanima, slobodno pitaj :)
Samo da javim da od onih silnih simptoma nemam nis vise cak je i prdenje stalo 🤣🤣🤣🤣🤣sad me jedino bradavice bole
🧔 36
👩💼 30
Odstranjen jajnik (bordeline tumor)
💊almagea prenatal omega+
Rad na 👶 od 11/2020.
03/21 - Papa test uredan
Kasna ovulacija
➕28.7.2021.
👶-2022
Rad na drugoj bebici od 4/2024
Bok Lindsay :) stalno vas čitam ali rijetko kad pišem, napišem nekome kad mislim da mogu pomoći. Muž i ja od 5. mjeseca 2018. radimo na djetetu. Nakon što je dobio dijagnozu, pio je 2 ili 3 ture pripravaka od časne, i nakon što je potrošio radili smo njen pripravak stalno- pola kile oraha smljevenih, 2 muške šake nasjeckane celera i meda oko pola kile, to po procjeni zadnje se stavi. Na svoju ruku je pio vitamine dual tabs od twin laba, folat, cink, l arginin i l karnitin. U 8 mjeceu je počeo piti profertil i nalaz mu je bio normalan i sad je 2. Turu pio, još nije završio. Šta god te zanima, slobodno pitaj :)
Mi smo otkili uzrok teske oligozoospermije. Divlja mu prolaktin u oznaci makroprolaktin koji mu nitko ne zna liječiti. Medicina jednostavno nije dovoljno napredovala u tom podrucju. Jedna od nuspojava hiperprolaktinemije je smanjeno stvaranje spermija. Samo su rekli javite se u IVF. I eto nas za 2 tjedna od novog ciklusa u postupku. Iskreno, toliko mi je zao sto necu vidjeti svoju crticu drugu na taj "obican nacin" , sto se moram bosti inekcijama, ici na operacije i aspiracije ... Strefilo me je kao grom iz vedra neba , vjenco pitanje ZASTO BAS JA . Jako mi je drago zbog vas, meni se cini da bi ovo tvoje mogao biti plus. Javi nam popodne ako opet pisnes ( kazu da je 9dpo bolje popodne) ili sutra. Drzim fige
Zg123 🙏🙏🙏🙏 da je to to :)
Maja dobrodošla u klub seksanja s kondomom, malo sam se smorila što sam sama na druženjima ali sada će valjda biti bolje 😁 žao mi je zbog svega što si prošla i 🙏 da ti se takva nesreća više ne ponovi!
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Lindsay koliko vi dugo radite na bebi i kad ste počeli ići na pretrage pa ste dobili te upute za IVF? Nisam s tobom od početka pa nisam upućena
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Ja se testirala a nalaz tek sutra popodne, pa ispalit cu do tad 🙄
Sretno,brzo ce to 😘
Lavanya kako je kod tebe?
Ma nikako...mislim da nisam mi ovulirala ovaj mjesec. Bazalna mi je toliko niska da ne znam kako sam ziva uopce... mada sumnjam malo i u neispravnost toplomjera 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Sortiraj odgovore
Najstariji