Lavanya jel to znaci sad kad je takva sluz da tek predstoji PIK pa onda ovulacija ili?? Ja sam mislila da kad je takva sluz da je to točno na dan ovulacije??? Ako netko može malo pojasniti jer to me totalno zbunjuje. Ja sam imala takvu sluz 14.2 i po tome kad mi je onda trebala biti ovulacija oko prilike?
31god
Pokusavamo od 10/20
Hvala ti na odg. I kod mene bude rastezljiv i kao gumen sto kažeš pa pokušavam odgonetnuti jel to prije ili za vrijeme ovulacije. I drugi dan poslije toga bude bijel
31god
Pokusavamo od 10/20
Lavanya jel to znaci sad kad je takva sluz da tek predstoji PIK pa onda ovulacija ili?? Ja sam mislila da kad je takva sluz da je to točno na dan ovulacije??? Ako netko može malo pojasniti jer to me totalno zbunjuje. Ja sam imala takvu sluz 14.2 i po tome kad mi je onda trebala biti ovulacija oko prilike?
Dobrodosla🤗
A kod mene ti je pak da krene biti onako ljepljiva i prozirna prije plodnih dana pa kad krenu plodni daji pocne biti rastezljiva ili vodenasta i kad je O ,odnosno odmaj poslije O mi nekako prestane sluz. Savjet je inace da cim primijetis takvu rastezljivu ili vodenastu sluz ,krecu plodni dani i pocni sa hopsanjem, jer takva sluz ne mora samo na dan O biti nego moze doci i bude nekoliko dana prije pa skroz do O
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
Bella hvala,sad mi je malo jasnije. Meni iza takve sluzi dan ili dva se pretvori u bijeli iscjedak. Vjerojatno kad prođe ovulacija
31god
Pokusavamo od 10/20
Bella hvala,sad mi je malo jasnije. Meni iza takve sluzi dan ili dva se pretvori u bijeli iscjedak. Vjerojatno kad prođe ovulacija
Da ,bijeli iscjedak je karakterističniji za poslije O. A par dana prije i na dan O,kako sam napisala, ti najcesce bude taj vodenasti ili rastezljivi. A prije plodnih dana i O i poslije bude ili kremast ili ljepljiv.
Ako imaš priliku,kupi lh trakice i njima gledaj kad bi O trebala doci ,i mjerenjem bazalne mozes utvrditi je li O zaista i bila. Tek ste krenuli ili pokusavate neko vrijeme? Mozes staviti u svoj potpis ovako par detalja kako imamo i mi pa da s lakše pratimo🤗🤗
Sanjarko draga ,sretno sutra na pregledu,javi kako je prošlo iako ćemo mi tebe popratiti i u Jesenskim🤞😘💕💕💖
Bella pokusavamo 3-4mj s tim da ne mogu računati jedan mj jer smo povremeno bili razdvojeni. Nalazi su mi ok kao,dr kaže da to tako ide par mj bar da treba do uspjeha ali mene to malo deprimira jer imamo odnose često. Čak jedan mj smo svaki dan. Zdravo se hranim ali još ništa. Jel bi Papa test pokazao da u nekim slučaju imam problem neki?
31god
Pokusavamo od 10/20
Bella pokusavamo 3-4mj s tim da ne mogu računati jedan mj jer smo povremeno bili razdvojeni. Nalazi su mi ok kao,dr kaže da to tako ide par mj bar da treba do uspjeha ali mene to malo deprimira jer imamo odnose često. Čak jedan mj smo svaki dan. Zdravo se hranim ali još ništa. Jel bi Papa test pokazao da u nekim slučaju imam problem neki?
Ok,3-4 mjeseca je ok. Zdravim parovima moze trebati i do godine dana.
Djelomično bi, papa test moze pokazati ako ima kakva upala,bakterija ili neke promjene u smislu predstadija raka i sl.
Ono sto je vazno uz papa test su cervikalni brisevi,hormoni,stitnjaca,krvna slika, zatim ako ima bilo kakvih ginekoloskih stanja ili bolesti... te naravno muski faktor.
Daj si jos neko vrijeme ako do sada nisi imala nikakvih bas ginekoloskih problema,pa ako nece ici onda ce te ginekolog uputiti na daljnje pretrage poput ovih koje sam gore navela.
Ali nadam se da ces uskoro ugledati plus🤗😘🤞
Drage žene, da li mi neko iskusan sa testovima može reci jel vidi na ovom testu još crticu jednu ili se meni pričinjava 🙈 počeli smo raditi na bebi, bezuspješno 4 mjeseca dosad, imamo oboje po 33 godine..
medjutim M mi kasni dva dana, imala sam jako čudne simptome, manta mi se zadnjih 5 dana kad sjednem ili kad ustanem bas. Grudi su mi htjele eksplodirati koliko su velike bile i bolne, Al evo danas su se one smirile, ne bole kao sto su bolile, ali su Idalje vece i čvršće. Nagone na prejedanje nekakve imam, glava me boli, nisam nervozna kao svaki PMS, nego sam nekako u čudnom blaženom stanju 😂 ali ništa to nisam nekako ozb shvatila jer znam da od želje možemo i umisliti svasta :( tako sam bila neka stvari umislila zadnja dva ciklusa, Al me M iznenadila i prije samog testiranja.
Eh, kako je M zakasnila sad, a nikada ne kasni, inače su ciklusi 25-28 dana, danas je već 30.dan ciklusa uradila sam test i meni se nekako čini da ima sjena neka.
Unaprijed hvala na odgovoru, sorry na postu dužem malo. Pratim vas zaista i prije nego sto smo počeli raditi na bebi.
I da, sto se tiče zdravstvenog stanja sve je ok poprilično, osim sto mi je štitna hipo, na eutiroxu 50mg dnevno sam i tsh je 2,1.
I izolovane vaginalno bile eserihija i kandida, liječila sam Al ne znam jesam li izliječila jer nažalost nisam još uradila kontrolne briseve..
evo testa trakice https://ibb.co/vHg8ZnL
🙋🏻♀️ 33 godine bez desnog jajovoda, na lijevom jajniku endometriom 28mm,
🙋🏻♂️ 33 sve ok
1.trudnoća nažalost vanmaterična, operisana 03/21 (uklonjen desni jajovod) i sa lijevog jajnika endometriom koji se vratio za dva mjeseca
08/21 prve konsultacije za IVF
09/21 pocetak postupka IVF
Gonal 300, cetrotide, decapeptyl
7 ❄️
22.11.21 FET dvije blaste, biokemijska
20.01.22 FET dvije blaste, 5dpt +,
Beta 11dpt 247, 13 dpt 740 ☀️
Drage žene, da li mi neko iskusan sa testovima može reci jel vidi na ovom testu još crticu jednu ili se meni pričinjava 🙈 počeli smo raditi na bebi, bezuspješno 4 mjeseca dosad, imamo oboje po 33 godine..
medjutim M mi kasni dva dana, imala sam jako čudne simptome, manta mi se zadnjih 5 dana kad sjednem ili kad ustanem bas. Grudi su mi htjele eksplodirati koliko su velike bile i bolne, Al evo danas su se one smirile, ne bole kao sto su bolile, ali su Idalje vece i čvršće. Nagone na prejedanje nekakve imam, glava me boli, nisam nervozna kao svaki PMS, nego sam nekako u čudnom blaženom stanju 😂 ali ništa to nisam nekako ozb shvatila jer znam da od želje možemo i umisliti svasta :( tako sam bila neka stvari umislila zadnja dva ciklusa, Al me M iznenadila i prije samog testiranja.
Eh, kako je M zakasnila sad, a nikada ne kasni, inače su ciklusi 25-28 dana, danas je već 30.dan ciklusa uradila sam test i meni se nekako čini da ima sjena neka.
Unaprijed hvala na odgovoru, sorry na postu dužem malo. Pratim vas zaista i prije nego sto smo počeli raditi na bebi.
I da, sto se tiče zdravstvenog stanja sve je ok poprilično, osim sto mi je štitna hipo, na eutiroxu 50mg dnevno sam i tsh je 2,1.
I izolovane vaginalno bile eserihija i kandida, liječila sam Al ne znam jesam li izliječila jer nažalost nisam još uradila kontrolne briseve..
evo testa trakicehttps://ibb.co/vHg8ZnL
Hej🤗 ja crticu vidim😍 a inace stvarno tesko vidim. Tako da rekla bih cestitam,želim ti skolsku i urednu trudnoću 🤗💕💕 iako mi je mrvu cudno sto crtica nije jaca posto M kasni vec,ali napravi jos jedan digitalni test da potvrdiš🤗
Sortiraj odgovore
Najstariji