sanjarko ja sam presretna radi tebe ali toliko ces mi nedostajati jjoooooooojjjjjjj
Ma eto tebe k meni za koji dan 🥰
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
De Dzeljana calm down ako si školovala engleski
Pusti ajde sta bude bit ce ionako ne mozes nista promjeniti. Ali bit ce , zasto ne bi bilo?????? Plusic za jedno 15 dana kako ti kazes , kada zakasni tjedan dana , mhmmmm mhmmmmm
Hvalaa 😊 budem sljedeći mjesec makar se nadam da nebu potrebe 😆
Drzimo 🤞🤞 da nece trebati 😘
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
Tko je ono napisao neki dan: "E da mi je mozak mog muža da se opustim" 😂😂 Moj je tako relax, svaki dan slušam: "Bit će naši malci kad dođe vrijeme, sve u svoje vrijeme.. Imamo mi vremena opušteno do ljeta" 🥳😁
👩 33 - desni jajovod neprohodan, a lijevi slabo prohodan, AMH 24.5 pmol/L
🧔 39 - normozoospermija
*11/2021 - biokemijska
*3/2022 - 1. IVF , *4/2022 FET 1🐧,➕
*12/2022 - stigao naš dečkić💙
*1/2025 - iznenadni ➕️
*6/2025 - 3 mjeseca ranije stigao naš palčić💙
Pozdrav zenee🥰, evo 3. Dan kasnjenja menge cice bole i dalje i tempp i dalje 37,1 jos malo do subote i testaa🤞😅 nekako imam osjecaj da ce sad bit sve ureduu prosli ciklus iako je bio pozitivn test osjecala sam da nesta nije uredu nekako previse sam imala grceve ko pred mengu bila bas depresivna uzass, sad potpuno drukcije nista me neboli sasvim okej sam raspolozenja jedino sam stalno umornaaa znaci mogl bi spavat cjeli dan da nemoram radit i da nemam malu bebu domaa hahaha cestitam na pozitivnim testovima svim curkamaa koje su radilee neka sve bude dobro samo🤞🤞
Inna ma do kraja godine ćemo bit bušaste debeljuce već ❤️
t.loza ma bravo! javiš nalaze, nadam se da je sve ok
tommy odlično za nalaze! navali na mužića 🍀
joy heej kako si? kaj radiš na go?
bila sam jučer u mallu, radila crvenokosa kolegica
👣 od 10/2020 💜
♀ 30 ♂ 32
Helouu, ja ne znm sto se desava no vec 3 dan me boli desni jajnik 🤔🙄
Danas idem do dm po trakice lh inace 17 dc nisam popila tablete jucer mislim da cu pricekati 20 dc da ipak bude O ako je bude
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Helouu, ja ne znm sto se desava no vec 3 dan me boli desni jajnik 🤔🙄
Danas idem do dm po trakice lh inace 17 dc nisam popila tablete jucer mislim da cu pricekati 20 dc da ipak bude O ako je bude
uzmi ti sebi trakice, mozda su ovulacijski bolovi vec
Moguce noo 3 dana ?🤪🙄
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Jedino ako su mi jajnici poludili jer nisu ovulirali godinu daana zbog tableta 🤣🤣🤣 da ne bi bili trojceki odjednom 🤣🤣🤣🥰
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Sortiraj odgovore
Najstariji