Tko planira i radi na bebi - peti nastavak 👶🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lindsay
    26. Veljača 2021. 09:26

tina25

Jutro cure, nisam vam se dugo javljala…imam jedno pitanje.. Ima li koja cura vamo da je iz Os, odnosno da zna gdje se u Os privatno može napraviti spermiogram

Pozdrav Tina, u Os nigdje privatno. Samo u bolničkom labosu.

tina25
    26. Veljača 2021. 09:32

Lindsay von Bica

tina25

Jutro cure, nisam vam se dugo javljala…imam jedno pitanje.. Ima li koja cura vamo da je iz Os, odnosno da zna gdje se u Os privatno može napraviti spermiogram

Pozdrav Tina, u Os nigdje privatno. Samo u bolničkom labosu.

A za to treba uputnica, jel tako? Moj M je prijavljen u njemačkoj tako da nema vise zdravstveno u HR, pa ne znam kako ćemo to izvesti 

👧 - 25
    🧔🏻 - 32
    Nezaštićeni odnosi - 2018
    Papa - 8mj ✔
    Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔

tina25
    26. Veljača 2021. 09:33

Lindsay za to treba uputnica? Moj M je prijavljen u njemačkoj i nema vise zdravstveno kod u HR pa ne znam kako to izvesti

👧 - 25
    🧔🏻 - 32
    Papa - 8mj ✔

Lindsay
    26. Veljača 2021. 09:37

Treba uputnica njegovog dr. opce prakse . Ne znam bi li bili voljni uciniti to bez osnovnog zdravstvenog osiguranja i kao stranom drzavljaninu. To trebas nazvati i provjeriti . Ako pristanu znam da je cijena oko 100 kn u KBC-u ako se nema zdravstveno iz nekog razloga. 031-511-511 su ti bolnicke informacije, trazi broj biokemijskog laboratorija nazovi i pitaj .

tina25
    26. Veljača 2021. 09:38

Lindsay von Bica

Treba uputnica njegovog dr. opce prakse . Ne znam bi li bili voljni uciniti to bez osnovnog zdravstvenog osiguranja i kao stranom drzavljaninu. To trebas nazvati i provjeriti . Ako pristanu znam da je cijena oko 100 kn u KBC-u ako se nema zdravstveno iz nekog razloga. 031-511-511 su ti bolnicke informacije, trazi broj biokemijskog laboratorija nazovi i pitaj .

Puno ti hvala 😊😊😊

👧 - 25
    🧔🏻 - 32
    Papa - 8mj ✔

▪Marty
    26. Veljača 2021. 09:55

Inna i Curka, žao mi je zbog situacije s muževima, koliko god mi mislile da je njima svejedno, eto nekad baš ispliva iz njih da su pod pritiskom zbog svega, a posebno ako se rad na bebi malo oduži.. probajte procijeniti situaciju ako vi ne želite raditi pauzu, pa ih ne opterećivati razgovorima o trudnoći, želji za bebom, trakicama, plodnim danima i sl. kao što je netko već napisao, seksa sigurno bude tako daaa samo ih malo zavedite oko plodnih dana, ne treba njima puno haha.. eto kao naša Anci  a nadam se da će i vas takva situacija bar malo opustiti i da ćete ugledati plusiće kad se najmanje budete nadale ❤️ i nemojte nam prestati pisati tu
    Bella ajdeee riješile smo se konačno vještice! e sad...samo liipe stvari hehe javi obavezno nalaz.. kako si danas? jesi počela piti nešto za željezo? mene je jučer na poslu počelo boljeti oko lijevog jajnika, pa bubregi, pa sve naprijed, tako da sam popodne preležala pod dekicom i s tabletom. nisam ni kuhalasad još osjećam neki pritisak al nije kao jučer, popustilo je.. na 6 dc, nemam pojma kaj bi mi to bilo osim da sam se prehladila možda..
    Maša držim ti 🤞🤞🤞 neka tamni! i očekujem lijepi pozitivni testić popodne. isti takav imam u ladici već 3 mjeseca pa me baš zanima kak izgleda 
    Sanjarka sretnooooo! javi nam se obavezno nakon pregleda  ja se čujem s Lovely, prenijet ću joj da pitaš za njuna pregledu je bilo sve super, srčeko kuca i već je bebika narasla od prošli put
    ginny čekamo tvoju današnju trakicu i očekujem piiiiik
    joy a mislim da znam koja si ti, imaš svijetliju kosu? onako ne baš plava, nego više na svjetlo smeđe? ako ne, znam da nisi crvenokosa hehehe. eliminacija

👣 od 10/2020 💜
    ♀ 30 ♂ 32

• Amy_94
    26. Veljača 2021. 09:59

Da li u ranoj trudnoci vam se stalno ide na wc? 
    Ili je stvarno zatvor u pitanju kako pise

👨‍🦱39- teška oligoasthenozoospermia
    👩‍🦱30 - Amh 1.83 μg/L.
    1x IVF prirodni ❌
    06/23 aspiracija 4 folikula 4 jajne stanice 3 blaste❌️
    1/24 aspiracija 5 folikula 4 jajne stanice,
    spermiogram azoospermija, jajne stanice zaleđene
    10.03 imamo spermije
    10/24
    1❄️ blasta (decortin, prolutex, fragmin, cyclogest)
    14.10 + beta (32-24-70-196-342-477-703) 6tt💔
    19.12 fet 24.12 +(9dnt 131 ,11dnt 376, 15dnt 1807)
    16.01 imamo ❤️6+5tt
    12tt boy 💙 (trisomija 18,Edwards sindrom)14tt💔

curka93
    26. Veljača 2021. 10:06

Inna_

Cutka93i t.loza, rastužilo me što mi je to rekao jer znam da na ovaj način ćemo jako produljiti naš put prema plusiću. No shvaćam da volja za aktivnim radom treba biti obostrana pa ga nastojim razumjeti i pričekat ću ako on to želi.

Sve znam i mene je...cak sam u jednom trenu pomislila da ni ne zeli dijete kad nije spreman aktivno raditi na tome...ali ja sam si to nekako poslozila u glavi ovako pa mozda i tebi pomogne: zelim li da se dijete rodi iz ljubavi strasti...ili iz nekog ajmo to odraditi...to mi je fakat pomoglo i shvatila sam da kad bude pravo vrijeme doci Ce bez ikakvog forsiranja ☺️

🧔 36
    👩‍💼 30
    Odstranjen jajnik (bordeline tumor)
    💊almagea prenatal omega+
    Rad na 👶 od 11/2020.
    03/21 - Papa test uredan
    Kasna ovulacija
    ➕28.7.2021.

👶-2022
    Rad na drugoj bebici od 4/2024

26. Veljača 2021. 10:06

Amy_94

Da li u ranoj trudnoci vam se stalno ide na wc?
    Ili je stvarno zatvor u pitanju 

Zatvooor hahaha meni barem je tako bilo u prvoj trudnoci i evo i sad stalno muku muciim iako jos nisma testic radila ali kasni menga evo 4 dana vec i svi simptomi  su tuu tako i zatvorr

curka93
    26. Veljača 2021. 10:13

Sanjarka sretno na pregledu🥰🥰🥰maso ja vidim sjenu drzim 🤞🤞🤞 ja danas 5dpo i kaj da vam kazem 🤣🤣🤣bolucka me tu i tamo kao da bum svaki tren dobila jučer se sve nakupilo u meni rasplakala se ko lisna godina...sve to pripisujemo pmsu jer za simptome je prerano

🧔 36
    👩‍💼 30
    Odstranjen jajnik (bordeline tumor)
    💊almagea prenatal omega+
    Rad na 👶 od 11/2020.
    03/21 - Papa test uredan
    Kasna ovulacija
    ➕28.7.2021.

👶-2022
    Rad na drugoj bebici od 4/2024

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.