Tko planira i radi na bebi - peti nastavak 👶🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Leah
    26. Veljača 2021. 08:14

Monstera u ponedeljak cu zvati da se narucim na prvi pregled i pitati cu da li je ok tamo negdje za 20ak dana kada cu bit 6+ tjedana, sada sam trenutno u ZG radi mamine operacije, a trudnocu cu voditi u ZD kod svoga privatnika..
    Maso i ja vidim sjenicu, nadam se da je to to 😘😘

Sanjarka88
    26. Veljača 2021. 08:14

Tko je ono u kontaktu s Lovely?
    Kako joj prosao jucer pregled? Nista ne javlja na jesenskim bebama 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Leah
    26. Veljača 2021. 08:15

Maša🥰🤰🏼

Danas sam 11DPO 😕 mislim da bi to trebalo bit tamnije ako je nesto…

Ne sekiraj se, okej je to, i meni je prije par dana na njemu bila sjena, drugi dan malo potamnila, a digitalac pokazao plus, s tim da je diguitalac osjetljivosti 25, ja cijelo vrijeme mislila da je 10

Ginny
    26. Veljača 2021. 08:27

Mašo vidim sjenu i dobra je za 11dpo,ne sekiraj se 😘😘 🤞🤞🤞🤞
    Buhtlice, izbaci stapic i pogledaj kakve su linije unutra😉 ja sam vec i po tome mogla procjenit di sam, malo dok se ustosis
    Inna i curka, slazem se sa bellom i ostalim curama, ja svom to ne spominjem uopce, iako vec i on poznaje dovoljno moj ciklus da zna kad su plodni dani 🤣🤣 al imamo poprilicno redovan sexualni zivot cijeli ciklus
    Nisam jucer testirala nakon onoga lh, buden poslin, ocekujem pik danas ako mi nije promaka 🤣🤣  ovo mi je druga ovulacija ovaj misec 😅 bit ce ovo opet kratak ciklus

🧘‍♀️37g, blaga trombofilija
    🧘‍♂️37g, oligoasthenozoospermia
    🧒2012g
    👱‍♀️2014g
    trudimo se od 05/2019
    miss.ab 12/2019 u 12tt

Monstera
    26. Veljača 2021. 08:32

Leah

Monsterau ponedeljak cu zvati da se narucim na prvi pregled i pitati cu da li je ok tamo negdje za 20ak dana kada cu bit 6+ tjedana, sada sam trenutno u ZG radi mamine operacije, a trudnocu cu voditi u ZD kod svoga privatnika..
    Masoi ja vidim sjenicu, nadam se da je to to 😘😘

Super, mislim da je tako negdje između 6-7 tjedna taman da obaviš pregled i da se vide otkucaji 😊

♀️33 ♂️35
    Biokemijske 💔 8/19, 10/20, 04/21, 05/21
    Novalac ~ Clexane 0,4 💉
    💜

Ginny
    26. Veljača 2021. 08:41

Sanjarka sritno na pregledu 🥰❤️

🧘‍♀️37g, blaga trombofilija
    🧘‍♂️37g, oligoasthenozoospermia
    🧒2012g
    👱‍♀️2014g
    trudimo se od 05/2019
    miss.ab 12/2019 u 12tt

Maša🤰🏼
    26. Veljača 2021. 08:47

Probat cu ovaj popodne pa cemo vidit sta ce rec... :/ https://ibb.co/tLftzVz

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

tina25
    26. Veljača 2021. 09:07

Jutro cure, nisam vam se dugo javljala...imam jedno pitanje.. Ima li koja cura vamo da je iz Os, odnosno da zna gdje se u Os privatno može napraviti spermiogram 

👧 - 25
    🧔🏻 - 32
    Nezaštićeni odnosi - 2018
    Papa - 8mj ✔
    Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔

• skategirl
    26. Veljača 2021. 09:08

Jutro 
    Jedva ustala, krepana totalno, jedva cekam sutra i spavanje do podneva hahaha spavalica sta cu 🙈
    Ma ni ja svom nis ne govorim, nisam mu ni za spermio jos rekla da mu ne nabim neki stres il nes, nadam se da to toga ni nece doc. Nekad je bolje da oni sto manje toga znaju....dovoljno je kaj mi sve to pratimo...
    Masa drzim 🤞 da tamni 

Vidla aam da neke od vas odma racunaju moguci termin poroda 🙈 dobro je nisam jedina 🤣🤣
    Da li je ikoja od vas vec razmisljala il gledala djecje stvari 🙈🙈🙈  nemojte mislit da sam frik al mene to opusta 🤣🙈😊

👩🏼29
    🧔43
    👩‍❤️‍👨2012
    12/2020 🙏🏻🔜🤰🏼
    Endometrioza

Monstera
    26. Veljača 2021. 09:24

🔜🤰🏼 Dželjana von ANCI000 🔜🤱🏼

Ja sam skroz slijepa ja nikad ništa ne vidim 😰😰
    Monstera nekako nisu oni bas bas valunzi (tješim se) naručila su prek Amazona femometer testove za trudnoću, skroz su slatki 😬
    Vidjet ćemo, kako Bog da a Dat će 🙏🙏
    Sanjarko javi se pod obavezno, zanima me sto je sa Watson i anabelaa?! 🤔🤔
    Happy sam jer je petak i jer ću idući vikend piškit nešto 😬😬

Anci ako piškiš sljedeći vikend onda zajedno piškimo 😁 I ja imam te femometar, 3 komada za 10 eura i još su dosta osjetljivi. Neka nam donesu sreću 🍀🤗
    Ja sam se jučer sjetila Divna_Sa, ako nas čitaš javi se draga 🤗

♀️33 ♂️35
    Biokemijske 💔 8/19, 10/20, 04/21, 05/21
    Novalac ~ Clexane 0,4 💉
    💜

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.