Leah, Lyra, Sanjarkai ostale curke koje imaju plusić - vaše taktike bi trebalo staviti nekako u prvi post na temi.❤❤
Ja ne znam više koju taktiku koristiti, nisam još stigla hopsati ovaj ciklus a 9. dc je 😂
Marty, mi bismo mogle na neke konzultacije kod NAŠIH, one su superplodne. 😁
ahahah…kajpak..rekle bi nam"jeeee pucka draga kaj si čekala do ve, morala si se s 12 početi brusiti i ne paziti, već bi ve mela nekih 9 do 14dece"kesnimooooo
jaa umireeeem hahahah
zakon si
11/2017 missed ab 12tt
7/2018 missed ab 8tt
8/2020 missed ab 11tt
Ancio ma tko je vidio raditi, bolje čitati stare postove 🤭
Curka možda se ciklus malo produži pa na kraju m ni ne dođe, nego se pojavi plus🤞🤞🤞
Tommy sad stvarno nema prepreke da uspijete i u ovom ciklusu 🤗 Sretno i da vam inseminacija ne bude potrebna 🤞🍀
Bilo bi to odlicno 🤗☺️☺️☺️
🧔 36
👩💼 30
Odstranjen jajnik (bordeline tumor)
💊almagea prenatal omega+
Rad na 👶 od 11/2020.
03/21 - Papa test uredan
Kasna ovulacija
➕28.7.2021.
👶-2022
Rad na drugoj bebici od 4/2024
I tako ja zujim na netu i iskoci mi kako brze zatrudnjeti...dakle cure evo nova metoda ☝️☝️☝️nakon sesa staviti menstrualnu casicu. Dakle tko Ce probat???🤣🤣🤣
🧔 36
👩💼 30
Odstranjen jajnik (bordeline tumor)
💊almagea prenatal omega+
Rad na 👶 od 11/2020.
03/21 - Papa test uredan
Kasna ovulacija
➕28.7.2021.
👶-2022
Rad na drugoj bebici od 4/2024
Jao Dzeljana pa sta mi radis...... TRIO GUŠT...... Odlicno sjecanje :)
Jao Dzeljana pa sta mi radis…… TRIO GUŠT…… Odlicno sjecanje :)
Jel me netko trazio? 😁
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Trudnico naša koja sutra imaš pregleddddd <3 <3 <3 Pusica vidis kako nam falis
Moze pomoc s mjerenjem bazalne temperature? Kakve toplomjere koristite? I dal se mora svaki dan u isto vrijeme mjerit ili je samo vazno dok se probudim? Znaci plodni dani su kad temperatura poraste? Nisam jos do sad mjerila
Moze pomoc s mjerenjem bazalne temperature? Kakve toplomjere koristite? I dal se mora svaki dan u isto vrijeme mjerit ili je samo vazno dok se probudim? Znaci plodni dani su kad temperatura poraste? Nisam jos do sad mjerila
Svaki dan u isto vrijeme, plus minus do pola sata ali upises u aplikaciju isto vrijeme. Koristila sam bas bazalni, s neta Futunatura-bazalni termometar,oko 80 kn🤗
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
Svaki dan u isto vrijeme, plus minus do pola sata ali upises u aplikaciju isto vrijeme. Koristila sam bas bazalni, s neta Futunatura-bazalni termometar,oko 80 kn🤗
Mjerila sam oralno,pod jezik.
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
Sortiraj odgovore
Najstariji