Tko planira i radi na bebi - peti nastavak 👶🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Loza 💙😇
    25. Veljača 2021. 10:52

Tommy bit će nešto bit ćeeeee 🙏
    Sarita navali na ranjenog muža, vidiš da je to dobitna kombinacija!
    Marty e uspjela sam, taman sam se vratila kući a ono niagarini slapovi. Ma da sam naglasila da sam 1dc prema savjetima vrlo dragih cura :) 

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

Sanjarka88
    25. Veljača 2021. 11:31

Garava 123

Ma neznan vise nevirujen svojin ocima ni kinezima😂😂 6/7 dpo

Ne moze ti test jos nista pokazat 🤷‍♀️

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Ginny
    25. Veljača 2021. 11:51

jutro cure, sve sam procitala da vidimo koliko sam upamtila hahhaha, ugl garava ne vidim nista a i rano ti je to iskreno, ako je 6/7dpo.
    tommy drzimi fige
    koem je muz poz, lazyO ? bemu misa, i jos tako daleko bas zeznuto, nek brzo prođe
    leah sve ocito dobro zavrsi kad zena uzme sve u svoje ruke haha, sritno jos jednom, nek bude dosadna i skolska, bas lipi testici
    belinda drzim fige, na toj tamnoj se vidi sjenica
    neko je pita kako sam, jutros mi je bolje. jos njusim neke stvari, valjda je to ok onda, nije korona valjda hahaah
    sad cu jedan lh da vidim sta kako kad :P 

🧘‍♀️37g, blaga trombofilija
    🧘‍♂️37g, oligoasthenozoospermia
    🧒2012g
    👱‍♀️2014g
    trudimo se od 05/2019
    miss.ab 12/2019 u 12tt

Monstera
    25. Veljača 2021. 11:58

Garava 123

Ma neznan vise nevirujen svojin ocima ni kinezima😂😂 6/7 dpo

Ma rano je još. Najbolje da ponoviš za 2-3 dana. Sretno 🤞🍀

♀️33 ♂️35
    Biokemijske 💔 8/19, 10/20, 04/21, 05/21
    Novalac ~ Clexane 0,4 💉
    💜

curka93
    25. Veljača 2021. 12:01

Leah

Jao bas sam bezobrazna nisam se uopce zahvalila, cure moje hvala vam od srca prvo sto ste vec jucer vjerovale da je to to i za lijepe zelje i podrsku.. Nisam jos svjesna nista, jer prvo su mi LH bile dosta svijetle dok sam lovila O i nikako nisam bila sigurna kad je bila O dok mi nasa divna Sanjarkanije iscitala FF graf, drugo dragi je slomio nogu i bio zagipsan i sav posao je bio na meni (if you know what i mean) tako da su pala samo 2 hopsanja, prvi ciklus s tempicom i trakicama, pocela ponovno pit prenatale i nisam davala nade, sve do poslije ovulacije kada se pojavila velika sumnja zbog ovih grcica koje imam vec neko vrijeme, prije 4 dana sam dobila ni manje ni vise nego 3 potkozna prista na obrazu i to maltene jedan na drugom, uzaaas, inace dobim par dana pred M mozda jedan onaj bijeli pristic, tako da je moja sumnja i nada za trudnocom bila velika, ali opet me iznenadila i fascinantno mi je kako je ovaj ciklus bilo sve zbrda zdola i uspjelo, eto kratki roman od mene.
    Hvala vam jos jednom drage moje jer ste mi prvenstveno uvijek podrska i zracite neopisivom pozitivom,uvijek tu za sve nas i za sve sto ste me naucile od kad sam vam se pridruzila, svima zelim da sto prije ugledate plusice pogotovo curkama koje se duzo trude i vuku neke boljke koje ih koce.❤❤❤❤❤❤❤

Cestitaaam 🤰💕💕🤰 

🧔 36
    👩‍💼 30
    Odstranjen jajnik (bordeline tumor)
    💊almagea prenatal omega+
    Rad na 👶 od 11/2020.
    03/21 - Papa test uredan
    Kasna ovulacija
    ➕28.7.2021.

👶-2022
    Rad na drugoj bebici od 4/2024

curka93
    25. Veljača 2021. 12:05

Meni su bolovi i dalje prisutni u trbuhu gospođa bi trebala doci za 2 dana tako aplikacija kaze☺️☺️a danas sam 4dpo ko Ce ga znati ..i tako sam lijena da vam to nemrem opisati🤣🤣sanjarka sretno na pregledu ( nezz vise jel danas ili sutra?)

🧔 36
    👩‍💼 30
    Odstranjen jajnik (bordeline tumor)
    💊almagea prenatal omega+
    Rad na 👶 od 11/2020.
    03/21 - Papa test uredan
    Kasna ovulacija
    ➕28.7.2021.

👶-2022
    Rad na drugoj bebici od 4/2024

Tommyfame
    25. Veljača 2021. 12:15

jooj cure dobila sam nalaze briseva.. nemam ni jednu beštijuuuuu!!!!

ajme baš mi je pao kamen sa srca <3 duboko u meni bilo me strah da se nije Ureaplasma vratila.. no nijeeee

woohooo!!

danas mi je baš sretan dan <3 ogromni pik, napaljeni muž i čisti brisevi uhhhhh

Garo moj pa još ti je rano..nooo ova sjenica bi mogla biti naznka nečeg dobroooog 

ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
    10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞
    1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤

3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
    06/25 počeli raditi na no.2 💫

*A goal without a plan is just a wish

Lindsay
    25. Veljača 2021. 12:29

Dželjana kakvi su nam stari postovi? Svi trudni otisli a ostasmo mi 

Bella🌟
    25. Veljača 2021. 12:33

Tommyfame 🔜🤰

jooj cure dobila sam nalaze briseva.. nemam ni jednu beštijuuuuu!!!!

ajme baš mi je pao kamen sa srca &lt;3 duboko u meni bilo me strah da se nije Ureaplasma vratila.. no nijeeee

woohooo!!

danas mi je baš sretan dan &lt;3 ogromni pik, napaljeni muž i čisti brisevi uhhhhh

Garo moj pa još ti je rano..nooo ova sjenica bi mogla biti naznka nečeg dobroooog

Odlicne vrijesti,uhuuuu super😎😘😘😘 ma navali na muža danas kao nikad prije😁😁🤭💕

👱‍♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
    2017. Operacija endometrioze
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2021. Operacija endometrioze
    2024. Operacija endometrioze
    7/2025 prve mpo konzultacije

Monstera
    25. Veljača 2021. 12:44

Ancio ma tko je vidio raditi, bolje čitati stare postove 🤭
    Curka možda se ciklus malo produži pa na kraju m ni ne dođe, nego se pojavi plus🤞🤞🤞
    Tommy sad stvarno nema prepreke da uspijete i u ovom ciklusu 🤗 Sretno i da vam inseminacija ne bude potrebna 🤞🍀

♀️33 ♂️35
    Biokemijske 💔 8/19, 10/20, 04/21, 05/21
    Novalac ~ Clexane 0,4 💉
    💜

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.