Bella hvala puno! Hocu obavezno ponoviti! Da nam svima bude sve kako treba i onako kako istinski zelimo ako Bog da🙏🏻🙏🏻❤️❤️❤️
🙋🏻♀️ 33 godine bez desnog jajovoda, na lijevom jajniku endometriom 28mm,
🙋🏻♂️ 33 sve ok
1.trudnoća nažalost vanmaterična, operisana 03/21 (uklonjen desni jajovod) i sa lijevog jajnika endometriom koji se vratio za dva mjeseca
08/21 prve konsultacije za IVF
09/21 pocetak postupka IVF
Gonal 300, cetrotide, decapeptyl
7 ❄️
22.11.21 FET dvije blaste, biokemijska
20.01.22 FET dvije blaste, 5dpt +,
Beta 11dpt 247, 13 dpt 740 ☀️
Mashkica držim fige da jest plusić.🥰
Evo cure, meni je muž upravo priznao da mu stvara stres taj aktivan rad na bebi unazad zadnja 4 mjeseca. Libido mu nekako pada. Koliko god bih jako željela bebu, ipak mi je bitniji on i njegovo psihičko zdravlje. Tako da - možete me skinuti s liste za ovaj mjesec jer dobit ću mengu 100%.
Pisat ću i dalje s vama ovdje redovito jer nada umire posljednja. 😄
👩 33 - desni jajovod neprohodan, a lijevi slabo prohodan, AMH 24.5 pmol/L
🧔 39 - normozoospermija
*11/2021 - biokemijska
*3/2022 - 1. IVF , *4/2022 FET 1🐧,➕
*12/2022 - stigao naš dečkić💙
*1/2025 - iznenadni ➕️
*6/2025 - 3 mjeseca ranije stigao naš palčić💙
Drage žene, da li mi neko iskusan sa testovima može reci jel vidi na ovom testu još crticu jednu ili se meni pričinjava 🙈 počeli smo raditi na bebi, bezuspješno 4 mjeseca dosad, imamo oboje po 33 godine..
medjutim M mi kasni dva dana, imala sam jako čudne simptome, manta mi se zadnjih 5 dana kad sjednem ili kad ustanem bas. Grudi su mi htjele eksplodirati koliko su velike bile i bolne, Al evo danas su se one smirile, ne bole kao sto su bolile, ali su Idalje vece i čvršće. Nagone na prejedanje nekakve imam, glava me boli, nisam nervozna kao svaki PMS, nego sam nekako u čudnom blaženom stanju 😂 ali ništa to nisam nekako ozb shvatila jer znam da od želje možemo i umisliti svasta :( tako sam bila neka stvari umislila zadnja dva ciklusa, Al me M iznenadila i prije samog testiranja.
Eh, kako je M zakasnila sad, a nikada ne kasni, inače su ciklusi 25-28 dana, danas je već 30.dan ciklusa uradila sam test i meni se nekako čini da ima sjena neka.
Unaprijed hvala na odgovoru, sorry na postu dužem malo. Pratim vas zaista i prije nego sto smo počeli raditi na bebi.
I da, sto se tiče zdravstvenog stanja sve je ok poprilično, osim sto mi je štitna hipo, na eutiroxu 50mg dnevno sam i tsh je 2,1.
I izolovane vaginalno bile eserihija i kandida, liječila sam Al ne znam jesam li izliječila jer nažalost nisam još uradila kontrolne briseve..
evo testa trakicehttps://ibb.co/vHg8ZnL
Iii ja vidim🥰🥰🥰
🧔 36
👩💼 30
Odstranjen jajnik (bordeline tumor)
💊almagea prenatal omega+
Rad na 👶 od 11/2020.
03/21 - Papa test uredan
Kasna ovulacija
➕28.7.2021.
👶-2022
Rad na drugoj bebici od 4/2024
Drage žene, da li mi neko iskusan sa testovima može reci jel vidi na ovom testu još crticu jednu ili se meni pričinjava 🙈 počeli smo raditi na bebi, bezuspješno 4 mjeseca dosad, imamo oboje po 33 godine..
medjutim M mi kasni dva dana, imala sam jako čudne simptome, manta mi se zadnjih 5 dana kad sjednem ili kad ustanem bas. Grudi su mi htjele eksplodirati koliko su velike bile i bolne, Al evo danas su se one smirile, ne bole kao sto su bolile, ali su Idalje vece i čvršće. Nagone na prejedanje nekakve imam, glava me boli, nisam nervozna kao svaki PMS, nego sam nekako u čudnom blaženom stanju 😂 ali ništa to nisam nekako ozb shvatila jer znam da od želje možemo i umisliti svasta :( tako sam bila neka stvari umislila zadnja dva ciklusa, Al me M iznenadila i prije samog testiranja.
Eh, kako je M zakasnila sad, a nikada ne kasni, inače su ciklusi 25-28 dana, danas je već 30.dan ciklusa uradila sam test i meni se nekako čini da ima sjena neka.
Unaprijed hvala na odgovoru, sorry na postu dužem malo. Pratim vas zaista i prije nego sto smo počeli raditi na bebi.
I da, sto se tiče zdravstvenog stanja sve je ok poprilično, osim sto mi je štitna hipo, na eutiroxu 50mg dnevno sam i tsh je 2,1.
I izolovane vaginalno bile eserihija i kandida, liječila sam Al ne znam jesam li izliječila jer nažalost nisam još uradila kontrolne briseve..
evo testa trakicehttps://ibb.co/vHg8ZnL
Vidi se crtica. Mozda je ovulacija bila kasnije pa je crtica blijeda. Svakako javi dok provjeris, bas me zanima 😊😊
Mashkicadržim fige da jest plusić.🥰
Evo cure, meni je muž upravo priznao da mu stvara stres taj aktivan rad na bebi unazad zadnja 4 mjeseca. Libido mu nekako pada. Koliko god bih jako željela bebu, ipak mi je bitniji on i njegovo psihičko zdravlje. Tako da - možete me skinuti s liste za ovaj mjesec jer dobit ću mengu 100%.
Pisat ću i dalje s vama ovdje redovito jer nada umire posljednja. 😄
Istu stvar je i meni moj rekao...nisam iskreno bila bas odusevljena kad sam to cula ali vjerujem da se sve dogadja s razlogom pa tako i to.. . Takodjer i ja sam skuzila da mi to nekako utjece i na psihu kao moramo sad🤦🤦..samo opusteno (bit cemo trudne kad bude pravo vrijeme)☺️☺️
🧔 36
👩💼 30
Odstranjen jajnik (bordeline tumor)
💊almagea prenatal omega+
Rad na 👶 od 11/2020.
03/21 - Papa test uredan
Kasna ovulacija
➕28.7.2021.
👶-2022
Rad na drugoj bebici od 4/2024
Mashkica čestitam na plusu :)
Inna nek vam ta pauza donese sreću. Vjerujem da nije to bilo baš ugodno za čuti, ali i ja koja svim bićem želim postat majka ponekad pomislim da mi treba pauza od svega. Ima tu malo stresa, pritiska, forsiranja, a sve to utječe. Osobno mislim da ne trebaš to gledati kao nešto loše, malo samo strpljenja i opuštenosti pa će stvari doći na svoje :)
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Cutka93 i t.loza, rastužilo me što mi je to rekao jer znam da na ovaj način ćemo jako produljiti naš put prema plusiću. No shvaćam da volja za aktivnim radom treba biti obostrana pa ga nastojim razumjeti i pričekat ću ako on to želi.
👩 33 - desni jajovod neprohodan, a lijevi slabo prohodan, AMH 24.5 pmol/L
🧔 39 - normozoospermija
*11/2021 - biokemijska
*3/2022 - 1. IVF , *4/2022 FET 1🐧,➕
*12/2022 - stigao naš dečkić💙
*1/2025 - iznenadni ➕️
*6/2025 - 3 mjeseca ranije stigao naš palčić💙
Jutro☕
Inna_ da tesko je to. Žene su te koje obično imaju jaču volju za tim i u tome su 24 sata dnevno,a muškima je to malo drugačije. Vjerujem da puno lakše budu pod pritiskom zbog toga nego mi. Ne mora znaciti da ce se jako produljiti vrijeme do plusića. Njemu sad nista vise ne spominji oko toga i sigurno ćete hopsati i dalje, samo opustenije i bez rasporeda, i to svejedno donosi sansu da bude plus. Svakim nezasticenim odnosom u vrijeme plodnih dana postoji šansa, cak i da je samo jedan oko tih dana,imas sansu da dode do plusa. Ne mora to biti ili radite ili ne, gledaj na to da ste sad u fazi između, svejedno ima sanse. Drzi se i sretno💕
Kod mene napokon prestalo krvarenje,spotting i sl. Danas dolaze nalazi stitnjace i vidjet cu hoce li mozda moci nazicati dr sa kad me vec na to sve salje, da mi da uputnicu za vađenje vit 9,b12 i folne, da ne bi bilo da sam k tu u nekom manjku pa da mi prenatali nisu dovoljni. Uglavnom javim se.
Kako ste vi dns?🤗
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
Jutro jutro bella javi nalaz kakav je 🥰
Meni se strasno spava, nisam neke volje jer kao da mi počinju moji valunzi a to je znak 👎🏼
Inače petak i jedva čekam poslije posla jedno sat vremena odmorit jer sam premorena 😬😴
Tempica ti se jako dobro drzi,visoko je dosta🤞🤞🤞
Petak je i jos danas radno pa odmor😘
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
Dobro jutro svima ❤
Bella javi kad dodju nalazi, vjerujem da ce biti sve okej 😊
Inna i curka zao mi je da je vasim M malo presing, ali totalno ih razumijem i meni je nekad bilo svega preko glave, al gle nije da se necete seksat uopce, sigurno ce pasti koji seksic u plodnim danima i mozda bas taj bude dobitan..
Sanjarka sretno danas na pregleduuu 🤞🤞🤞🤞
Ima danas kakvih piskilica?
Sortiraj odgovore
Najstariji