Belinda i Leah hvala na pomoći 🥰 idem sutra do centra pa ću se raspitati. Ako ne nađem ništa, čut ćemo se 🥰
Curka utješila si me nakon deranja od lindsay ❤️😂 već sam počela stupat po kući "vaginalete 5 eteričnih ulja?? Yes sir, yes sir!" 😂 ali sam se bojala išta reć dok tommy nije reagirala 😂😁
Sweetdreams tako sam sretna zbog tebe, čestitam ti i želim ti urednu trudnoću ❤️❤️ btw ti testići s plusićima su mi zakon, njima planiram mužu saopćit sretne vijesti kad dođe vrijeme za to 🥰
Zuzuzujalica moja draga ❤️❤️ ne daj se! Proći će gadura za koji dan pa ćeš ti njoj pokazat šta je inat i zapamtit će kad ti se usudila doći zadnji put ❤️
Marty samo da ti pošaljem zagrljaj ❤️❤️❤️❤️
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Drage moje dobro jutro, prvo zao mi je sto opet upadam samo sa svojim stvarima, nemojte se ljutiti, sada cu procitati sve.. Prekjucer sam dosla u zg kod svojih,mama mi je tjedan dana u bolnici ide na operaciju, a tata sam doma, mozete misliti kakav me stan docekao, pa sam jucer sve to sredivala..
Evo mog hcghttps://ibb.co/K6B2f2K ko da vidim neku sjenicu.. Idem vas sad u miru procitati.. ❤
Jesam ti reklaa da je to to 🙏 čestitamm ❤️
gdje nam je LazyO? Ginny?
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Hvala vam puno, ovaj ciklus baš i nismo nešto očekivali ali evo stvarno nas je iznenadilo, baš nismo imali neke nade ništa… I eto test napravljen iz zezancije nas je ostavio u pravom čudu ☺️
Cestitaaam 💕🌲
Bez bora🤣🤣
Hvala 😂😂😂😂😂😂
Vidim u opisu dermoidna cistea na lijevom jajniku sestro po cistama🤣🤣🤣ja također imala kao dermoidnu cistu na lijevom jajniku ☺️☺️
Da da imala sam ju prije 3 g, i to sam sasvim slučajno saaznala.. i odstranjena mi je ona a i mali dio jajnika. I znala ssm da vjv neće bit lako zatrudnit zbog tog, a i uvik sam imala ovulacije na lijevoj strani , al ovaj put je bila na desnoj znači dobitno. ☺️
T.LOZA DRAGA MOJA ZELIM DA TI OVA BORBA PRODJE BEZBOLNO I BRZO. NAIME, CIN 1 NIJE BEZOPASNA PROMJENA NA VRATU MATERNICE I ZELIM TI BRZ OPORAVAK. NA BEBI NEMA SMISLA RADITI DOK TO NE RIJESIS JER SU POSLJEDICE RUZNE. JAVLJAM SE DA TI POMOGNEM AKO ZELIS PRIHVATITI SAVJET. POZNAJEM ZENE KOJE SU IMALE CIN 1 I KORISTILE SU VAGINALETE OD EUCALIPTUSA KOJE JE PRAVILA NEKA ODREDJENA LJEKARNA. TO TAKO DIVNO MIRIŠE I SVE JE NA PRIRODNOJ BAZI , ETERICNA ULJA EUKALIPTUSA, KAMILICE, PAPRENE METVICE I TAKO JOS NEKA. LJEKARNA JE PRIMAPHARME ILI FARMACIA PA AKO IH IMA U TVOM MJESTU STANOVANJA MOZES PITATI DA TI NAPRAVE I TO ONDA KUPITI. ZENICAMA JE NA KOLPOSKOPIJI NAKON CIN1 NALAZ BIO UREDAN VEC NAKON 2 TURE KORISTENJA VAGINALETA. SRETNO DRAGA BORILICE <3
šta se dereš ženooo
PROFESIONALNA DEFORMACIJAAAAAA !!!!!!!!!! :P :P LUDICE JEDNA
Belinda i Leah hvala na pomoći 🥰 idem sutra do centra pa ću se raspitati. Ako ne nađem ništa, čut ćemo se 🥰
Curka utješila si me nakon deranja od lindsay ❤️😂 već sam počela stupat po kući "vaginalete 5 eteričnih ulja?? Yes sir, yes sir!" 😂 ali sam se bojala išta reć dok tommy nije reagirala 😂😁
Sweetdreams tako sam sretna zbog tebe, čestitam ti i želim ti urednu trudnoću ❤️❤️ btw ti testići s plusićima su mi zakon, njima planiram mužu saopćit sretne vijesti kad dođe vrijeme za to 🥰
Zuzuzujalicamoja draga ❤️❤️ ne daj se! Proći će gadura za koji dan pa ćeš ti njoj pokazat šta je inat i zapamtit će kad ti se usudila doći zadnji put ❤️
Hvala ti puno ❤️ ma zato sam uzela danas taj s plusem da znam da je to to, i ono pojavilo se u roku sekund znači šok i nevjerica 🤷🙈 i ja sam svome pokazala i zaplako je od sreće ☺️
Ancio , Monstera <3 <3 <3
Nisam džabe školovala !!!!! Ću da stavim dva deca u školu od sutra. Ovu Đeljana i .........
Zuzuzujalicamoja draga ❤️❤️ ne daj se! Proći će gadura za koji dan pa ćeš ti njoj pokazat šta je inat i zapamtit će kad ti se usudila doći zadnji put ❤️
☺️☺️☺️Vjeruj samo radi na podizanju imuniteta☝️☝️a ako zelis ja ti mogu poslati te vaginalete na prirodnoj bazi su i ne mogu skoditi
🧔 36
👩💼 30
Odstranjen jajnik (bordeline tumor)
💊almagea prenatal omega+
Rad na 👶 od 11/2020.
03/21 - Papa test uredan
Kasna ovulacija
➕28.7.2021.
👶-2022
Rad na drugoj bebici od 4/2024
Hvala vam puno, ovaj ciklus baš i nismo nešto očekivali ali evo stvarno nas je iznenadilo, baš nismo imali neke nade ništa… I eto test napravljen iz zezancije nas je ostavio u pravom čudu ☺️
Cestitaaam 💕🌲
Bez bora🤣🤣
Hvala 😂😂😂😂😂😂
Vidim u opisu dermoidna cistea na lijevom jajniku sestro po cistama🤣🤣🤣ja također imala kao dermoidnu cistu na lijevom jajniku ☺️☺️
Da da imala sam ju prije 3 g, i to sam sasvim slučajno saaznala.. i odstranjena mi je ona a i mali dio jajnika. I znala ssm da vjv neće bit lako zatrudnit zbog tog, a i uvik sam imala ovulacije na lijevoj strani , al ovaj put je bila na desnoj znači dobitno. ☺️
I ja prije 3 god ☺️☺️☺️☺️pa covjece ak si iz zg-a mozda smo bile i u istoj bolnici☺️☺️☺️al meni se na kraju ispostavilo da je tumor pa sam morala i na drugu operaciju
🧔 36
👩💼 30
Odstranjen jajnik (bordeline tumor)
💊almagea prenatal omega+
Rad na 👶 od 11/2020.
03/21 - Papa test uredan
Kasna ovulacija
➕28.7.2021.
👶-2022
Rad na drugoj bebici od 4/2024
SweetDream, cestitam, nek je sretno i veselo u narednim mjesecima (i godinama) 🥳🥳🥳!
t.loza, kad vidim koliko dobrih cura ovde ima koje nude pomoć, sigurna sam da si za ciklus-dva zdrava ko dren 🙃!
Zujalice draga, bit će sad na proljeće novih trudnica, ništa ti ne brini, priroda se budi pa ćemo i mi 😁🙏.
Ja sam u nekom teskom veselju bez povoda, možda sam malo pukla pred kraj svoje korone 🤣🤣.
Danas mi je zadnji (10.) dan da sam zarazna, a sutra je novi, zdravi dan i izlazim iz kuce nakon 15 dana 💃💃💃.
Eto, uživajte cure u ovom lipom danu 🤗!
🙋♀️35, pokusavamo od 12/20
Ciklusi uredni (26-28 dana)
11/20 uzv + papa ✅, 03/21 bris ✅, 03/21 spolni hormini 🤨
od 12/20 folna ili prenatal
01/21-06/21; ⏸ ...- LH trakice + bbt
03/21-06/21; ⏸; 08/21- crvena maca
05/21-07/21; ⏸; 09/21- Ubiquinol 200 mg
Sortiraj odgovore
Najstariji