Vojnikinjo ide po 1 navecer, deset ih je u pakiranju. Izmedju 2 m ih stavljas :) po 10 dana jel :)
Daaaa buhtlice, umjesto 25000 kn koliko je jedan postupak ako se bude placalo upola manje to je i više nego odlično.
Svaka čast na odluci, neka stupa na snagu čim prije, ja sam u postupku
Vojnikinjo ide po 1 navecer, deset ih je u pakiranju. Izmedju 2 m ih stavljas :) po 10 dana jel :)
Daaaa buhtlice, umjesto 25000 kn koliko je jedan postupak ako se bude placalo upola manje to je i više nego odlično.
Daj promjeni nick bica von lindsay :D :D
Hahahaha smijem se kao retardirana na poslu, blesaco jedna
Pa da, bas super 😁 nadam se da da ce sto prije stupiti na snagu.
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
okej, hvala curka i bica von lindsay na informacijama :D 😂😂😂 oplakah na potencijalni nick koji btw odobravam! sutra se idem raspitati kod mene po ljekarnama jel imaju tako nešto, ako ne onda ću nekog morat zamoliti za pomoć 😁
.
25000kn?? Okej, znala sam da je puno novaca ali ne baš toliko... Nemojte me krivo shvatiti, naravno da ne možeš staviti cijenu na to, ali mi je sad čudno da to država malo ne sufinancira. Nije valjda Osijek prvi koji to uvodi? Ako je tako, pohvalno za Os ali loše za sve drugo 😲
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Lindsay možeš mijenjati nick ali onda ga ne možeš mijenjati 30 dana, zato pazi 😂 Iako Bica von Lindsay mi ne zvuči loše 😂😂😂😂
Buhtlice ovo za Osijek je predivna gesta, trebali bi se i drugi gradovi ugledati na njega, ako već nisu 🤗
♀️33 ♂️35
Biokemijske 💔 8/19, 10/20, 04/21, 05/21
Novalac ~ Clexane 0,4 💉
💜
Buhtlice divno za Osijek ❤️ vidila sam vec prjje da opcina Gradac isto sufinancira ili placa jedan postupak godisnje ili nesto 🤔 (to vam je na jugu Makarske rivijere) oni su bas uveli dosta tih pronatalitetnih mjera❤️❤️
T.loza pisala sam ranije danas nesto 😘😘 bolesna sam 🙄 mislim da me prehlada sastavila, od male sam skupila izgleda, al danas sam vec bolje nego jucer, sinoc sam imala fibru 🙄
Sweet dream krasan plusic 🤩🤩 cestitam i nek bude skolska i dosadna ❤️ ja sam samo u jednoj od tri trudnoce imala implatacijsko/mengu/smeđarenje, vise ne znam sta je to bilo, nema ti tu pravila. Opusti se i uzivaj u blazenom stanju ❤️
Radila sam lh, kaze premom samo 0.09 a meni pari tamnija al dobro, ne ocekujem jos ovulaciju, nadam se ne prije nedjelje pa cu do tad ozdravit skroz. Do tad očajavam 🤣🤣
🧘♀️37g, blaga trombofilija
🧘♂️37g, oligoasthenozoospermia
🧒2012g
👱♀️2014g
trudimo se od 05/2019
miss.ab 12/2019 u 12tt
Ancio ocemooo testic
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Ancio ocemooo testic
zeno nemoj me nasmijavat6dpo bjezi hahhahaha
Znas da je Masa uvijek za pis pis i to vec od 3dpo 🤣😆
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Cure ja mislim da nis od ovog ciklusa boli me trbuh kao da cu dobit tak da cu vjerojatno uskoro prokrvarit😑😑😑
🧔 36
👩💼 30
Odstranjen jajnik (bordeline tumor)
💊almagea prenatal omega+
Rad na 👶 od 11/2020.
03/21 - Papa test uredan
Kasna ovulacija
➕28.7.2021.
👶-2022
Rad na drugoj bebici od 4/2024
Sarita kako koljeno?
Nije loše. Zaboli kad krivo stanem, ali ok je. Danas sam išla radit nakon 10 dana bolovanja.
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji