Tko planira i radi na bebi - peti nastavak 👶🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    🌈Wonderer🌞
    24. Veljača 2021. 09:27

Maša, Leah, za vaše dpo, testovi izgledaju super, bit će nam novih potvrđenih trudnica u grupi ovaj tjedan 🤞🙏!
    Dobro jutro svima, gledajuć kroz prozor, dolazi nam proljećeeee i baš mu se veselim 🥳🧚‍♀️💃🤸‍♀️🌞🎈

🙋‍♀️35, pokusavamo od 12/20
    Ciklusi uredni (26-28 dana)
    11/20 uzv + papa ✅, 03/21 bris ✅, 03/21 spolni hormini 🤨
    od 12/20 folna ili prenatal
    01/21-06/21; ⏸ ...- LH trakice + bbt
    03/21-06/21; ⏸; 08/21- crvena maca
    05/21-07/21; ⏸; 09/21- Ubiquinol 200 mg

Bella🌟
    24. Veljača 2021. 09:36

Anci i Monestera bolje sam danas, mrvicu jos krvarim al ok je,bolje.😁
    Mašo jooj ja nist ne vidim. 😬😖 al ja inace ne vidim crte bas osim ako se ful vide. Iako ako gledam na mjestu di bi crta trebala biti onda nesto vidim al nezz jel to objektivno il ne😅
    Zuzujalice🤞🤞🤞🤞
    Marty mozda da uvedes onda ponovo prenatale?  Nije dobro ni prekrsrka ni preduga M. Al super sto staje uskoro da mozes pilako na plodne dane.  Jesu stigli muževi nalazi? Mislim da mozds i hocu jer mi je cudna M bila pa da poprstim malo. Iako je prosli ciklus M bila puno slabija i krace trajala pa je mozds zato ovaj tak jaca.
    Leah ja vidim sjenicu😍😍😍cestitM😘
    Garava ma kuha se nešto 🤞🤞💕
    Jutroo Wonderer🤗💛💛
    Viki22 meni ponekad ,ne cesto,znaju biti takvi bolovi ali kod mene je to zbog dijagnoze. Ako ti se ponavlja svakako provjeri s dr.
    Sanjarko moja odbrojavam s tobom dane do petka,jos malo😘😘😘

👱‍♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
    2017. Operacija endometrioze
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2021. Operacija endometrioze
    2024. Operacija endometrioze
    7/2025 prve mpo konzultacije

anabelaaaa
    24. Veljača 2021. 09:39

🔜🤰🏼anci000 🔜🤱🏼👩🏼‍🍼

Hm hm piski li to još netko uz Mašu? 🤔🤔
    Evo meni nos curi 🤧 bit će veselo, jedva čekam vikend da odmorimo sve skupa

Tempica jutros mozda najavljuje nesto lijepo 🤗❤

38god.
    Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
    Spermio✔endo operisana 2011g.
    Predlozen ivf,UZ 20.02'21
    I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
    2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
    Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
    28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
    Beta 10.05. Negativna,2,1
    Nemamo vise smrzlica...😏

Loza 💙😇
    24. Veljača 2021. 09:47

dobro jutrooo ☕
    Leah sjena??? Ženooo, crta ko palac debela!!! Čestitam tiiiiiii ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ baš me tvoj plusić razveselio :)))
    Maša vidim sjenicu, 🙏 da potamni!!
    Lilmam 2 dana kasni i čekat ćeš još 2? Divim se tvojim živcima i strpljenju :D

Više vas je pitalo - dobila sam vaginalete betadine, 14 komada. Rekao mi je da ih počnem koristiti nakon što obavim urinokulturu, a to ću sutra jer danas nemam auto. A što se tiče nalaza pape, označene su mi s desne strane kockice SIL i CIN I. 

Ova moja temp mi je fascinantna, razumijem da je to individualno, ali nikad nisam vidjela niti sličan graf mome 😂 baš će mi dobro doći ova 2mj proučavanja ciklusa bez stresa i opterećivanja jesmo pokrili o ili nismo. 

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

• skategirl
    24. Veljača 2021. 09:51

Jutro svima
    Meni je danas 8dpo (pretpostavljam), bez ikakvih simptoma 🤷‍♀️ cure kad inace krecete s testovima koji dpo? 
    Anci kolko vidim mi smo tu negdje, tak da te pratim i drzim 🤞 za plusic...tebi i svim ostalim curama 🤞 🤞 🤞 
    Maša, Leah 🤞🙏💕

👩🏼29
    🧔43
    👩‍❤️‍👨2012
    12/2020 🙏🏻🔜🤰🏼
    Endometrioza

Lindsay
    24. Veljača 2021. 09:54

T.LOZA DRAGA MOJA ZELIM DA TI OVA BORBA PRODJE BEZBOLNO I BRZO. NAIME, CIN 1 NIJE BEZOPASNA PROMJENA NA VRATU MATERNICE I ZELIM TI BRZ OPORAVAK. NA BEBI NEMA SMISLA RADITI DOK TO NE RIJESIS JER SU POSLJEDICE RUZNE. JAVLJAM SE DA TI POMOGNEM AKO ZELIS PRIHVATITI SAVJET. POZNAJEM ZENE KOJE SU IMALE CIN 1 I KORISTILE SU VAGINALETE OD EUCALIPTUSA KOJE JE PRAVILA NEKA ODREDJENA LJEKARNA. TO TAKO DIVNO MIRIŠE I SVE JE NA PRIRODNOJ BAZI , ETERICNA ULJA EUKALIPTUSA, KAMILICE, PAPRENE METVICE I TAKO JOS NEKA. LJEKARNA JE PRIMAPHARME ILI FARMACIA PA AKO IH IMA U TVOM MJESTU STANOVANJA MOZES PITATI DA TI NAPRAVE I TO ONDA KUPITI. ZENICAMA JE NA KOLPOSKOPIJI NAKON CIN1 NALAZ BIO UREDAN VEC NAKON 2 TURE KORISTENJA VAGINALETA. SRETNO DRAGA BORILICE <3

Bella🌟
    24. Veljača 2021. 09:56

skategirl

Jutro svima
    Meni je danas 8dpo (pretpostavljam), bez ikakvih simptoma🤷‍♀️ cure kad inace krecete s testovima koji dpo?
    Anci kolkovidim mi smo tu negdje, tak da te pratim i drzim🤞 za plusic…tebi i svim ostalim curama🤞🤞🤞Maša, Leah🤞🙏💕

S testovima od 8 dpo ako si nestrpljiva,volis piskiti i nije te strah minusa😁 jer je moguce da se nist ne vidi,a ne znaci da nisi T nego da je test mozda prerano napravljen,al opet moze se i vidjeti vec.
    Od 12 dpo je puno veca vjerojatnosti da ce se nesto vidjeti jer je implantacija najcesce od 6-12dpo a hcg se povecava nakon implantacije.  Tako da vidi😁

👱‍♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
    2017. Operacija endometrioze
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2021. Operacija endometrioze
    2024. Operacija endometrioze
    7/2025 prve mpo konzultacije

Loza 💙😇
    24. Veljača 2021. 10:03

Lindsay draga, hvala ti na savjetu. Nemam te ljekarne u gradu, ali bi možda mogla pitati. Dobila sam taj betadin, jel bi te druge vaginalete trebala koristiti nakon što iskoristim ove ili?
    Muči me u tome svemu što ne znam koliko dugo to već imam :/ ne bi voljela "da se dalo na zlo" više nego što bi trebalo... Nažalost zadnju papu sam radila daaaaavno, dok mi trudnoća još nije bila ni u peti

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

• skategirl
    24. Veljača 2021. 10:06

Bella🌟

skategirl

Jutro svima
    Meni je danas 8dpo (pretpostavljam), bez ikakvih simptoma🤷‍♀️ cure kad inace krecete s testovima koji dpo?
    Anci kolkovidim mi smo tu negdje, tak da te pratim i drzim🤞 za plusic…tebi i svim ostalim curama🤞🤞🤞Maša, Leah🤞🙏💕

S testovima od 8 dpo ako si nestrpljiva,volis piskiti i nije te strah minusa😁 jer je moguce da se nist ne vidi,a ne znaci da nisi T nego da je test mozda prerano napravljen,al opet moze se i vidjeti vec.
    Od 12 dpo je puno veca vjerojatnosti da ce se nesto vidjeti jer je implantacija najcesce od 6-12dpo a hcg se povecava nakon implantacije. Tako da vidi😁

Hvala ti na odg, a nis cekam onda do vikenda.  Imam doma neki clearblue koji je ostao neiskoristen prosli mjesece. Kupila navecer i reko budem ujutro (3 dan kasnjenja) i eto ti nje :( 
    Al vidim da spominjete i neke iz mullera pa cu i njih uzet pa da vidimo. 

👩🏼29
    🧔43
    👩‍❤️‍👨2012
    12/2020 🙏🏻🔜🤰🏼
    Endometrioza

• Amy_94
    24. Veljača 2021. 10:09

Čestitke svima 
    Mašo ja isto vidim sjenicuu 😁😁😁
    Ja trebam dobiti za 4 dana.. Nista nemam simptoma kao inace.. Samo malo grudi sa strane i na momente grcevi i jako sam naduta...

👨‍🦱39- teška oligoasthenozoospermia
    👩‍🦱30 - Amh 1.83 μg/L.
    1x IVF prirodni ❌
    06/23 aspiracija 4 folikula 4 jajne stanice 3 blaste❌️
    1/24 aspiracija 5 folikula 4 jajne stanice,
    spermiogram azoospermija, jajne stanice zaleđene
    10.03 imamo spermije
    10/24
    1❄️ blasta (decortin, prolutex, fragmin, cyclogest)
    14.10 + beta (32-24-70-196-342-477-703) 6tt💔
    19.12 fet 24.12 +(9dnt 131 ,11dnt 376, 15dnt 1807)
    16.01 imamo ❤️6+5tt
    12tt boy 💙 (trisomija 18,Edwards sindrom)14tt💔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.