Tko planira i radi na bebi - peti nastavak 👶🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Loza 💙😇
    24. Veljača 2021. 10:13

Sad kad si spomenula kolposkopiju, jučer sam malo čitala o svemu tome i spomenuta je kolposkopija međutim moj gin mi nije ništa spominjao za to. Pisalo je na netu isto da se to najčešće ne liječi nego se prati kroz pape, a ja dobila vaginalete. Znaš ono, malo sam zbunjena oko toga svega, ma da ne sumnjam u svog gina. 
    Samo me je uputio na briseve (iako još ranije, ali nisam to mogla obaviti jer briseve moram nositi u drugi grad a nemam auto uvijek na raspolaganju) i to smo obavili jučer i da ćemo prema tim nalazima muž i ja dobit terapiju. Onda ćemo se dogovoriti što ćemo dalje

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

Leah
    24. Veljača 2021. 10:21

Hvala curke hvala hvala hvalaaaaa❤❤❤
    T.loza ako hoces ja sam u Zg sada neko vrijeme pa ti mogu ici kupit te vaginalete sta spominje Lindsay, pa ti ih mogu poslati postom, nije problem..

24. Veljača 2021. 10:29

Curee evo da javim, napravila sam Clear Blue danas i mislim da je to to 🙈🙈🙈🙏🙏🙏🤞 https://ibb.co/k8JnbjD

▪Marty
    24. Veljača 2021. 10:30

Leah wooooow ženo ti si trudna! ovo nije neka sjenica nego crta koju i ja čorava vidim! ma čestitam ti draga od srca, nek ti bude divna i školska trudnoća, uživaj svaki dan maksimalno! jeeeeeejjjjj imamo plusiiić, baš me ovo podiglo sad, ma presretna sam zbog tebe❤️❤️❤️ i nadam se da mami nije ništa ozbiljnije, da će uskoro biti fit! polako ti sada sa spremanjem, nemoj se preforsirati, čuvaj mrvicu
    Mašo kod tebe će to tek tamniti, držim 🤞🤞❤️
    Amy i tebiii držim figiceee!
    Belinda onda za tebe navijamo u petak 🤞🤞❤️
    Monstera ma..nešto mi se presjeklo u glavi s ovom mengom, posložila sam si nekako da ćemo još čekati našu mrvicu i da to ne bude tako brzo, pa eto nisam ni suzu pustila kad je glupača došla, prvi put. a i nekako sam si zamislila da mi onda ni toliko prenatala ne treba, pijem ih već 8 mjeseci pa ništaaa pa ništa.. neznam. sad sam na novalacu i super mi je, budem danas nastavila jer vidim da mi koriste ;) kak si mi ti?
    Bella moguće da ti zato jača bila ovaj put..ajde ide kraju na sreću..kroz 5 dana su rekli da će mužu nalazi biti gotovi, tak da čekamoo.. s tim da su kad smo zvali rekli za urin da daje samo 2. mlaz, i kad je odnio su rekli a gdje je prvi? pa je jučer još jednom nosio prvi.. ah
    Anci obožavam kad si super volje, očekujem kroz dan tvoje zabavne postove da se nasmijem kak je s prdacima danas?
    t.loza nadam se da ćeš što prije riješiti situaciju ❤️❤️ drago mi je da si optimistična i ok!

👣 od 10/2020 💜
    ♀ 30 ♂ 32

Sanjarka88
    24. Veljača 2021. 10:32

SweetDream

Curee evo da javim, napravila sam Clear Blue danas i mislim da je to to 🙈🙈🙈🙏🙏🙏🤞 https://ibb.co/k8JnbjD

Cestitam ❤️

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Lindsay

t.loza 🔜🤰

Lindsay draga, hvala ti na savjetu. Nemam te ljekarne u gradu, ali bi možda mogla pitati. Dobila sam taj betadin, jel bi te druge vaginalete trebala koristiti nakon što iskoristim ove ili?
    Muči me u tome svemu što ne znam koliko dugo to već imam :/ ne bi voljela "da se dalo na zlo" više nego što bi trebalo… Nažalost zadnju papu sam radila daaaaavno, dok mi trudnoća još nije bila ni u peti

Betadine je jod, najpoznatiji regenerator mnogih tkiva i stanja organizma. Vjecni suplement <3
    Da, ove bi morala koristiti iza betadina.  Nije ti gin spominjao jer ti mora dati uputnicu za bolnicu, kolposkopija se izvodi u bolnicama. Vjerojatno ce ti dati kada ovo zaliječiš. Pa da se vidi stanje.

T.loza ❤ drži se,bit ce to dobro
    SweetDream čestitam 🥳🥳

• ines0000
    24. Veljača 2021. 10:34

SweetDream

Jooojjj čestitam 😘😘😘🥰🥰🥰🥰🥰🥳🥳🥳

Lindsay
    24. Veljača 2021. 10:36

SWEETDREAM I LEAH CESTITKE CURKE <3

24. Veljača 2021. 10:36

Hvala vamm cureee, ja i mm smo u šokuu još uvikk. 🙈🙈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.