Tko planira i radi na bebi - peti nastavak 👶🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sarita_00
    24. Veljača 2021. 13:06

Ajme meni... Napišem cijelu hrpu teksta i slučajno stisnem odustani 💆💆
    Leah i SweetDream čestitke ❤️❤️
    Zuzujalica žao mi je što je došla 😔
    Tloza cin1 koliko znam nije toliko strašan, ali nije ni sasvim bezazlen. Ja sam dugo vukla ASC-US, radila kolposkopiju, briseve za HPV. Koristila sam te biljne vaginalete što spominje Lindsay. Mislim da sam ih koristila 3 ciklusa, tj. po 5 dana kad završi M. Nismo planirali trudnoću, pa ne znam kako s tim. Kasnije sam ostala trudna s dijagnozom ASC-US i nakon poroda je više nije bilo. 
    Kod mene danas neki lagani bolovi, ali gospođe još nema. I sad se iskreno nadam da još do jutra neće doći. A onda može 🙈 E sad, nikad nije dolazila dalje od 30dc. U subotu je test bio negativan, pa ne znam jel da svejedno pišnem... 

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

buhtlica23
    24. Veljača 2021. 13:24

Cure, ja sa odlucila da cu tablete poceti piti za 2 dana to ce mi bit 18 dc. To sam odlucila  zbog danasnjih bolova u podrucju desnog jajnika 🙏.

Trakice nikako da mi stignu nrucila prije cc 2 mj nisu se pomakle 😅
    Morat cu skokniti do dm po neke lh haha

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

Loza 💙😇
    24. Veljača 2021. 13:28

Moram pitat vezano za te vaginalete kad vidim da ih sve spominjete, djeluju mi kao da koštaju kao suho zlato 🙈 koliko to košta s obzirom da se prave na zahtjev ako sam dobro shvatila? Čisto da se pripremim 🙈
    Joj hvala vam svima na podršci, stvarno ste mi prekrasne i tako sam sretna što sam dio ovog foruma ❤️❤️
    Svuda sam pročitala da je jačanje imuniteta ključno za rješavanje te beštije, a ja mislila da mi je imunitet odličan jer sam zadnji put bila bolesna valjda kao dijete. A i malo kroz srednju školu kad bi mi trebala ispričnica 😅
    Sad kad ne radim mi je lakše organizirat si takve stvari. Popila sam sad jedan čaj od kadulje i već se osjećam zdravije 💪😂

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

Loza 💙😇
    24. Veljača 2021. 13:29

Sarita kako koljeno? 

Ja 27 / M 32
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Bože, hvala Ti!

Lindsay
    24. Veljača 2021. 13:50

T.LOZA NA MJESTU ODMOR !!!
    Šala mala, koštaju oko šezdesetak kuna.

Lindsay
    24. Veljača 2021. 13:51

Monstera

lindsay

https://ibb.co/h1sKgn3

Jao djevojke imamo nastavak!!! Đeljana ide u školu i sedmi je razred!!!!

Čekamo treći nastavak, da vidimo šta je sa Bicom 😂😂😂

Ako se može promjeniti nick ja cu ga u Bica&Đeljana

curka93
    24. Veljača 2021. 13:54

t.loza 🔜🤰

Moram pitat vezano za te vaginalete kad vidim da ih sve spominjete, djeluju mi kao da koštaju kao suho zlato 🙈 koliko to košta s obzirom da se prave na zahtjev ako sam dobro shvatila? Čisto da se pripremim 🙈
    Joj hvala vam svima na podršci, stvarno ste mi prekrasne i tako sam sretna što sam dio ovog foruma ❤️❤️
    Svuda sam pročitala da je jačanje imuniteta ključno za rješavanje te beštije, a ja mislila da mi je imunitet odličan jer sam zadnji put bila bolesna valjda kao dijete. A i malo kroz srednju školu kad bi mi trebala ispričnica 😅
    Sad kad ne radim mi je lakše organizirat si takve stvari. Popila sam sad jedan čaj od kadulje i već se osjećam zdravije 💪😂

Cijena je 75kn 10 kom je u pakiranju...meni je recimo ginekolog preporucio da ih stavljam 4 mj...iako sam malo malo postala zaboravna pa nisam bas redovita..to ti se zna javiti i od stresa i tako tih stvari

🧔 36
    👩‍💼 30
    Odstranjen jajnik (bordeline tumor)
    💊almagea prenatal omega+
    Rad na 👶 od 11/2020.
    03/21 - Papa test uredan
    Kasna ovulacija
    ➕28.7.2021.

👶-2022
    Rad na drugoj bebici od 4/2024

Loza 💙😇
    24. Veljača 2021. 14:01

Yes sir! 😂 Hvala na informaciji. Netko je malo prije napisao da ih stavlja samo 5 dana poslije m ako sam dobro pročitala? S obzirom da meni gin to uopće nije spominjao, bi li se trebala posavjetovati s njim oko toga pa da mi odredi koliko dugo da to koristim ili to sve ide na svoju ruku?
    Generalko lindsay ispričavam se na toliko pitanja, samo sam znatiželjna! Vojnikinja t.loza odstupa! 💂‍♀️

Ja 27 / M 32
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Bože, hvala Ti!

curka93
    24. Veljača 2021. 14:02

t.loza 🔜🤰

Yes sir! 😂 Hvala na informaciji. Netko je malo prije napisao da ih stavlja samo 5 dana poslije m ako sam dobro pročitala? S obzirom da meni gin to uopće nije spominjao, bi li se trebala posavjetovati s njim oko toga pa da mi odredi koliko dugo da to koristim ili to sve ide na svoju ruku?
    Generalko lindsay ispričavam se na toliko pitanja, samo sam znatiželjna! Vojnikinja t.loza odstupa! 💂‍♀️

Pa mislim da to mozes i na svoju ruku obzirom da stvarno ne moze stetiti...to je sve na prirodnoj bazi..sto se tice stavljanja to nezz jer je meni tako rekao☺️

🧔 36
    👩‍💼 30
    Odstranjen jajnik (bordeline tumor)
    💊almagea prenatal omega+
    Rad na 👶 od 11/2020.
    03/21 - Papa test uredan
    Kasna ovulacija
    ➕28.7.2021.

👶-2022
    Rad na drugoj bebici od 4/2024

buhtlica23
    24. Veljača 2021. 14:11

https://ibb.co/YDRqQMF
    Sad jos vise volim Os 🤩

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.