Tko planira i radi na bebi - peti nastavak 👶🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Monstera
    24. Veljača 2021. 11:46

zuzuzujalica

Cestitam na plusevima, drage ❤️❤️❤️
    Ja sam dobila M, znala sam da ce biti tako, ali sam se svejedno nadala 🙂

Žao mi je draga 😣 sad samo jače i odlučnije u novi ciklus 🤗

♀️33 ♂️35
    Biokemijske 💔 8/19, 10/20, 04/21, 05/21
    Novalac ~ Clexane 0,4 💉
    💜

curka93
    24. Veljača 2021. 11:47

lindsay

T.LOZA DRAGA MOJA ZELIM DA TI OVA BORBA PRODJE BEZBOLNO I BRZO. NAIME, CIN 1 NIJE BEZOPASNA PROMJENA NA VRATU MATERNICE I ZELIM TI BRZ OPORAVAK. NA BEBI NEMA SMISLA RADITI DOK TO NE RIJESIS JER SU POSLJEDICE RUZNE. JAVLJAM SE DA TI POMOGNEM AKO ZELIS PRIHVATITI SAVJET. POZNAJEM ZENE KOJE SU IMALE CIN 1 I KORISTILE SU VAGINALETE OD EUCALIPTUSA KOJE JE PRAVILA NEKA ODREDJENA LJEKARNA. TO TAKO DIVNO MIRIŠE I SVE JE NA PRIRODNOJ BAZI , ETERICNA ULJA EUKALIPTUSA, KAMILICE, PAPRENE METVICE I TAKO JOS NEKA. LJEKARNA JE PRIMAPHARME ILI FARMACIA PA AKO IH IMA U TVOM MJESTU STANOVANJA MOZES PITATI DA TI NAPRAVE I TO ONDA KUPITI. ZENICAMA JE NA KOLPOSKOPIJI NAKON CIN1 NALAZ BIO UREDAN VEC NAKON 2 TURE KORISTENJA VAGINALETA. SRETNO DRAGA BORILICE <3

Te vaginalete sam ja krenula koristiti a zovu se vaginalete 5 etericnih ulja u tamnom ulju...sto se tice cina to ne mora biti opasno tj u vecini slucaja javlja se kada padne imunitet i isto tako se povlači nakon podizanja imuniteta...meni je mama imala cin3 i maknulo joj se kad je rodila mene ☺️👌👌tako da iskreno mislim da nema mjesta panici 💕

🧔 36
    👩‍💼 30
    Odstranjen jajnik (bordeline tumor)
    💊almagea prenatal omega+
    Rad na 👶 od 11/2020.
    03/21 - Papa test uredan
    Kasna ovulacija
    ➕28.7.2021.

👶-2022
    Rad na drugoj bebici od 4/2024

curka93
    24. Veljača 2021. 11:51

SweetDream

Hvala vam puno, ovaj ciklus baš i nismo nešto očekivali ali evo stvarno nas je iznenadilo, baš nismo imali neke nade ništa… I eto test napravljen iz zezancije nas je ostavio u pravom čudu ☺️

Cestitaaam 💕🌲

🧔 36
    👩‍💼 30
    💊almagea prenatal omega+
    Rad na 👶 od 11/2020.
    03/21 - Papa test uredan
    Kasna ovulacija
    ➕28.7.2021.

👶-2022

curka93
    24. Veljača 2021. 11:51

curka93

SweetDream

Hvala vam puno, ovaj ciklus baš i nismo nešto očekivali ali evo stvarno nas je iznenadilo, baš nismo imali neke nade ništa… I eto test napravljen iz zezancije nas je ostavio u pravom čudu ☺️

Cestitaaam 💕🌲

Bez bora🤣🤣

🧔 36
    👩‍💼 30
    💊almagea prenatal omega+
    Rad na 👶 od 11/2020.
    03/21 - Papa test uredan
    Kasna ovulacija
    ➕28.7.2021.

👶-2022

24. Veljača 2021. 11:53

curka93

curka93

SweetDream

Cestitaaam 💕🌲

Bez bora🤣🤣

Hvala 😂😂😂😂😂😂

curka93
    24. Veljača 2021. 11:54

t.loza 🔜🤰

Lindsay draga, hvala ti na savjetu. Nemam te ljekarne u gradu, ali bi možda mogla pitati. Dobila sam taj betadin, jel bi te druge vaginalete trebala koristiti nakon što iskoristim ove ili?
    Muči me u tome svemu što ne znam koliko dugo to već imam :/ ne bi voljela "da se dalo na zlo" više nego što bi trebalo… Nažalost zadnju papu sam radila daaaaavno, dok mi trudnoća još nije bila ni u peti

Također ako zelis mogu otici do ljekarne i poslati ti postom💕

🧔 36
    👩‍💼 30
    💊almagea prenatal omega+
    Rad na 👶 od 11/2020.
    03/21 - Papa test uredan
    Kasna ovulacija
    ➕28.7.2021.

👶-2022

24. Veljača 2021. 11:55

Najslade ste na svijetu ❤️ Sve redom vas obozavam..
    Ne moze mene nista slomiti, pa ni to. Malo sam tugić, ali mogu biti sretna sa svime drugime u svom zivotu - od dragog, obitelji, svega. Kad dode moj mališa, doci ce, mama je spremna ❤️ Tata jos vise 💙
    .
    Amy, probala sam svasta pomalo, od femisana do vrkute. Ovaj cu mjesec do ovulacije piti ulje nocurka, a poslije vrkutu. I ovaj mjesec mjerim temp prvi put.

curka93
    24. Veljača 2021. 11:56

SweetDream

curka93

curka93

SweetDream

Cestitaaam 💕🌲

Bez bora🤣🤣

Hvala 😂😂😂😂😂😂

Vidim u opisu dermoidna cistea na lijevom jajniku sestro po cistama🤣🤣🤣ja također imala kao dermoidnu cistu na lijevom jajniku ☺️☺️

🧔 36
    👩‍💼 30
    💊almagea prenatal omega+
    Rad na 👶 od 11/2020.
    03/21 - Papa test uredan
    Kasna ovulacija
    ➕28.7.2021.

👶-2022

curka93
    24. Veljača 2021. 11:57

Ja vam nemrem opisat al ja takve lagane bolove imam u trbuhu 😑😑i samo se nadam da je sve okej

🧔 36
    👩‍💼 30
    💊almagea prenatal omega+
    Rad na 👶 od 11/2020.
    03/21 - Papa test uredan
    Kasna ovulacija
    ➕28.7.2021.

👶-2022

Marinci
    24. Veljača 2021. 11:58

Garava 123

Dobro jutro drage moje 🌅😘
    Danas sam 4/5DPO imam jako bolne sise i M grceve il se nesto kuha ili ce M uranit 🤷‍♀️
    Mašo ja vidim sjenicu na obadva testa 🤞 da tamni 🍀❤️
    Leah prekrasna crtica kakva sjenica sta pricas 😍
    Mislim da ti mozemo vec cestitat❤️

I mene sise bole i ogromne su, a moram dobit kad i ti

👦38👩32
    Trudimo se od 1/2021,drugo dijete
    Spermiogram uredan,papa uredan

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.