Tko planira i radi na bebi - peti nastavak 👶🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Monstera
    24. Veljača 2021. 12:07

lindsay

Ancio , Monstera <3 <3 <3
    Nisam džabe školovala !!!!! Ću da stavim dva deca u školu od sutra. Ovu Đeljana i ………

Hahahaha jesi luda 😂😂😂

♀️33 ♂️35
    Biokemijske 💔 8/19, 10/20, 04/21, 05/21
    Novalac ~ Clexane 0,4 💉
    💜

24. Veljača 2021. 12:08

curka93

SweetDream

curka93

SweetDream

curka93

curka93

SweetDream

Hvala vam puno, ovaj ciklus baš i nismo nešto očekivali ali evo stvarno nas je iznenadilo, baš nismo imali neke nade ništa… I eto test napravljen iz zezancije nas je ostavio u pravom čudu ☺️

Cestitaaam 💕🌲

Bez bora🤣🤣

Hvala 😂😂😂😂😂😂

Vidim u opisu dermoidna cistea na lijevom jajniku sestro po cistama🤣🤣🤣ja također imala kao dermoidnu cistu na lijevom jajniku ☺️☺️

Da da imala sam ju prije 3 g, i to sam sasvim slučajno saaznala.. i odstranjena mi je ona a i mali dio jajnika. I znala ssm da vjv neće bit lako zatrudnit zbog tog, a i uvik sam imala ovulacije na lijevoj strani , al ovaj put je bila na desnoj znači dobitno. ☺️

I ja prije 3 god ☺️☺️☺️☺️pa covjece ak si iz zg-a mozda smo bile i u istoj bolnici☺️☺️☺️al meni se na kraju ispostavilo da je tumor pa sam morala i na drugu operaciju

A svašta 🙈 aa nisam, ja sam iz Knina takk da nismo mogle biti ali eto zadesilo nas isto. Samo meni je baš bila cista (ne tumor) veličine naranče i eto morala je laparaskopski van. 

Lindsay
    24. Veljača 2021. 12:12

Ona druga Bica i ona di je sad... Đeljana će da idu. Od sutra...
    Pa ja ne moguuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu hahahahahahahahahahhahah

Lindsay
    24. Veljača 2021. 12:15

https://ibb.co/h1sKgn3

Jao djevojke imamo nastavak!!! Đeljana ide u školu i sedmi je razred!!!!

▪Marty
    24. Veljača 2021. 12:19

t.loza 🔜🤰

već sam počela stupat po kući "vaginalete 5 eteričnih ulja?? Yes sir, yes sir!"

loziceeeee

👣 od 10/2020 💜
    ♀ 30 ♂ 32

Lindsay
    24. Veljača 2021. 12:22

t.loza 🔜🤰

Belinda i Leah hvala na pomoći 🥰 idem sutra do centra pa ću se raspitati. Ako ne nađem ništa, čut ćemo se 🥰
    Curka utješila si me nakon deranja od lindsay ❤️😂 već sam počela stupat po kući "vaginalete 5 eteričnih ulja?? Yes sir, yes sir!" 😂 ali sam se bojala išta reć dok tommy nije reagirala 😂😁
    Sweetdreams tako sam sretna zbog tebe, čestitam ti i želim ti urednu trudnoću ❤️❤️ btw ti testići s plusićima su mi zakon, njima planiram mužu saopćit sretne vijesti kad dođe vrijeme za to 🥰
    Zuzuzujalicamoja draga ❤️❤️ ne daj se! Proći će gadura za koji dan pa ćeš ti njoj pokazat šta je inat i zapamtit će kad ti se usudila doći zadnji put ❤️
    Marty samo da ti pošaljem zagrljaj ❤️❤️❤️❤️

Ja umirem ludice jedna , caps lock cisto zlo, ha ? Hahahahahaha , oplakala sam.

24. Veljača 2021. 12:34

Curw da vas nešto pitam sad nakon šta sam ugledala svoj ➕ .. Sad mi je još samo pod upitnikom ostalo ovo, u nedilju tek trebam dobit vješticu znači... I sad pošto sam trudna, neznam šta da očekujem dal očekujem svakako nju tu zadnju vješticu ili ipak ono kao kratkotrajno smeđarenje o kojem ste pričale? Neznam šta da očekujem pa da se ne prepadnem 🙈 na pregled sam naručena kod ginek. 8.3 , rekla je da do tad pričekamo jer se sad neće ništa vidjeti pa u svemu tome zaboravi nju pitati. 🤦

24. Veljača 2021. 12:40

SweetDream

Curw da vas nešto pitam sad nakon šta sam ugledala svoj ➕ .. Sad mi je još samo pod upitnikom ostalo ovo, u nedilju tek trebam dobit vješticu znači… I sad pošto sam trudna, neznam šta da očekujem dal očekujem svakako nju tu zadnju vješticu ili ipak ono kao kratkotrajno smeđarenje o kojem ste pričale? Neznam šta da očekujem pa da se ne prepadnem 🙈 na pregled sam naručena kod ginek. 8.3 , rekla je da do tad pričekamo jer se sad neće ništa vidjeti pa u svemu tome zaboravi nju pitati. 🤦

Moje iskustvo je da nisam imala nikakvo smeedjarenje nakon plusa, ali je sasvim normalno ako bude onako dva do tri dana to se sjecam da mi je moja ginekologica bila rekla u slucaju da vidis bas krv i komadice neke il klasicnu mengu da je krenila javi se svojoj ginekologici na pregled svakako, ali iskljucit cemo te stvarii i mislit pozitivno puno srece u trudnoci🥰

Monstera
    24. Veljača 2021. 13:00

lindsay

https://ibb.co/h1sKgn3

Jao djevojke imamo nastavak!!! Đeljana ide u školu i sedmi je razred!!!!

Čekamo treći nastavak, da vidimo šta je sa Bicom 😂😂😂

♀️33 ♂️35
    Biokemijske 💔 8/19, 10/20, 04/21, 05/21
    Novalac ~ Clexane 0,4 💉
    💜

24. Veljača 2021. 13:01

Lilimam22

SweetDream

Curw da vas nešto pitam sad nakon šta sam ugledala svoj ➕ .. Sad mi je još samo pod upitnikom ostalo ovo, u nedilju tek trebam dobit vješticu znači… I sad pošto sam trudna, neznam šta da očekujem dal očekujem svakako nju tu zadnju vješticu ili ipak ono kao kratkotrajno smeđarenje o kojem ste pričale? Neznam šta da očekujem pa da se ne prepadnem 🙈 na pregled sam naručena kod ginek. 8.3 , rekla je da do tad pričekamo jer se sad neće ništa vidjeti pa u svemu tome zaboravi nju pitati. 🤦

Moje iskustvo je da nisam imala nikakvo smeedjarenje nakon plusa, ali je sasvim normalno ako bude onako dva do tri dana to se sjecam da mi je moja ginekologica bila rekla u slucaju da vidis bas krv i komadice neke il klasicnu mengu da je krenila javi se svojoj ginekologici na pregled svakako, ali iskljucit cemo te stvarii i mislit pozitivno puno srece u trudnoci🥰

🤗 Ma neznam sta ocekivat pa bar da vidim kako je kod ostalih, jer kad je prvi put uvik se bojis svega ono.. 

🔜🤰🏼anci000 🔜🤱🏼👩🏼‍🍼

SweetDream

cuj to ti je pitanje kao ovo: ocekujem mjesecnicu u petak, da cekam da dode ili da napravim prije test,jer sam mozda trudna
    nemoj se zamarat jer tvoje, moje, od drugih tijelo je razlicito, zasto ne bi bila jedna o onih koje nemaju smedarenje ili nesto slicno :) sad uzivaj sa svojom mrvicom 🥰🥰
  • Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.