Tko planira i radi na bebi - peti nastavak 👶🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Maša🤰🏼
    24. Veljača 2021. 08:50

Belinda pa rekla bi da se bol smanjila, neznam kako bi ti opisala taj osjecaj hahaha , osjetim ih da su tu 😂 bole sa strane onako i osjetim ih sto bi ja rekla onda da su nekako punije.. ma neznammmm trenutno sam svaa zbunjena 🙈 

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

Sanjarka88
    24. Veljača 2021. 08:51

Leah

I kako sam mogla zaboraviti nasu trudnicu,sanjarkadraga jedva cekam tvoj pregleeed i isto su mi jako pomjesani osjecaji, nadam se dq ces se i dalje javljati tu ponekad, ljubim ljubim cuvaj nam mjesta ❤😘

Draga Leah ne trebaju ti biti pomjesani osjecaji oko mog odlaska jer ti dolazis k meni na jesenske 🥰
    Kakva sjena? 🤣 Prava roza crta, toliko divna da cu ti ja vec cestitam i pozelit skolsku trudnocu 🙏❤️

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Leah
    24. Veljača 2021. 08:56

Jao cure rasplakale ste me ne znam sta da kazem, divne ste sve do reda ❤❤❤❤❤
    Belinda  cicke me bole malo sa strane, ali nista strasno. Ali me bradavice peku jako i imam non stop ultra slabe grcice

• ines0000
    24. Veljača 2021. 09:07

Žene koliko čekate kada kasni da napravite test? Trebala sam dobiti u subotu i jos uvijek ništa. Malo me grudi bole ali već jedno 8 9 dana sigurno.. nemam nikakve simptome da cu dobiti..a inače imam iznimno teške mjesecnice gdje bol počne već 3 dana prije..

Ginny
    24. Veljača 2021. 09:07

Jutro cure ☕ procitala sam zadnjih 10str unazad, jucer me bolila glava i prehlađena san, imala sam temperaturu al jutros sam bolje.
    Drzim fige ovim sjenicama 🤞🤞 leah u tebe je crta 🥰❤️
    T. Loza grlim, kakva je to upala da triba cekat 6mj? Meni je kod gardnerelle rekla da pauziramo taj ciklus, oboje smo bili na atb i ja jos plus vaginalete 12dana cini mi se. Taj ciklus sam ostala trudna

🧘‍♀️37g, blaga trombofilija
    🧘‍♂️37g, oligoasthenozoospermia
    🧒2012g
    👱‍♀️2014g
    trudimo se od 05/2019
    miss.ab 12/2019 u 12tt

Ginny
    24. Veljača 2021. 09:08

ines0000

Žene koliko čekate kada kasni da napravite test? Trebala sam dobiti u subotu i jos uvijek ništa. Malo me grudi bole ali već jedno 8 9 dana sigurno.. nemam nikakve simptome da cu dobiti..a inače imam iznimno teške mjesecnice gdje bol počne već 3 dana prije..

Mozes slobodno napravit test odma sad 🤞🤞

🧘‍♀️37g, blaga trombofilija
    🧘‍♂️37g, oligoasthenozoospermia
    🧒2012g
    👱‍♀️2014g
    trudimo se od 05/2019
    miss.ab 12/2019 u 12tt

• ines0000
    24. Veljača 2021. 09:14

Ginny

ines0000

Mozes slobodno napravit test odma sad 🤞🤞

Jao imam toliko strah već da će biti neg da odgađam i odgađam..  uzas. Valjda mi je dosta tog nekog osjećaja tuge kad vidim jednu 🤷‍♀️🙈

24. Veljača 2021. 09:16

Maša🥰🤰🏼 vidim crticuu bez ikakvog efektaa🥰✌
    Leah i kod twbe vidim crtuu drzim 🤞 da bude sve ureduu🥰

Ja prijavljujem 2 dan kako kasni menga😅 jos malo do subote i testa, brze mi tu s vama prolazi vrijeme, hoce mi se netko pridruzit u subotuu✌

24. Veljača 2021. 09:21

Cure koje ste radile prohodnost - mogu li ocekivati da ce mi kasniti zbog toga menga? Da se ne ponadam bzvz, zaboravila sam to pitati.
    I ima li koja iskustvo s trudnocom odmah nakon prohodnosti ( ako netko cita, a dozivio je neka se javi 😃😃😃) 

Maša, Leah 🙏🍀🍀🍀🍀🍀💕

• Erica
    24. Veljača 2021. 09:26

Masa i leah vidim sjenu a kod leah pravu crtu!!! Neka tamne🥰
    Imam pitanje jucer nakon odnosa sam imala nenormalnu bol u donjem dijelu trbuha i leda trajalo je 20 minuta nisam noge mogla ispruzit od boli... popila tabletu i onda je prestalo. Neznam od cega bi moglo biti. Tokom seksa me samo probolo u desnom jajniku i onda smo promijenili pozu i bilo ok ali nakon toga uzas . 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.