Belinda pa rekla bi da se bol smanjila, neznam kako bi ti opisala taj osjecaj hahaha , osjetim ih da su tu 😂 bole sa strane onako i osjetim ih sto bi ja rekla onda da su nekako punije.. ma neznammmm trenutno sam svaa zbunjena 🙈
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
I kako sam mogla zaboraviti nasu trudnicu,sanjarkadraga jedva cekam tvoj pregleeed i isto su mi jako pomjesani osjecaji, nadam se dq ces se i dalje javljati tu ponekad, ljubim ljubim cuvaj nam mjesta ❤😘
Draga Leah ne trebaju ti biti pomjesani osjecaji oko mog odlaska jer ti dolazis k meni na jesenske 🥰
Kakva sjena? 🤣 Prava roza crta, toliko divna da cu ti ja vec cestitam i pozelit skolsku trudnocu 🙏❤️
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Jao cure rasplakale ste me ne znam sta da kazem, divne ste sve do reda ❤❤❤❤❤
Belinda cicke me bole malo sa strane, ali nista strasno. Ali me bradavice peku jako i imam non stop ultra slabe grcice
Žene koliko čekate kada kasni da napravite test? Trebala sam dobiti u subotu i jos uvijek ništa. Malo me grudi bole ali već jedno 8 9 dana sigurno.. nemam nikakve simptome da cu dobiti..a inače imam iznimno teške mjesecnice gdje bol počne već 3 dana prije..
Jutro cure ☕ procitala sam zadnjih 10str unazad, jucer me bolila glava i prehlađena san, imala sam temperaturu al jutros sam bolje.
Drzim fige ovim sjenicama 🤞🤞 leah u tebe je crta 🥰❤️
T. Loza grlim, kakva je to upala da triba cekat 6mj? Meni je kod gardnerelle rekla da pauziramo taj ciklus, oboje smo bili na atb i ja jos plus vaginalete 12dana cini mi se. Taj ciklus sam ostala trudna
🧘♀️37g, blaga trombofilija
🧘♂️37g, oligoasthenozoospermia
🧒2012g
👱♀️2014g
trudimo se od 05/2019
miss.ab 12/2019 u 12tt
Žene koliko čekate kada kasni da napravite test? Trebala sam dobiti u subotu i jos uvijek ništa. Malo me grudi bole ali već jedno 8 9 dana sigurno.. nemam nikakve simptome da cu dobiti..a inače imam iznimno teške mjesecnice gdje bol počne već 3 dana prije..
Mozes slobodno napravit test odma sad 🤞🤞
🧘♀️37g, blaga trombofilija
🧘♂️37g, oligoasthenozoospermia
🧒2012g
👱♀️2014g
trudimo se od 05/2019
miss.ab 12/2019 u 12tt
Mozes slobodno napravit test odma sad 🤞🤞
Jao imam toliko strah već da će biti neg da odgađam i odgađam.. uzas. Valjda mi je dosta tog nekog osjećaja tuge kad vidim jednu 🤷♀️🙈
Maša🥰🤰🏼 vidim crticuu bez ikakvog efektaa🥰✌
Leah i kod twbe vidim crtuu drzim 🤞 da bude sve ureduu🥰
Ja prijavljujem 2 dan kako kasni menga😅 jos malo do subote i testa, brze mi tu s vama prolazi vrijeme, hoce mi se netko pridruzit u subotuu✌
Cure koje ste radile prohodnost - mogu li ocekivati da ce mi kasniti zbog toga menga? Da se ne ponadam bzvz, zaboravila sam to pitati.
I ima li koja iskustvo s trudnocom odmah nakon prohodnosti ( ako netko cita, a dozivio je neka se javi 😃😃😃)
Maša, Leah 🙏🍀🍀🍀🍀🍀💕
Masa i leah vidim sjenu a kod leah pravu crtu!!! Neka tamne🥰
Imam pitanje jucer nakon odnosa sam imala nenormalnu bol u donjem dijelu trbuha i leda trajalo je 20 minuta nisam noge mogla ispruzit od boli... popila tabletu i onda je prestalo. Neznam od cega bi moglo biti. Tokom seksa me samo probolo u desnom jajniku i onda smo promijenili pozu i bilo ok ali nakon toga uzas .
Sortiraj odgovore
Najstariji