Evo isla sam se opskrbit za sutra 😂 sutra sam 9dpo sta mi je bolje pisnut ujutro ili navecer? 😕
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Bella ok, javis obavezno. nadam se da su dobri..🍀 nista kod mene, bas nista 🙄 jesi mi ti bolje ili se jos osjecas onako lose?
Javim svakako. Jesam,bolje nego jucer.
Doci ce nam uskoro zanimljiviji dani pa cemo imati svasta za raditi i pisati😁🤭🤭
ajde, drago mi je da si bolje❤ ide menga kraju ili te jos muci?
moja ce jos dobrih 3 dana sigurno trajat😣 bolje da me joy po kupnji ulozaka popratila, prije bi me detektirala 🙈
znas kaj nemam nikakvu ideju za mogucu strategiju ovaj mj.. vec smo sve ispucali, stvarno nemam pojma kaj bi bilo sad najbolje..
Ide kraju Marty napokon,iako mi je skroz cudna ova bila. Jace krvarenje i veci ugrosci nego inace i nekako danas nije bas jaka,mogla bih s jednim uloskom cijeli dan,ali imam takav osjecaj kao da nije sve izaslo ne znam kako da to opisem. Bas neki pritisak u maternici,kako mi je dok bas curim. Obzirom da mi je bas krenula u petak navecer racunam da je zapravo danas 4. Na 5. Dan, ne skroz 5.
Tebi onda bas duze traje? Jooj vjerujem da ste vec svasta probali, nista prati pik i kad uhvatis hopsaj taj dan i dan poslije i probaj se fokusirati na par dana prije O. Bas sam gledala svoj kalendar iz mjeseca kad sam ostala T , tad nisam pratila O, i hopsali smo ove dane ciklusa:5,6,8,10,13,15,19. A O je bila 15./16. Otprilike rekla bih.
Anci vadila sam danas,sutra popodne ce nalazi.
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
Evo isla sam se opskrbit za sutra 😂 sutra sam 9dpo sta mi je bolje pisnut ujutro ili navecer? 😕
Ujutro . Mislim ,al nisam sigurna, da tak rani dpo bolje pokazujr ujutro, a kasnije mozes bilo kad u danu.
LazyO ne znam što imam, tek sam danas ošla vaditi brisevi, kroz 5-6 dana će biti nalazi. A ovo mi je rekao na temelju promjena na papi 🤷♀️ strpljen spašen, proći će to sve ma da se s kondomima osjećam kao da smo na početku veze 😂😂
.
Cure iz Osijeka, ako se organizira kakva kavica uz Dravu javite da se zaletim i ja 😁😁☕
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
LazyO ne znam što imam, tek sam danas ošla vaditi brisevi, kroz 5-6 dana će biti nalazi. A ovo mi je rekao na temelju promjena na papi 🤷♀️ strpljen spašen, proći će to sve ma da se s kondomima osjećam kao da smo na početku veze 😂😂
.
Cure iz Osijeka, ako se organizira kakva kavica uz Dravu javite da se zaletim i ja 😁😁☕
Mozes ako zelis vidjeti svoj nalaz preko e gradana...tamo ti stize papa test pa cisto da vidis kaj ti je označeno
🧔 36
👩💼 30
Odstranjen jajnik (bordeline tumor)
💊almagea prenatal omega+
Rad na 👶 od 11/2020.
03/21 - Papa test uredan
Kasna ovulacija
➕28.7.2021.
👶-2022
Rad na drugoj bebici od 4/2024
.
Mozes ako zelis vidjeti svoj nalaz preko e gradana…tamo ti stize papa test pa cisto da vidis kaj ti je označeno
bila sam danas vidjeti ali nije ništa objavljeno 🤷♀️ nisu mi tamo ni nalazi hormona ni ništa. Piše samo kad sam imala posjet kojem doktoru i što smo radili tada. Ali dpbila sam isprintani nalaz pa ću ga uslikati
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Ovaj tjedan sam još na go pa svrati slijedeći tjedan u novu drogeriju na jugu ;) jedina djelatnica tamo koja ima dva imena :D
a baš sam se trudila da na svakoj pronađem nešto na minnie haha
hehe ludice jedna mogla si se jednostavno javit ovdje ❤
jos mi sad reci da i stanujes na jugu pa smo mozda i susjede😜 srele smo se vec 100%, iako tu nikad nisam kupila test za trudnocu 😂
iznenadit cu te neki dan😊
e ne stanujem na jugu haha
dođes u popodnevnu smjenu
11/2017 missed ab 12tt
7/2018 missed ab 8tt
8/2020 missed ab 11tt
Jutro☕
Danas imamo neke piškilice kaj ne?
Anci hahah🤭 ma vikend ce uskoro.
Kako ste sto ima?
Jutro 🤔
Cure ja neznam , ja mislim da sam ja luda i vidim crtice tamo gdje nisu 🙈 dal vi ovdje vidite sjenicu? 🤔 uzivo sam pogledala test pospana , ok nevidim nista slikat cu za cure kasnije i idem natrag spavat. I otvorim ja sliku i kao da vidim nesto 🙈 neznammmmm
https://ibb.co/pJhM9xM
https://ibb.co/dBvPddC
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Jutro, drage ❤️
Ja sam trebala danas piskiti, ali necu, ako mi ne dode M danas, sutra cu. Iako sam izgubljen slucaj 😂
.
Maso, ja ne vidim, ali ja nikad ne vidim nista. 😄 raaanooo rano nebo zemlju ljubiiii, rano dosli dobri ljuuuudi 😂❤️❤️❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji