Nista od mene 😕
https://ibb.co/fSfnQR7
Ponavljam sutra 🥰
Maso pa na gornjem testu se jasno vidi crtica! ne vidis uzivo?
👣 od 10/2020 💜
♀ 30 ♂ 32
Evo napravila ja ipak i ovaj drugi 😂🙈
Isto negativan, a nista tek sam 8DPO nadat cu se da je jos rano 🙈
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Marty najgornji test je lh test :)
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Evo napravila ja ipak i ovaj drugi 😂🙈
Isto negativan, a nista tek sam 8DPO nadat cu se da je jos rano 🙈
sad vidim LH 🙈 ja vidla crticu i gotovoo to je to. bit ce, rano je jos❤
👣 od 10/2020 💜
♀ 30 ♂ 32
buhtliceLegrad? 😁
Bellastigli nalazi?
Anci 😂nasmijavas me bas cijeli dan prdilice nasa❤ tebi je prdenje na 5 dpo bilo i u dobitnom taakoo daaaa 🤞🤞🤞🤞 do neba!!
lavanyaodlicno! i sto nije boljelo i sto su prohodni 🔝💕 odlican je plan i odlican je folikul ma sad ce se mrvica uhvatiti🍀🍀🍀
zuzuzujalicea da piskis ponovno ujutro? 💜
t.loza i ti me nasmijavas s lijenom ovulacijom i radom na bebi s kondomom 😜🙊 simpaticna moja lozice, ja sam sigurna da ces sad rijesiti promjene na papi s vaginaletama i ako ce bit kakve bakterije na brisevima vjerojatno ce ti dat antibiotik. takoder sam imala neke bakterije u 9. mj na nalazima briseva i nakon ture antibiotika gin je rekla da mozemo odmah poceti raditi na bebi da nemam nikakvih zapreka..
lijena ovulacijo😜si mi dobro? ti ces piskit ovaj ciklus trakice? ja si mislim tam negdje od 12 dc poceti..
Jes,lega grad 😅🤣
Mi iz Os smo legice i lege, kao sto su u Puli kompe 😅
E sad jedno malo glupo pitanje no moram pitat. Nez da li jos neka ima problem sa tim ali nakon khmm nakon cc pol h se ja otusiram uvijek znaci moram radi tog mirisa sperme. Ne znam to opisati al i nakon toga drugi dan taj miris bude prisutan e sad da li je to normalno imate li vi takve probleme ili samo ja?😅🤣
ahaaaaaa 😂 joj nisam znala za to heheh.. ja mislila da kazes za Legrad, to je naselje nekih 40ak km od Cakovca 😂 a ti mene zoves u Osijek 😜😘😘 ma doci cu jednom
Hahah e vidis nisam znala za to 😅🤣
Dodi dodi, pa da popijemo kavu uz Dravicu 😁
moze moze! pozovemo i lindsay 💕 a onda vi dodete kod mene pa u mojem kraju popijemo kavu uz Dravicu 😁
👣 od 10/2020 💜
♀ 30 ♂ 32
Ma hvala svima na riječima na utjehe, dobro sam vam ja pogotovo nakon ovog čvrstog zagrljaja od zuzuzujaliceeee ❤️❤️❤️❤️❤️🥰🥰🥰
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Nista od mene 😕
https://ibb.co/fSfnQR7
Ponavljam sutra 🥰
Jesi sigurna? Ja cilo vrime čekam da staviš! 🙂 I čim sam otvorila sam vidila ovo…
https://ibb.co/d06pp0s
Držim ti fige 🤞 🤞!
Iii ja sam to vidila🤣🤣🤗🤗
🧔 36
👩💼 30
Odstranjen jajnik (bordeline tumor)
💊almagea prenatal omega+
Rad na 👶 od 11/2020.
03/21 - Papa test uredan
Kasna ovulacija
➕28.7.2021.
👶-2022
Rad na drugoj bebici od 4/2024
Pozz legicama i ja sam iz Osijeka✌😘 Naravno pozdrav i ostalim curkama iz kojeg god ste mjestaa😘🥰
Pozz legicama i ja sam iz Osijeka✌😘 Naravno pozdrav i ostalim curkama iz kojeg god ste mjestaa😘🥰
Oo ima nas vise nego sto sam mislila 😅🤣
Ja sam uvijek za kavicu uz Dravicu ☕☕
I za trac partiju 😅
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Lavanya odlično za prohodnost- i toliki folikul i endometrij u ovoj fazi su wow- sad u pobjednički ciklus s propuhanim jajnicima! 😁😁😁
Zujalica ma joj...rekla bih ti Nikad ne znaš jer nikad ne znaš, možda i ne dođe 😋. Samo ne gaji zasad nade, ne želim ti dizati nade. Bar je ciklus bio ok, znaš za ovulaciju, bit će to sad.
Anci pa ti vjetrovi su dobitni, točno ih se sjećam kak su ti i onda bili, a ja se smijala hahaha. Joj još samo 4 dana pa ćemo moći još jednom vjetrove službeno upisati u simptome 😂
t.Loza pa kak ti je to dao? Ja sam paralelno vaginalete i antibiotik imala, a imala sam teške bakterije. Što točno imaš? Ma bitno da znaš na čem ste, kroz 2 mjeseca ste sigurno natrag u igri, nikakvih 6. Taman se stigneš posložiti, dovesti stvari koje dosad nisi mogla u red, i onda zdrava i dobro cirkulirane maternice i željna nezaštićenog hopsa odma trudna 😋. Monstera i cure su ti lijepo napisale. Takav ti je i moj plan za sljedeća 2 mjeseca hahaha. Sam što meni muža nema doma, al manje bitna činjenica- radim na sebi 😁
Marty ma ja ću LH negdje od 10 DC. Piškim u prazno ovaj mjesec, al nema veze hahaha. Nek ja utvrdim gradivo kad najčešće ovuliram. Tu sam da navijam za tebe 😋🧡. I sviđa mi se opušteno taktika, kak to ide? 😂
Wonderer ma updateat će ti se chart kroz jedan dan ja mislim, bitno da je sticker tu 😁
Mašo, rano je. Bez beda! 🤞🏻
.
Legice moje Slavonke. Ja iz Broda, ali davno odselila u Zg. A obožavam istočno-slavonce, svi dobri ko kruh, a kad propričaju show 😁
👩🏻🤝🧑🏻29g
Pokušaji od: 5/2020
Biokemijska 9/2020
Missed ab 6/2021
➕ 11/2021, Progesteron, Fragmin 💉 0,2ml
Sortiraj odgovore
Najstariji