Leah ma dam ti ja sjenicu hahaha to je crta ❤️
Cestitam draga 🥰 zelim ti urednu trudnocu i zdravu bebicu 😘 cekaj me na jesenskim hahah napravi mjesta za mene :P
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Leah sjena se jako lijepo vidi, ja bi rekla da je to to ❤️ mislim da ti možemo već i čestitati 🤗
Žao mi je za mamu, nadam se da nije nešto strašno i da će se brzo oporaviti 🤗🤞
Marty zašto si prestala sa prenatalima, nisu ti pasali?
♀️33 ♂️35
Biokemijske 💔 8/19, 10/20, 04/21, 05/21
Novalac ~ Clexane 0,4 💉
💜
Sweetdreams a draga moja puno hvala da si se potrudila usporedit nasa dva testa, tvoja sjenica je malo jaca i nadam se da je to to i da je to danas pravo plus, si piskila danas?
T.loza ajoooj bas mi je zao za losu papu, nadam se da ces to uspjeti sto prije rijesiti, koje si vaginalete dobila? Isto prvi put cujem da mora tako duga pauza, ali lijepo ti to rijesis i onda bam ostanes trudna jer te valjda to kocilo.. Super da i dalje nastavljas piti prenatale i pratiti ciklus da se fino doktoriras to, mozda se i tempica unormali kroz ova 2 ciklusa..
Masa jesam se nasmijala kak si trpila dok se dragi kupa, dobro si izdrzala 55 minuta, zao mi je da je taj jucer bio negativan, na ovom danasnjem testu ko da vidim crticu, ali nisam sigurna, daj ga slikaj sad kada se skroz posusio..
Lavanya ma odlicno da su jajovodi prohodni i da te pretraga nije boljela, znam koliko si nervozna bila oce li jako boljeti pretraga, kako su cure rekle sada ce mrvica odmah ovaj ciklus.
Ancio ma rekla sam.ja da je onaj nocni seksic dobitan, ti si trudna garaaaant!
Bella nadam se da KKS dobra i da si povratila.snagu nakom vjestice, si odlucila sa trakice ovaj ciklus?
Zujalice nece doci mengaaa, neceee, piski sutra piskiii!
Belinda jesi ti jutros ponovila testic?
Marty sto prije prodje menga i krenes u lov na pik
Monstera i lazyO ma duse moje divne, ljubim vas ❤
I kako sam mogla zaboraviti nasu trudnicu, sanjarka draga jedva cekam tvoj pregleeed i isto su mi jako pomjesani osjecaji, nadam se dq ces se i dalje javljati tu ponekad, ljubim ljubim cuvaj nam mjesta ❤😘
Jao cure moje hvala punoo, ali nisam ja jos nista sigurna dok ne bude to pravi plus, bilo je situacija sa sjenicama pa je zavrsilo kako je zavrsilo, sutra cu umociti i trakicu i onaj osjetljivi iz ljekarne, pa cemo vidjeti jel to to... E da i jucer je LH opet bila onako jako tamna ko neki dan
Belindice draga daj ti tu sliku da mi vidimo, mene ti je sinoc isto oprala groznica i mjerim tempicu, kad ono 36,4 i ja reko ma nema sanse da sam trudna, kada op ova sjenica ujutro mi ipak daje nade.. Kao nisam jos sigurna, a momentalno sam cigarete bacila u smece😅
Belinda koji si dpo? Daj slikuuuu
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
12.07.2022. ➕
Evo je posusena i bez ikakvog filtera 🥰 ma vidim ali pogledala sam je 300000 puta pa vise nisam sigurna i kad je stavim tako vidim kad je dignem i stavim na svjetlo nevidim hahah ma neznam pisnut cu sutra jos jednu prije pregleda pa cemo vidit :)
https://ibb.co/qW3Xd3Z
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
12.07.2022. ➕
Leah namjerno je nisam slikala da je opce ne gledam. Ne znam koliko su osjetljive trakice muller, nisam nasla da pise na kutiji ali danas sam tek 8 dpo, vjerujem da je rano i za ultru.
Leah jel tebe cice bole? Maso tebe jos rasturaju?
25ml su i rano je za njih ipak 🤞🏻🤞🏻🤞🏻
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sortiraj odgovore
Najstariji