Tko planira i radi na bebi - peti nastavak 👶🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    curka93
    23. Veljača 2021. 18:53

curka93

Maša🥰🤰🏼

Koji da pisnem? 🙈

Zenoo bilo koji samo pisniii vise jer bumo izborili 🤗🤗🤣🤣🤣

Izgorili

🧔 36
    👩‍💼 30
    Odstranjen jajnik (bordeline tumor)
    💊almagea prenatal omega+
    Rad na 👶 od 11/2020.
    03/21 - Papa test uredan
    Kasna ovulacija
    ➕28.7.2021.

👶-2022
    Rad na drugoj bebici od 4/2024

▪Marty
    23. Veljača 2021. 19:04

buhtlica23

▪Marty

buhtliceLegrad? 😁
    Bellastigli nalazi?
    Anci 😂nasmijavas me bas cijeli dan prdilice nasa❤ tebi je prdenje na 5 dpo bilo i u dobitnom taakoo daaaa 🤞🤞🤞🤞 do neba!!
    lavanyaodlicno! i sto nije boljelo i sto su prohodni 🔝💕 odlican je plan i odlican je folikul ma sad ce se mrvica uhvatiti🍀🍀🍀

zuzuzujalicea da piskis ponovno ujutro? 💜
    t.loza i ti me nasmijavas s lijenom ovulacijom i radom na bebi s kondomom 😜🙊 simpaticna moja lozice, ja sam sigurna da ces sad rijesiti promjene na papi s vaginaletama i ako ce bit kakve bakterije na brisevima vjerojatno ce ti dat antibiotik. takoder sam imala neke bakterije u 9. mj na nalazima briseva i nakon ture antibiotika gin je rekla da mozemo odmah poceti raditi na bebi da nemam nikakvih zapreka..
    lijena ovulacijo😜si mi dobro? ti ces piskit ovaj ciklus trakice? ja si mislim tam negdje od 12 dc poceti..

Jes,lega grad 😅🤣

Mi iz Os smo legice i lege, kao sto su u Puli kompe 😅

E sad jedno malo glupo pitanje no moram pitat. Nez da li jos neka ima problem sa tim ali nakon khmm nakon cc pol h se ja otusiram uvijek znaci moram radi tog mirisa sperme. Ne znam to opisati al i nakon toga drugi dan taj miris bude prisutan e sad da li je to normalno imate li vi takve probleme ili samo ja?😅🤣

ahaaaaaa 😂 joj nisam znala za to heheh.. ja mislila da kazes za Legrad, to je naselje nekih 40ak km od Cakovca 😂 a ti mene zoves u Osijek 😜😘😘 ma doci cu jednom

👣 od 10/2020 💜
    ♀ 30 ♂ 32

Maša🤰🏼
    23. Veljača 2021. 19:06

Nista od mene 😕

https://ibb.co/fSfnQR7

Ponavljam sutra 🥰

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

Bella🌟
    23. Veljača 2021. 19:07

Wonderer

Hvala Bella na pojašnjenju, već sam mislila da sam beznadni slučaj 🙃😘

😘😘😘
    Ali ako koji slucajem se to ne dogodi onda nisam sigurna kako popraviti 😁 meni je tako bilo na pocetku i samo od sebe se "popravilo" i pocelo prikazivati dc. Tako da do sutra bi trebalo biti ok🤗

👱‍♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
    2017. Operacija endometrioze
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2021. Operacija endometrioze
    2024. Operacija endometrioze
    7/2025 prve mpo konzultacije

23. Veljača 2021. 19:10

Rano je Maso ❤️ 

Samoja6
    23. Veljača 2021. 19:11

Maša🥰🤰🏼

Nista od mene 😕

Ponavljam sutra 🥰

Jesi sigurna? Ja cilo vrime čekam da staviš! 🙂 I čim sam otvorila sam vidila ovo...
    https://ibb.co/d06pp0s
    Držim ti fige 🤞 🤞! 

23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
    Vrkuta (kad se sjetim 😅)
    Folacin
    Brisevi - 👍👌
    Papa - 👌👍
    Brisevi 2/2022 - 👌
    💙💙💙💙👣🎉
    1.6. 2022. Baby B
    4.8.2024. - Baby T

▪Marty
    23. Veljača 2021. 19:15

Bella🌟

▪Marty

Bella ok, javis obavezno. nadam se da su dobri..🍀 nista kod mene, bas nista 🙄 jesi mi ti bolje ili se jos osjecas onako lose?

Javim svakako. Jesam,bolje nego jucer.
    Doci ce nam uskoro zanimljiviji dani pa cemo imati svasta za raditi i pisati😁🤭🤭

ajde, drago mi je da si bolje❤ ide menga kraju ili te jos muci? 
    moja ce jos dobrih 3 dana sigurno trajat😣 bolje da me joy po kupnji ulozaka popratila, prije bi me detektirala 🙈 
    znas kaj nemam nikakvu ideju za mogucu strategiju ovaj mj.. vec smo sve ispucali, stvarno nemam pojma kaj bi bilo sad najbolje..

👣 od 10/2020 💜
    ♀ 30 ♂ 32

▪Marty
    23. Veljača 2021. 19:16

▪Marty

Bella🌟

▪Marty

Bella ok, javis obavezno. nadam se da su dobri..🍀 nista kod mene, bas nista 🙄 jesi mi ti bolje ili se jos osjecas onako lose?

Javim svakako. Jesam,bolje nego jucer.
    Doci ce nam uskoro zanimljiviji dani pa cemo imati svasta za raditi i pisati😁🤭🤭

ajde, drago mi je da si bolje❤ ide menga kraju ili te jos muci?
    moja ce jos dobrih 3 dana sigurno trajat😣 bolje da me joy po kupnji ulozaka popratila, prije bi me detektirala 🙈
    znas kaj nemam nikakvu ideju za mogucu strategiju ovaj mj.. vec smo sve ispucali, stvarno nemam pojma kaj bi bilo sad najbolje..

citiram samu sebe.. mozda "opustiti se" 😂😂

👣 od 10/2020 💜
    ♀ 30 ♂ 32

buhtlica23
    23. Veljača 2021. 19:17

▪Marty

buhtlica23

▪Marty

buhtliceLegrad? 😁
    Bellastigli nalazi?
    Anci 😂nasmijavas me bas cijeli dan prdilice nasa❤ tebi je prdenje na 5 dpo bilo i u dobitnom taakoo daaaa 🤞🤞🤞🤞 do neba!!
    lavanyaodlicno! i sto nije boljelo i sto su prohodni 🔝💕 odlican je plan i odlican je folikul ma sad ce se mrvica uhvatiti🍀🍀🍀

zuzuzujalicea da piskis ponovno ujutro? 💜
    t.loza i ti me nasmijavas s lijenom ovulacijom i radom na bebi s kondomom 😜🙊 simpaticna moja lozice, ja sam sigurna da ces sad rijesiti promjene na papi s vaginaletama i ako ce bit kakve bakterije na brisevima vjerojatno ce ti dat antibiotik. takoder sam imala neke bakterije u 9. mj na nalazima briseva i nakon ture antibiotika gin je rekla da mozemo odmah poceti raditi na bebi da nemam nikakvih zapreka..
    lijena ovulacijo😜si mi dobro? ti ces piskit ovaj ciklus trakice? ja si mislim tam negdje od 12 dc poceti..

Jes,lega grad 😅🤣

Mi iz Os smo legice i lege, kao sto su u Puli kompe 😅

E sad jedno malo glupo pitanje no moram pitat. Nez da li jos neka ima problem sa tim ali nakon khmm nakon cc pol h se ja otusiram uvijek znaci moram radi tog mirisa sperme. Ne znam to opisati al i nakon toga drugi dan taj miris bude prisutan e sad da li je to normalno imate li vi takve probleme ili samo ja?😅🤣

ahaaaaaa 😂 joj nisam znala za to heheh.. ja mislila da kazes za Legrad, to je naselje nekih 40ak km od Cakovca 😂 a ti mene zoves u Osijek 😜😘😘 ma doci cu jednom

Hahah e vidis nisam znala za to 😅🤣

Dodi dodi, pa da popijemo kavu uz Dravicu 😁

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

Monstera
    23. Veljača 2021. 19:20

Maša🥰🤰🏼

Nista od mene 😕

Ponavljam sutra 🥰

Rano je još 🤗

♀️33 ♂️35
    Biokemijske 💔 8/19, 10/20, 04/21, 05/21
    Novalac ~ Clexane 0,4 💉
    💜

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.