Hvala Bella, hvala Anci ❤
Javljat cu Vam se naravno. Ipak smo mi ovdje starosjedioci 😛 .
Neka moja MPO avantura je pocela a vi cete prirodno i onda fešta na temi 🙏
Anci i Bella samo da vam javim da je danas stanje dole puno bolje, danas ćemo nabaciti hopsić pa ću viditi kako će mi biti. Ugl. Kupila sam gel u dm-u, probiotike još nisam, njih sam mislila uzeti nakon m, ako uopće dođe, a nadam se da neće😁🤞
♀️33 ♂️35
Biokemijske 💔 8/19, 10/20, 04/21, 05/21
Novalac ~ Clexane 0,4 💉
💜
Monstera draga, ima divnih prica. Te su price nada za sva vremena.
Procitala sam cijeli vol. 4 i sada pratim vol. 5 no ima i teških slucajeva koji me potresu pa preskocim ponekad jer mi srce pukne 💔
Ja ne ocekujem da od prve uspije i to bi bilo čudo zaista ali imamo 27. Godina ja i dragi i ako treba godinama cemo se boriti. Ne zelim reci da nece uspjeti ali ne zelim se ni zalijetati da ne obolim na zivce ako ne uspije. Treba biti realan, negdje krajičkom oka pogledati statistiku i čvrsto stajati nogama na zemlji. Spreman biti i na dobro i loše. Takva sam. Radujem se i bojim u isto vrijeme.
Hvala vam svima ❤ divne ste zene
Drago mi je da vas poznajem makar virtualno.
Bella, ja jedem svakako. 2 dana samo zdravo 1 dan junk. Onda par dana u redu- raznovrsno ali nista si ne uskratim. Onda zabrljam. Vjezbam kako kada mi se da i koliko stignem. Nekada sam bila sportas i imala liniju famoznu. Sada imam 5-7 kg viska onako lijepo su se rasporedile pa ne panicarim. Da bih voljela skinuti - bih. Da posustanem - posustanem. Da je cokolada fina- mmmmm nema boljeg jela 😂🤣
No dobro, dok mi tijelo ne daje znak za uzbunu hvala mu na tome, a ja mu vratim brokulicom i karfiolom na lešo ponekad i mislim da smo u simbiozi 😋😋😋🤣😛
I kad netko ima takav stav kao šta ga imaš ti, šanse se automatski povećavaju, već sam napisala da je glava najbitnija i da kad si tamo sve posložiš da tek onda dolazi do uspjeha ❤️
♀️33 ♂️35
Novalac ~ Clexane 0,4 💉
💜
Bella ja sam već godinu i po dana na opuštenom lchf-u, dakle pšenicu, razne žitarice i šećer ne jedem nego si radim sve neke zdrave alternative. Ali naravno tu i tamo kad je neka prigoda ili kad sam kod svojih u HR onda se opustim, a nažalost to se kod mene odmah i vidi jer se baš lako udebljam 😩 Šta se treniranja tiče to je sve stalo sa 11.mjesecom kad su nam zatvorili teretane, doma se jednostavno ne mogu natjerati da vježbam, ali evo barem šećem svaki dan jer imam psa pa moram 😁
Ancii ja sam sigurna da je onaj hopsić u 3 ujutro bio taj koji će ti donesti plusića 🤗😘
♀️33 ♂️35
Novalac ~ Clexane 0,4 💉
💜
Piškim da, ali su srednja žalost... Prije 3 dana su bile 0, 29 pa sam mislila da su se počele buditi, a danas su 0,12 😩 trebala bi mi ovulacija biti za 3-4 dana, pa bi se i one trebale uskoro probuditi 🤞
♀️33 ♂️35
Novalac ~ Clexane 0,4 💉
💜
Evo i slike https://ibb.co/dpXW7Sw
♀️33 ♂️35
Novalac ~ Clexane 0,4 💉
💜
Nešto mi neće link otvorit, samo ti hopsaj svaka dva a vjerujem da će početi i one tamniti
Taman si nekako 13 dc pa će to za koji dan 🤞🏼🤩🤩
Da, da gledala sam prošli ciklus na 16 dc su se počele buditi tako da imam još vremena, a danas je opet u planu malo se opustiti uz čašicu vina 😉 Jedan fun fact iz one knjige koju čitam, dakle alkohol u umjerenim količinama (1 čaša dnevno) ne predstavlja problem za začeće, dok se za kavu smatra da sve šta je više od pola šalice kave dnevno, da je štetno i usporava začeće. Eto cure, sad znate šta vam je činiti, Anci ti si dobro počela danas sa rakijicom🥂
♀️33 ♂️35
Novalac ~ Clexane 0,4 💉
💜
Lindasay svu srecu ti zelim 🥰🥰 bas si hrabra i odlucna svaka cast 👌🤞 drzim fige da vec prvi ciklus imas plusic ❤️
Cure mene je peklo dole dosta pa sam nakraju na savjet tete iz ljekarne uzela probiotik i canesten mast ali si ju neguram duboko nego samo mazem izvana i vec mi je 100873737383838383737 puta bolje 🥰 danas smo cijeli dan u sumi za nonice spremamo drva i bas nam je super 😍
Imam fulll žuti iscjedak ali pretpostavljam da je to jer se vjerovatno nesto cisto dole 😂
Ma samo neka prode to do pregleda u cet pa cu vidit sta ce mi rec... ja sam se pomirila da nisam trudna i da ni necu bit jos nekoliko mjeseci dok si sve ne sredim... i dobro je doc cu ja u zimske ili proljetne bebe 🥰
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Sortiraj odgovore
Najstariji