Lyra draga, pa čestitaaaaam, stiže treća bebica, koja je to sreća do neba svim ukućanima, mogu samo zamislit 🤗🥰! Nek ti trudnoća prođe u najljepšem redu i uživaj svaki sljedeći dan u tom blaženom stanju 😘.
Ja sam nažalost po onom ženskom 6. čulu bila u pravu da nešto nije ok, ovaj mjesec sam ipak pozitivna, ali na Covid 🙈.
Jutros se testirala, nalaz isti dan došao, pozitivan je i nastavljam SI, sad u paketu s dragim...
Al eto, barem znam zašto mi je temperatura u prošlom ciklusu imala svoj đir i nije padala pred M 🤣.
Idemo dalje 💪!
🙋♀️35, pokusavamo od 12/20
Ciklusi uredni (26-28 dana)
11/20 uzv + papa ✅, 03/21 bris ✅, 03/21 spolni hormini 🤨
od 12/20 folna ili prenatal
01/21-06/21; ⏸ ...- LH trakice + bbt
03/21-06/21; ⏸; 08/21- crvena maca
05/21-07/21; ⏸; 09/21- Ubiquinol 200 mg
Lyra draga, pa čestitaaaaam, stiže treća bebica, koja je to sreća do neba svim ukućanima, mogu samo zamislit 🤗🥰! Nek ti trudnoća prođe u najljepšem redu i uživaj svaki sljedeći dan u tom blaženom stanju 😘.
Ja sam nažalost po onom ženskom 6. čulu bila u pravu da nešto nije ok, ovaj mjesec sam ipak pozitivna, ali na Covid 🙈.
Jutros se testirala, nalaz isti dan došao, pozitivan je i nastavljam SI, sad u paketu s dragim…
Al eto, barem znam zašto mi je temperatura u prošlom ciklusu imala svoj đir i nije padala pred M 🤣.
Idemo dalje 💪!
A daaaaj! Drzi se i nek bude bez simptoma ❤️
👦 11/2017 👶 9/2020
draga Monstera možda si preskočila moj post, pisala sam za gyno pro ulje koje se stavlja ili na uložak ili direktno, ja ga uvijek imam doma i primiri mi situaciju, jedino ga treba nanositi više puta dnevno.. iako mi se čini da bi ovaj gel koji Anci preporuča bio djelotvorniji. i da, probiotici su jako dobra stvar :) ja ću ih isto uzeti jednu turu nakon m..
Hej Marty draga, sad kad sam vrtila sam vidila da si napisala za ulje... Oprosti 🙈
Pogledati ću ako imaju ulje i ovdje u DE, da sam dole ja bi već sve pokupovala šta ste mi savjetovale, ali svakako je dobro znati kad budem išla u Hr da si i to uzmem. Hvala ti 😘
Je stigla kuya ili još te zeza? 🤗
♀️33 ♂️35
Biokemijske 💔 8/19, 10/20, 04/21, 05/21
Novalac ~ Clexane 0,4 💉
💜
Beta 39 :) hvala svima kojima nisam pojedinacno zahvalila, sve citam, al se nekad mslo pogubim 😅
Joooj Lyra, čestitam ti opet od srca ❤️❤️❤️
Neka ti bude mirna trudnoća i da uživaš svaki tren 🤗
♀️33 ♂️35
Novalac ~ Clexane 0,4 💉
💜
Ma ja sam sve simptome pripisivala trudnoći/pms-u 🤣🙈.
Malo povišena temp ali do 37.5 tijekom dana, prehladica (curi nos, kasljucam), leđa rasturaju, umor...
Eto, ipak je od korone.
Danas me jedna prijateljica pitala imam li njuh, tek sam tada skužila da ga nemam. Naravno, jer njuh nije povezan s mogućom trudnoćom pa taj simptom nisam pratila 💪🤣. Niti ne znam kolilo dugo sam bez njuha.
Generalno, dobro sam, kad već nisam mogla izbjeć, ovo je sasvim podnošljiva situacija...
🙋♀️35, pokusavamo od 12/20
Ciklusi uredni (26-28 dana)
11/20 uzv + papa ✅, 03/21 bris ✅, 03/21 spolni hormini 🤨
od 12/20 folna ili prenatal
01/21-06/21; ⏸ ...- LH trakice + bbt
03/21-06/21; ⏸; 08/21- crvena maca
05/21-07/21; ⏸; 09/21- Ubiquinol 200 mg
Ma ja sam sve simptome pripisivala trudnoći/pms-u 🤣🙈.
Malo povišena temp ali do 37.5 tijekom dana, prehladica (curi nos, kasljucam), leđa rasturaju, umor…
Eto, ipak je od korone.
Danas me jedna prijateljica pitala imam li njuh, tek sam tada skužila da ga nemam. Naravno, jer njuh nije povezan s mogućom trudnoćom pa taj simptom nisam pratila 💪🤣. Niti ne znam kolilo dugo sam bez njuha.
Generalno, dobro sam, kad već nisam mogla izbjeć, ovo je sasvim podnošljiva situacija..
Ufff žao mi je za koronu, nadam se da ćeš brzo ozdraviti ❤️🤗
♀️33 ♂️35
Novalac ~ Clexane 0,4 💉
💜
Jutros se testirala, nalaz isti dan došao, pozitivan je i nastavljam SI, sad u paketu s dragim…
Idemo dalje 💪!
a neeeemoj zezat. Joj dobro je sam da si ti dobro, da nemaš jake simptome, i nek tak i ostane- u krajnju ruku bar imaš neki pozitivan test ovaj mjesec 😂🧡
👩🏻🤝🧑🏻29g
Pokušaji od: 5/2020
Biokemijska 9/2020
Missed ab 6/2021
➕ 11/2021, Progesteron, Fragmin 💉 0,2ml
Wonderer “naravno, njuh nije povrzan s mogucom trudnocom pa taj simptom nisam pratila” 😂😂😂😂 oprosti, ovo me tako od srca nasmijalo 😀
Nadam se da ce ti simptomi biti blagi, da ces za par dana biti kao nova, i da ces vec iduci ciklus opet biti pozitivna - ali na hcg ❤️
Bella kako si? kak je situacija? kod mene istoooo, ovaj dan nema kraja…
Isto Marty isto😤 nije krenulo, grcevi tu, malo pri brisanju crveno. Da i je nesto ,ne bi bilo dobro. Nama se sve u detalj poklopi s ciklusom🤣
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
draga Monstera možda si preskočila moj post, pisala sam za gyno pro ulje koje se stavlja ili na uložak ili direktno, ja ga uvijek imam doma i primiri mi situaciju, jedino ga treba nanositi više puta dnevno.. iako mi se čini da bi ovaj gel koji Anci preporuča bio djelotvorniji. i da, probiotici su jako dobra stvar :) ja ću ih isto uzeti jednu turu nakon m..
Hej Marty draga, sad kad sam vrtila sam vidila da si napisala za ulje… Oprosti 🙈
Pogledati ću ako imaju ulje i ovdje u DE, da sam dole ja bi već sve pokupovala šta ste mi savjetovale, ali svakako je dobro znati kad budem išla u Hr da si i to uzmem. Hvala ti 😘
Je stigla kuya ili još te zeza? 🤗
ma joj nista, nadam se da ce ti sto god pomoci❤ to ulje mi je preporucila poznanica farmaceutkinja, i dobro ga je staviti svaki dan na ulozak preventivno. ima ugodan miris pa sve dolje mirisi 😁😉
ma jos me zeza 🙈
👣 od 10/2020 💜
♀ 30 ♂ 32
Sortiraj odgovore
Najstariji