Anci pročitala sam par recenzija sa te stranice koje si mi poslala, pa vidim da su žene jako zadovoljne i koriste ga neke svaki dan, neke 2 put na tjedan itd. Ima ga i u dm-u pa ću skočiti nakon posla 😊
Bella se probiotici uzimaju u ljekarni? Mogla bi ih pitati ako mi mogu preporučiti nešto valjda će mi dati bez recepta, samo mi je bitno da ne ometaju začeću 😁
Probiotici su dobri, oni ti drze u ravnozezi vaginalnu floru. Imas tipa omnibiotic flora plus, ili lactogyn i sl.. uzimaju se bez recepta.
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
Joj i ja sa svakom mengom kalkuliram kad bi bio termin. Najgore mi je što samo pamtim onaj kad bi se rodila mrvica da se zadržala (12.5.). Vjerujem da i vi druge biokemičarke isto.
.
Što se tiče ovog gela, baš ću si ga i ja uzet za ne-trebalo.
.
A za probiotike, meni je gin rekla da ih je svakako dobro piti, i muž i ja uzimamo Biokult i nemam nikad problema s infekcijama i probava mi je odlična. Mislim da ne odgovara svakom svaki probiotik, pa možda treba isprobati. U svakom slučaju jedan savjet za kasnije, kad budemo trudnice- frendica nutricionistica mi je objašnjavala kako svi mi imamo fiksnu jedinstvenu crijevnu floru (težina svih bakterija u ljudskom tijelu je veća od težine mozga, što je 🤯). A flora je uvjetovana gotovo isključivo prehranom majke kroz trudnoću i njenom crijevnom florom. Kroz život možemo utjecati na to probioticima na razne načine, ali čim se vratiš rutinama crijevna flora se vraća na prvobitnu. Zato kad budete trudne pazite da unosite kvalitetnu raznovrsnu hranu pa ćete imati i zdraviju dječicu 😁
👩🏻🤝🧑🏻29g
Pokušaji od: 5/2020
Biokemijska 9/2020
Missed ab 6/2021
➕ 11/2021, Progesteron, Fragmin 💉 0,2ml
Joj i ja sa svakom mengom kalkuliram kad bi bio termin. Najgore mi je što samo pamtim onaj kad bi se rodila mrvica da se zadržala (12.5.). Vjerujem da i vi druge biokemičarke isto.
.
Što se tiče ovog gela, baš ću si ga i ja uzet za ne-trebalo.
.
A za probiotike, meni je gin rekla da ih je svakako dobro piti, i muž i ja uzimamo Biokult i nemam nikad problema s infekcijama i probava mi je odlična. Mislim da ne odgovara svakom svaki probiotik, pa možda treba isprobati. U svakom slučaju jedan savjet za kasnije, kad budemo trudnice- frendica nutricionistica mi je objašnjavala kako svi mi imamo fiksnu jedinstvenu crijevnu floru (težina svih bakterija u ljudskom tijelu je veća od težine mozga, što je 🤯). A flora je uvjetovana gotovo isključivo prehranom majke kroz trudnoću i njenom crijevnom florom. Kroz život možemo utjecati na to probioticima na razne načine, ali čim se vratiš rutinama crijevna flora se vraća na prvobitnu. Zato kad budete trudne pazite da unosite kvalitetnu raznovrsnu hranu pa ćete imati i zdraviju dječicu 😁
Hvala na informaciji🤗🤗
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
Bok cure, malo da vam se i tu javim :)
Monstera bas sam se ja danas zalila da imam to peckanje dole i kako me strah da opet nisam nesto pokupila 🙈 sva sam prehladena, boli glava pecka dole boli trbuh i sva sam preplasena da nije nesto ozbiljnije 😕 preporucile su mi cure lactogyn i znam da sam ga i sama jedanput pila na preporuku gin. Tako da ja cu skocit u ljekarnu to uzet i mazem se sa cajevcem ( on je prirodan od JUSTA) Pa cemo vidit sta ce bit 😕 nadam se da ce ti proc i da cete moc neometano hopsat :)
Moja bol nije jaka ali je onako dosadna 😂😂😂 i svaki put kad osjetim da me pecka se prestrasnim 🙈
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Lyra cestitam predivni su ti testici 🥰🥰😍
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Bella kako si? kak je situacija? kod mene istoooo, ovaj dan nema kraja...
👣 od 10/2020 💜
♀ 30 ♂ 32
Anci, Bella, LazyO i Maša hvala vam puno cure, na informacijama i savjetima, znam ja gdje moram postaviti pitanje kad me nešto ne znam ili me muči 😘❤️
♀️33 ♂️35
Biokemijske 💔 8/19, 10/20, 04/21, 05/21
Novalac ~ Clexane 0,4 💉
💜
Beta 39 :) hvala svima kojima nisam pojedinacno zahvalila, sve citam, al se nekad mslo pogubim 😅
👦 11/2017 👶 9/2020
draga Monstera možda si preskočila moj post, pisala sam za gyno pro ulje koje se stavlja ili na uložak ili direktno, ja ga uvijek imam doma i primiri mi situaciju, jedino ga treba nanositi više puta dnevno.. iako mi se čini da bi ovaj gel koji Anci preporuča bio djelotvorniji. i da, probiotici su jako dobra stvar :) ja ću ih isto uzeti jednu turu nakon m..
👣 od 10/2020 💜
♀ 30 ♂ 32
https://ibb.co/3Fd2DLT
Evo mojih svjetlih trakica, gornja od jucer, donja od danas, ima jos vremena i nade da one potamne pa da se prebacim na hcg😁
Sortiraj odgovore
Najstariji