Hej curke da se javim malo, jos 2 dana broj do "nedolaska" mengee ✌, drzim fige i svima da ne dodjee, temperatura mi.je i dalje 37,1 jako sam uzbudjena neznam stvarno oce bit plus ili nece nemam nikakve simptome sve normalnoo
I ja sam tu nekako s danima 😁
Samo mene malo strah ako bude plus jer sam zadnja 2 tjedna najprije pila Ketonal zbog bolova, a onda Indometacin za upalu (i njega pijem još bar tjedan dana).
Zadnja 2 dana sam mjerila temperaturu ovako na večer, drži se na 37. I strašno sam umorna… Na bolovanju sam, a doma ne mogu previše raditi jer me boli koljeno. Sad već jedva gledam i mislim da ću na spavanje.
Uff drzim nam figrre🤞🤞 ocrs piskit tek ukoliko zakasnii
Bella aaa.. zao mi je ljepoto 😔 nadala sam se da nece.. grlim te najjace💜💜💜 nemoj mi biti tuzna ok? idemo slijedeci ciklus skupa po te pluseve!💪💜 meni ce sad za koji cas isto, sveee me boli dolje i sve jace a samo nikak da potece.
👣 od 10/2020 💜
♀ 30 ♂ 32
MARTY😘 Možda se dogodi čudo pa se sretnemo krajem ove godine u rađaoni. 😊
hehehe daa 😁😁👍👍 pa to bi bio najbolji scenarij💕
👣 od 10/2020 💜
♀ 30 ♂ 32
🤰
Marija3998 ➕ ❤️
Sanjarka88 ➕ ❤️
NanaJ ➕❤️
Lyra ➕❤️
⬇️🔜🤰
💞ODBROJAVANJE 2. MJESEC ➕:💞
Marty - 19.02. - 1 dan kasni ❤️
Sarita_00 - 23. 02. - 3 dana ❤️
Zuzuzujalica 23.02. -3 dana ❤️
Curka93 - 27.02. - 6 dana ❤️
Sunshine10 - 27.02. - 7 dana❤️
Leah - 28.02. - 8 dana❤️
🌻ODBROJAVANJE 3. MJESEC ➕🌻
Belinda 02.03. - 10 dana ❤️
Anciooo 05.03. - 13 dana ❤️
Garava 05.03. - 13 dana ❤️
Marinci 06.03. - 14 dana ❤️
Monstera 08.03. - 16 dana ❤️
Gumbica - 13.03. - 21 dan ❤️
Buhtlica 14.03. - 22 dana ❤️
Ginny 14.03. - 22 dana ❤️
LazyO 16.03. - 24 dana ❤️
Wonderer 17.03. - 25 dana ❤️
Inna 18.03. - 26 dana ❤️
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Dobro jutro drage moje 🥰
Lyra predivna beta 🥰🥰🥰 cestitam draga od ❤️ i nek bude skolska. Cekamo te na jesenskim bebama 🤩
Wonderer zao mi je zbog korone. Nek prođe brzo i bez posljedica 🤗
Nego. Ja bi jos bar jedan plusic upisala u listu dok je vodim, ajmo koja će? 😁
Kad smo vec kod liste, za koji dan je treba netko preuzeti, ima li kandidata? 😊
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sanjarka ti si dusa nase grupe ❤️ Ali drago mi je da si ispunila svoj cilj tu i da ides. Kako se lista uopce vodi? Kopiras svoju zadnju poruku i rucno mijenjas dane ili forum ima neku kul opciju da automatizira? Ja se bojim obvezat i da cu zaboravit 😂😂😂
Nego... ja sam piskila opet jutros test, i full mi je test cudan. Ima kao neki pregub iza kojeg se nazire sjenica, bojim se da je neispravan. I predaleko mi je sjena od kontrolne, bojim se da je neispravan test.. sta mislite https://ibb.co/zs6Rk9B
Dobro jutro drage moje 🥰
Lyra predivna beta 🥰🥰🥰 cestitam draga od ❤️ i nek bude skolska. Cekamo te na jesenskim bebama 🤩
Wonderer zao mi je zbog korone. Nek prođe brzo i bez posljedica 🤗
Nego. Ja bi jos bar jedan plusic upisala u listu dok je vodim, ajmo koja će? 😁
Kad smo vec kod liste, za koji dan je treba netko preuzeti, ima li kandidata? 😊
Dobro jutro 😊 pridruzim se dok izvadim drugu betu ❤️
Marty zao mi je zbog M, 🤞 da uspije u ovom ciklusu i da se sve druzimo na jesenskima 🤗
👦 11/2017 👶 9/2020
Sanjarkati si dusa nase grupe ❤️ Ali drago mi je da si ispunila svoj cilj tu i da ides. Kako se lista uopce vodi? Kopiras svoju zadnju poruku i rucno mijenjas dane ili forum ima neku kul opciju da automatizira? Ja se bojim obvezat i da cu zaboravit 😂😂😂
Nego… ja sam piskila opet jutros test, i full mi je test cudan. Ima kao neki pregub iza kojeg se nazire sjenica, bojim se da je neispravan. I predaleko mi je sjena od kontrolne, bojim se da je neispravan test.. sta mislitehttps://ibb.co/zs6Rk9B
Ajme! Sjena je prava crta! Nemam te testove pa ne znam jel na pravom mjestu.. nista, nemoj sad piskit 8 sati pa pisni opet 🤞
👦 11/2017 👶 9/2020
Tako se bojim poveseliti jer mi se bas cini neispravan 😣 bacila sam ga u smece i tako je mali da ga vise ne mogu naci. Neki je cudni pregib, molim Boga da to tako treba biti i da je ispravan test. Kupit cu si danas CB pa piskiti sutra.. ❤️
Zuzujalica meni ovo izgleda kao lijepa crta 😊 Nadam se da će i CB pokazati isto 🤞🤞
Ja neću piškit prije srijede, četvrtka. Nisam pratila ništa, a o me nije bolila kao inače, tako da uopće ne znam točno kada bi trebala.
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji