Tko planira i radi na bebi - peti nastavak 👶🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bella🌟
    19. Veljača 2021. 10:33

Marty to cekanje izluđuje pogotovo kad znas da nije T jer krenu bas grcevi. Al ajde kako kazes budemo mi to💪. Kad sam bila T,bili su slabi neprimjetni grcevi i osjecaj kao da cu procuriti ali nisu ovako jaci. Po tome uvijek znam jel M ili ne.

👱‍♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
    2017. Operacija endometrioze
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2021. Operacija endometrioze
    2024. Operacija endometrioze
    7/2025 prve mpo konzultacije

RiO MArE🐟😅❣️
    19. Veljača 2021. 10:33

Zuzuzujaliceee tenks na podršciii... Sutra ga pisnem ako ne procurim do tada....

🙎‍♀️29
    🧔44
    Papa 6/2020 ✅
    Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
    Pokusavamo 12/2020
    Vrkutica, folnica,stolisnik
    Kapi joda
    Slobodno vrijeme-Ribar🐟
    "Even miracles take a little time" ❣️
    "Hope is the only thing stronger than fear" ❣️

• Lyra
    19. Veljača 2021. 10:41

Sanjarka88 🐰

Lyra ovo je predivna crta za 11dpo
    Ne sumnjam da ce beta biti super ❤️

Ne znam jel se sjecas, al prosli ciklus mi je lutealna bila 10 dana, tak da s jedne strane me ta crta ne iznenadjuje. S druge sam zbilja sokirana da smo u drugom ciklusu uspjeli dobiti plus. Nakon proslih pokusaja i trudnoce, rekla sam da cemo sto ranije krenuti na to trece dijete, jer je pitanje hocemo li uopce uspjeti ili ne. Limit nam je bio kao do 35. godine, ja sam prosla 33, a i muz je rekao da ne bi vise u MPO, znaci bas sam se nekako opteretila s tim rokom.. a lude smo mi zene kad je zelja za djetetom velika. Sigurno je puno teze onima koji pokusavaju dobiti prvo dijete, ali ja sam oduvijek htjela troje i nadala se, pa mi je ovo trece ko prvo. Kao da je neki kamen pao sa srca. Samo da jos prebrodim taj strah da sad nesto ne bude ok, i naravno da bete bidu dobre ❤️ Al sam se raspisala 🙈 

Puno mi znaci ovako malo i citati i pricati sa zenama koje prolaze slicno, drugi to bas i ne razumiju.

👦 11/2017 👶 9/2020

• Lyra
    19. Veljača 2021. 10:42

MareMare11

Zuzuzujaliceee tenks na podršciii… Sutra ga pisnem ako ne procurim do tada….

Sretno Mare! 🤞

👦 11/2017 👶 9/2020

• Lyra
    19. Veljača 2021. 10:46

Lorre

Cure, zvala sam sad svog gin nakon 3 pozitivna testa. Dns bi trebala dobit vješticu i gin kaže da je prerano i da ga zovem tek za 2 tjedna. Šta ne bi trebala makar krv vadit da se provjeri beta ili je stvarno rano?

Iz mog iskustva, vecina gin ti nece dati uputnice za betu, ali preporucam da odes sama dvaput izvaditi, nije tako skupo, a bit ces mirna. Zovi nazad i trazi sestru termin za pregled, ok je za 2-4 tjedna, al ja bih se odmah narucila. Normalno da neces ici odmah na pregled, kaj si taj lik misli. I cestitam na plusuuu ❤️

👦 11/2017 👶 9/2020

Monstera
    19. Veljača 2021. 10:51

🔜🤰🏼anci000 🔜🤱🏼👩🏼‍🍼

Monstera https://www.shop-apotheke.com/arzneimittel/4952648/multi-gyn-actigel.htm?expa=gglp&11800574767/114898313979/04952648&&adword=google-product/S-COM-CSS_Smart_Top500/114898313979/04952648&gclid=Cj0KCQiA4L2BBhCvARIsAO0SBdZCviDgeSBJnefZQzUpk_DlrqAfbEw-IEANMfsz97w4Vb0-w3pzw5EaAvH7EALw_wcB&gclsrc=aw.ds

meni Clio rekla za taj gel, ja cim sam pod stresom odmah nesto pocne peckat, ovo bas pomogne

Anci ajme hvala ti za ovo, nadala sam se da ćeš mi se ti javiti jer si isto u De pa da mi savjetuješ nešto 😍 Idem danas odmah to uzeti. Reci mi samo da li ti normalno imaš odnose kad to koristiš ili radiš pauzu? 

♀️33 ♂️35
    Biokemijske 💔 8/19, 10/20, 04/21, 05/21
    Novalac ~ Clexane 0,4 💉
    💜

▪Marty
    19. Veljača 2021. 11:15

leah haha to i ja uvijek radim, ali ja idem vidjeti termin poroda odmah kad dobim m. čisto da znam hahahaa.. ovaj bi mi termin bio točno oko Svih svetih.. idem baš sad vidjeti, jer sigurno ću do kraja dana procuriti
    držim figiceee da tamne trakice  🤞🤞
    zepa woow čestitam ti i želim svu sreću, samo uživaj u trudnoći! hvala ti na kontaktima, mislim da ću je svakako kontaktirati..
    zuzuzujalica  mah jesam i nisam. zajebava me kaj da velim. jučer počelo pa prestalo, evo sad imam bijeli iscjedak. živce mi brusi al ok. gadura je to. istu situaciju sam imala prošli mjesec, tak da sam sigurna da će procuriti skroz kad odluči. eventualnoooo nekim čudom ako ne bi do nedjelje, onda bi tek piškila test. ali došla bude;)
    Sanjarkaa ❤️❤️
    Bella da istina.. alii svejedno ja se nadam za tebe do kraja ❤️ i da te osjećaj vara🤞

👣 od 10/2020 💜
    ♀ 30 ♂ 32

Leah
    19. Veljača 2021. 11:45

Hehehe e sad mi je malo lakse da nisam jedina😁 slikam vam trakice kasnije kad pisnem 😘😘😘

Bella🌟
    19. Veljača 2021. 12:21

Monstera aa da  i neke probiotike uzmes? Mozda ti smire to peckanje?
    Anci ma bas zivce kida da. Al sta cemo. Nadam se da tvoja vise nece doci obaj mjesec uopce.
    Haha ovo s terminima poroda i ja odmah unaprijed gledam🤭 joj zene mi ako poslije one M u 3. Mjesecu ostvarimo T,termin bi bio u dan ili dan prije kao i prosli put.  Kad smo.vec kod kalkuliranja termina😁 al sad mi je vise svejedno, samo da bude❤

👱‍♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
    2017. Operacija endometrioze
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2021. Operacija endometrioze
    2024. Operacija endometrioze
    7/2025 prve mpo konzultacije

Monstera
    19. Veljača 2021. 12:55

Anci pročitala sam par recenzija sa te stranice koje si mi poslala, pa vidim da su žene jako zadovoljne i koriste ga neke svaki dan, neke 2 put na tjedan itd. Ima ga i u dm-u pa ću skočiti nakon posla 😊

Bella se probiotici uzimaju u ljekarni? Mogla bi ih pitati ako mi mogu preporučiti nešto valjda će mi dati bez recepta, samo mi je bitno da ne ometaju začeću 😁 
    Šta se gledanja termina poroda tiče, pretprošli ciklus je dragi stavio brojeve za loto brojeve koji bi bili datum poroda 😂

♀️33 ♂️35
    Biokemijske 💔 8/19, 10/20, 04/21, 05/21
    Novalac ~ Clexane 0,4 💉
    💜

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.