Tko planira i radi na bebi - peti nastavak 👶🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Monstera
    20. Veljača 2021. 08:53

Dobro jutro cure, napokon vikend i napokon prava turska kava ☕🤗 Danas mi slijedi malo čišćenja, pa kuhanje ručka i onda popodne šetnja. A tako bi negdje otputovala, baš mi fale putovanja 😩 
    Kako ćete vi provesti vikend? 
    Sanjarka trudnice naša, iako prepuštaš listu, nemoj nas zaboraviti i dođi nam se javiti koji put ❤️ Jesi već rekla dječici ili čekaš prvi pregled?
    Zuzuzujalice pa sjena se vidi ali po meni bi trebala biti desno od kontrolne, tako da je vrlo moguće da je test neispravan. Kad ponavljati sa drugim?
    Bella žao mi je draga da je m došla, ali sad samo dalje u nove pobjede. Super je kad imaš još nekoga ovdje pa da se pratite sa piškenjem, kao šta ćete ti i Marty. 🤗

♀️33 ♂️35
    Biokemijske 💔 8/19, 10/20, 04/21, 05/21
    Novalac ~ Clexane 0,4 💉
    💜

20. Veljača 2021. 08:56

Da, sigurno je neispravan 😢 koji adrenalinski park od emocija sam prosla jutros - nije bilo nista, pa se pojavilo, pa sam pomislila da je neispravno. Bome tuga, sreca, razocarenje i nada ugurano u 10 minuta. Da, predaleko je nekako crtica, ne hnam sto bih mislila. Ponovit cu sutra, prekosutra..

Monstera
    20. Veljača 2021. 09:03

zuzuzujalica

Da, sigurno je neispravan 😢 koji adrenalinski park od emocija sam prosla jutros - nije bilo nista, pa se pojavilo, pa sam pomislila da je neispravno. Bome tuga, sreca, razocarenje i nada ugurano u 10 minuta. Da, predaleko je nekako crtica, ne hnam sto bih mislila. Ponovit cu sutra, prekosutra..

Koji je to bio test?
    Ma znam draga, vrtlog emocija, ali zato je najbolje imati više testova doma, pa da kod takvih situacija možeš odmah napraviti drugi 🤗 Čekamo onda sutra i držim ti fige na najjače da bude prava crtica 🤞🍀🤞

♀️33 ♂️35
    Novalac ~ Clexane 0,4 💉
    💜

LazyO
    20. Veljača 2021. 09:04

Zuzuzujalica nažalost to nije kontrolna, to se pojavi na većini tih malih hcg trakica na mjestu gdje je spužvica..tak da doslovno zanemari, ali rano je i no sikiriki, pojavit će se ona idućih dana na pravom mjestu 🤞❤

👩🏻‍🤝‍🧑🏻29g
    Pokušaji od: 5/2020
    Biokemijska 9/2020
    Missed ab 6/2021
    ➕ 11/2021, Progesteron, Fragmin 💉 0,2ml

Sanjarka88
    20. Veljača 2021. 09:04

zuzuzujalica

Sanjarkati si dusa nase grupe ❤️ Ali drago mi je da si ispunila svoj cilj tu i da ides. Kako se lista uopce vodi? Kopiras svoju zadnju poruku i rucno mijenjas dane ili forum ima neku kul opciju da automatizira? Ja se bojim obvezat i da cu zaboravit 😂😂😂

Nego… ja sam piskila opet jutros test, i full mi je test cudan. Ima kao neki pregub iza kojeg se nazire sjenica, bojim se da je neispravan. I predaleko mi je sjena od kontrolne, bojim se da je neispravan test.. sta mislitehttps://ibb.co/zs6Rk9B

Uh ovo je prava crta Al na krivom mjestu 😒
    Ja se nadam da je greska na testu i da su nekako krivo stavili testnu crtu Al da je svakako dobro sto je reagirala 😅🤞🏻🤞🏻
    Ako imas muller, kupi njihovu trakicu od 13kn 
    Pouzdanije su od CB za rano testiranje 
    Listu kopiram svaki i dan i rucno Mjenjam datume 😁

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

20. Veljača 2021. 09:05

Hvala Monstera ❤️ First Sign Duo je bio. Nista, vidjet cemo 😄❤️

Sanjarka88
    20. Veljača 2021. 09:06

Monstera

Dobro jutro cure, napokon vikend i napokon prava turska kava ☕🤗 Danas mi slijedi malo čišćenja, pa kuhanje ručka i onda popodne šetnja. A tako bi negdje otputovala, baš mi fale putovanja 😩
    Sanjarka trudnice naša, iako prepuštaš listu, nemoj nas zaboraviti i dođi nam se javiti koji put ❤️ Jesi već rekla dječici ili čekaš prvi pregled?
    Zuzuzujalice pa sjena se vidi ali po meni bi trebala biti desno od kontrolne, tako da je vrlo moguće da je test neispravan. Kad ponavljati sa drugim?
    Bella žao mi je draga da je m došla, ali sad samo dalje u nove pobjede. Super je kad imaš još nekoga ovdje pa da se pratite sa piškenjem, kao šta ćete ti i Marty. 🤗

Draga 🤗
    Nismo nikome rekli. Cekamo prvi pregled i potvrdu da je sve u redu 🙏 a onda cemo širit sreću okolo ❤️
    Pratit cu vas i navijati koliko stignem sigurno 🥰

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

20. Veljača 2021. 09:07

LazyO, Sanjarka, hvala puno. Zivi bili pa vidili! 😂❤️ Bemti, pa morali bi neki disclaimer napisati ili obiljeziti samo podrucje na koje obracas paznju. Nije on dzabe 2 komada 30kn 🤨

• Erica
    20. Veljača 2021. 09:10

Draga zuzu moram te razocarati ali to sta vidis nije crta nego pregib ako se radi o testu first sign evo ja imam isti i tu mora biti crta a to sto ti vidis je pregib testa 
    https://ibb.co/5R5wY81

Monstera
    20. Veljača 2021. 09:11

Sanjarka88 🐰

Monstera

Draga 🤗
    Nismo nikome rekli. Cekamo prvi pregled i potvrdu da je sve u redu 🙏 a onda cemo širit sreću okolo ❤️
    Pratit cu vas i navijati koliko stignem sigurno 🥰

Ajme, vjerujem da jedva čekate svima reći ❤️ 
    Kad im budete rekli, javi nam kako su reagirali, vjerujem da će biti presretni da dolazi još jedan braco ili seka 😘🤗

♀️33 ♂️35
    Novalac ~ Clexane 0,4 💉
    💜

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.