Tko planira i radi na bebi - peti nastavak 👶🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bella🌟
    19. Veljača 2021. 09:04

Maremare i Leah hvala na objasnjenju😁 ludilo🤣🤣🤣
    Maremare 😖😖 ma nadam se da ce ti popustiti bolovi i da to nije M.
    Monstera ma mozda je to sad jednom izolirano pa nista ne znaci🤔 al ak se nastavi nazz ginekologicu za svaki slucaj.
    E Marty mislim da se meni sad događa ono sto je tebi prosli ciklus bilo, ujutro me trbuh grcio i pocela krvariti i sad stalo. Znam da ce M jer je krvarenje bas crveno i ne moze biti nista drugo. Ali taj osjecaj kad nikako da krene je🤯

👱‍♀️33, amh 0.8 pmol, desni jajnik i jajovod✂️
    👱 sve ok
    2017. Operacija endometrioze
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2021. Operacija endometrioze
    2024. Operacija endometrioze i adenomioze
    2025/ 1.IVF - blaga stimulacija (femara,menopur,ganirelix,ovitrelle) - 2🐣 - nema 🐧 vraćena morula- pozitivan test 8dpt- beta 4.7❌️
    2025/ 2.IVF dugi protokol (Decapeptyl, Menopur)

LazyO
    19. Veljača 2021. 09:07

Jutro TIĆNU 😁☕
    Bella, Marty samo jako ❤. Idemo ispočetka. Bella pratit ćeš opet bbt/lh ili idete i dalje opušteno?
    MareMare baš htjedoh reći daj testić napravi, al ak su jaki bolovi pričekaj. Ak ne dođe do ujutro, pišni pa nas razveseli!
    Anci ja isto nikako spavala. Tj samo se umorna probudila. I isto ću usporeno raditi danas jer ne znam da ću uspjeti drugačije. Ionak još 3 radna dana imam u firmi, dovoljno sam se izubijala dosad 😂
    Sanjarka juuuuj slatke muke. Još tjedan dana i čut ćeš srce 😁🥰
    Monstera ak nije s iscjetkom možda nije ništa strašno. Al to ćeš ti procijeniti. Ne znam stvarno, znaš da svaki simptom može biti upala, trudnoća, ovulacija kad to napišeš ovdje 😂

👩🏻‍🤝‍🧑🏻29g
    Pokušaji od: 5/2020
    Biokemijska 9/2020
    Missed ab 6/2021
    ➕ 11/2021, Progesteron, Fragmin 💉 0,2ml

19. Veljača 2021. 09:14

Zepa555 hvala ti puno što si se javila ❤️ uvijek nam je drago kad neki tihi čitač odluči otvoriti account i pisati nam, pogotovo sa dobrim savjetima. :) O časnoj Ljubici se već pisalo, ako se ne varam. Mislim da ne škodi probati kad se iscrpe medicinski načni i pripravci. 
    Sanjarka baš te lijepo vidjeti. :) Držimo fige za sljedeći petak, tad ćeš već biti 6+2, zar ne? Sve sam prostudirala o trudnoći, ali malo toga o bivanju trudnim, jel se čuje srce tad? 😅
    Ginny dobro nam došla nazad, bome smo se raspričale ovih dana, pročitaj kad stigneš - nekad prije spavanja umjesto knjige 😅
    MareMare11 joj, u sličnoj sam situaciji, ja baš ne osjetim nikakve simptome, i baš potajno molim Boga da sam jedna od onih asimptomatskih trudnica i da neću dobiti M. 🙏🏻držim ti fige! koji si DPO?
    Monstera bit ću 13DPO u nedjelju ili ponedjeljak (dvije aplikacije mi računaju razliku u jednom danu), pa ću pričekati. Zlo mi je više od negativnih testova nakon kojih se nadam da će ipak biti pozitivan... a sve jer sam ga prerano napravila. Što se peckanja tiče, mene nije nikad, ali možda si se malo prehladila? Ovo vrijeme je baš šugavo, čas ledeno, čas toplo. Pecka li te mjehur ili misliš da su rodnica/maternica/jajnici? 
    Bella kako amerikanke i engleskinje imaju PUPA (pregnant until proven otherwise), mi smo ipak malo agresivnije balkanke i imamo TIĆNU (trudna ili ću nekog ubiti) 😅😅😅

RiO MArE🐟😅❣️
    19. Veljača 2021. 09:17

LazyO ma inače me samo boli na sam dan M i to ono bas, a sad nije tako strasno, pričekat cu kroz dan pa onda ujutro ako prestane🤞🤞🤭🤭

🙎‍♀️29
    🧔44
    Papa 6/2020 ✅
    Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
    Pokusavamo 12/2020
    Vrkutica, folnica,stolisnik
    Kapi joda
    Slobodno vrijeme-Ribar🐟
    "Even miracles take a little time" ❣️
    "Hope is the only thing stronger than fear" ❣️

Monstera
    19. Veljača 2021. 09:17

Hvala cure na odgovorima, potražiti ću neku prirodnu metodu pa možda se smiri, taman mi danas kreću plodni dani, mora pikica biti spremna 😁

♀️33 ♂️35
    Biokemijske 💔 8/19, 10/20, 04/21, 05/21
    Novalac ~ Clexane 0,4 💉
    💜

Monstera
    19. Veljača 2021. 09:23

Zuzujalice pecka me rodnica, i jučer dok smo imali odnos me baš bolilo od tog peckanja. Dragi gura a mene kao da netko sa nožićem reže dole 😁 
    Ja sam pobornik toga da se testovi ipak ranije naprave, tako da znaš ako je bila biokemijska da možeš obaviti neke pretrage prije sljedećeg pokušavanja. Onda čekamo nedjelju, želim ti svu sreću da ugledaš pozitivan test 🤞🍀🤗

♀️33 ♂️35
    Biokemijske 💔 8/19, 10/20, 04/21, 05/21
    Novalac ~ Clexane 0,4 💉
    💜

• Lyra
    19. Veljača 2021. 09:26

Dobro jutro!
    Sanjarka jos malo i pregled! Bas mi je drago ❤️
    Zujaliceee 🤞🤞🤞🤞
    Zao mi je zbog svih M ❤️

Evo jedan test: https://ibb.co/n79ThZ2
    I drugi: https://ibb.co/GTjv1Qn 

Evo vadim betu pa cu znati popodne vise. 

👦 11/2017 👶 9/2020

RiO MArE🐟😅❣️
    19. Veljača 2021. 09:27

zuzuzujalica

Zepa555 hvala ti puno što si se javila ❤️ uvijek nam je drago kad neki tihi čitač odluči otvoriti account i pisati nam, pogotovo sa dobrim savjetima. :) O časnoj Ljubici se već pisalo, ako se ne varam. Mislim da ne škodi probati kad se iscrpe medicinski načni i pripravci.
    Sanjarkabaš te lijepo vidjeti. :) Držimo fige za sljedeći petak, tad ćeš već biti 6+2, zar ne? Sve sam prostudirala o trudnoći, ali malo toga o bivanju trudnim, jel se čuje srce tad? 😅
    Ginnydobro nam došla nazad, bome smo se raspričale ovih dana, pročitaj kad stigneš - nekad prije spavanja umjesto knjige 😅
    MareMare11 joj, u sličnoj sam situaciji, ja baš ne osjetim nikakve simptome, i baš potajno molim Boga da sam jedna od onih asimptomatskih trudnica i da neću dobiti M. 🙏🏻držim ti fige! koji si DPO?
    Monstera bit ću 13DPO u nedjelju ili ponedjeljak (dvije aplikacije mi računaju razliku u jednom danu), pa ću pričekati. Zlo mi je više od negativnih testova nakon kojih se nadam da će ipak biti pozitivan… a sve jer sam ga prerano napravila. Što se peckanja tiče, mene nije nikad, ali možda si se malo prehladila? Ovo vrijeme je baš šugavo, čas ledeno, čas toplo. Pecka li te mjehur ili misliš da su rodnica/maternica/jajnici?
    Bella kako amerikanke i engleskinje imaju PUPA (pregnant until proven otherwise), mi smo ipak malo agresivnije balkanke i imamo TIĆNU (trudna ili ću nekog ubiti) 😅😅😅

Zuzuzujalica 12 dpo a M bi trebala prekosutra tj nebi ttebala... Ma joooj kao sto rekoh od 8dpo mi počeli blesavi grcevi sto nikad nisu al eto jutros počelo malo jače pa sam svakih 5 min na wc u da provjeravam🤣🤣 kako kod tebe? 

🙎‍♀️29
    🧔44
    Papa 6/2020 ✅
    Pokusavamo 12/2020
    Kapi joda
    Slobodno vrijeme-Ribar🐟

RiO MArE🐟😅❣️
    19. Veljača 2021. 09:28

zuzuzujalica

Sanjarkabaš te lijepo vidjeti. :) Držimo fige za sljedeći petak, tad ćeš već biti 6+2, zar ne? Sve sam prostudirala o trudnoći, ali malo toga o bivanju trudnim, jel se čuje srce tad? 😅
    Ginnydobro nam došla nazad, bome smo se raspričale ovih dana, pročitaj kad stigneš - nekad prije spavanja umjesto knjige 😅
    Monstera bit ću 13DPO u nedjelju ili ponedjeljak (dvije aplikacije mi računaju razliku u jednom danu), pa ću pričekati. Zlo mi je više od negativnih testova nakon kojih se nadam da će ipak biti pozitivan… a sve jer sam ga prerano napravila. Što se peckanja tiče, mene nije nikad, ali možda si se malo prehladila? Ovo vrijeme je baš šugavo, čas ledeno, čas toplo. Pecka li te mjehur ili misliš da su rodnica/maternica/jajnici?

Nadam se da budes asimptomatska🤞🤞🤞🤞🤞🤞

🙎‍♀️29
    🧔44
    Papa 6/2020 ✅
    Pokusavamo 12/2020
    Kapi joda
    Slobodno vrijeme-Ribar🐟

LazyO
    19. Veljača 2021. 09:30

Lyra

Dobro jutro!
    Sanjarka jos malo i pregled! Bas mi je drago ❤️
    Zujaliceee 🤞🤞🤞🤞
    Zao mi je zbog svih M ❤️

Evo jedan test:https://ibb.co/n79ThZ2
    I drugi:https://ibb.co/GTjv1Qn

Evo vadim betu pa cu znati popodne vise.

Divno divno divno! 🥰🥳

👩🏻‍🤝‍🧑🏻29g
    Pokušaji od: 5/2020
    Biokemijska 9/2020
    Missed ab 6/2021
    ➕ 11/2021, Progesteron, Fragmin 💉 0,2ml

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.