Tko planira i radi na bebi - peti nastavak 👶🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Monstera
    19. Veljača 2021. 09:33

Lyra

Dobro jutro!
    Sanjarka jos malo i pregled! Bas mi je drago ❤️
    Zujaliceee 🤞🤞🤞🤞
    Zao mi je zbog svih M ❤️

Evo jedan test:https://ibb.co/n79ThZ2
    I drugi:https://ibb.co/GTjv1Qn

Evo vadim betu pa cu znati popodne vise.

❤️❤️❤️
    Javi obavezno! 🤗🍀

♀️33 ♂️35
    Biokemijske 💔 8/19, 10/20, 04/21, 05/21
    Novalac ~ Clexane 0,4 💉
    💜

▪Marty
    19. Veljača 2021. 09:35

hej hej ženesite  tićnu hehehe
    Bella ee isto isto i kod mene opet! navečer kad sam tu natipkala krenulo i čekam da konkretno procurim i da popijem tabletu i nikako, ujutro se probudim i ništa još, e baš nas testira! ali isto imam još uvijek bolove i grčiće samo baš ono zajebava da ne procuri cijelu vječnost. joooj drži se! ❤️❤️ preživjet ćemo mi to..
    zepa book hvala na info, možeš nam dati mail od časne Ljubice? kakvu terapiju su dobili sestrična i muž? nadam se da ćeš ostati s nama ovdje tipkati, da li i vi radite na bebi?
    Monstera mene zna boljeti ako pretjeramo s hopsićima ili nekad kod ovulacije, peckanje baš nemam.. možda da uzmeš kakvu kremu u ljekarni da ti malo primiri peckanje? ili ako si čula za ono ulje gyno pro koje zna umiriti upale..
    Leah kako si ti? ima kakvih novosti?
    Lyra odličnoooo, ajde čekam još da javiš betu i onda ti čestitam konačno ali već sam sad jaako veselaaaaa zbog tebe ❤️

👣 od 10/2020 💜
    ♀ 30 ♂ 32

Štrudlica
    19. Veljača 2021. 09:43

Lyra wooow bas lijepi plusic, javi kad ces imati nalaze❤
    Marty evo istrazujem po netu kad bi mi bio termin poroda ako sam trudna, kada se najbolje testirat, luda zena 😂😂
    Posto sam po prirodi uuuuzasno nestrpljiva, ja sam si odlucila da cu svaki dan si pisnuti jednu LH i testice odgadati sto dulje se uspijem iskontrolirati (imam 9 hcg trakica i 1 osjetljivi iz ljekarne).
    Od simptoma imam neke slabe grcice zadnja dva dana, ali ne pridajem tome neku paznju

zepa555
    19. Veljača 2021. 09:54

Marty draga ja sam vec pisala ovdje. Neke me se mozda sjecaju. Ja imam kcer od 10 godina. I prosle godine sam se odlucila za jos jedno i na zalost u 3 mjesecu trudnoce sam zavrsila na kiretazi jer je bebi prestalo srce kucati. Nakon 3 mjeseca kad sam pokusala ponovno nakon oporavka odmah sam zatrudnila. Sam sam 27+4 i nosim decka 💙Sestru možete kontaktirati na broj telefona 00387/39200220; na broj mobitela 099-881/9952; ili putem elektroničke pošte casnaljubica7@gmail.com 

19. Veljača 2021. 09:56

Monstera joj baš mi je žao što te boljelo i što te sad pecka :( Sad kad malo razmišljam, meni se znalo desiti full blago peckanje koje bi me prošlo nakon dan-dva. Ne znam koliko je tebi jako, ali meni je bilo skoro nezamjećeno. Možda je ipak ovulacijska bol? Meni se ona zna manifestirati na milijun načina, piški LH i prati kako ti raste, možda ti bude ranije O ovaj mjesec... Ako ti ne prođe do sutra, javi se ginekologu, možda je neka bakterijica... Hvala ti na divnim željama i podršci ❤️
    Lyra ❤️❤️❤️❤️ baš lijepo tamni, obavezno nam javi kolika je beta! :)))))
    MareMare11 joj, zvuči mi tvoje jako dobro ❤️pišni test sutra, mislim da ti je full pouzdan s jutarnjim urinom, držim fige na najjače! ☘️ Mene povremeno, na par minuta ali puno puta u danu, ulove lagani grčevi. Onako kao da mi maternica malo kucne, da ju osjetim 😅Jučer sam imala jake glavobolje i isto tako nekoliko puta u danu navalu mučnine. 
    Marty ti nisi procurila? Možda ni ne dođeeee! Kad piškiš testić ❤️❤️
    Leah hahahah dragaaaaa ❤️ ja sam odmah na početku ciklusa napravila cijeli plan ako ovaj mjesec ostanem trudna - kad koristim godišnji, kad idem na komplikacije haha. Držim fige ❤️

• Lyra
    19. Veljača 2021. 09:57

LazyO

Nije me bilo od jučer i morala sam pisati notes da sve pohvatam- isprika na duuugom postu. A jeste se raspisale, i neka ste!
    .
    Lyračestitaaaam! Ma kakva crta za 10dpo- prestani se brinuti i uživaj, nek mrvica raste i da ti bude sretna i lijepa trudnoća i zdrava prekrasna bebica! 🧡🧡🧡 Divno, divno! Još na ovako predivan sunčan dan- sad samo uživaj 🤗

Hvala ti od srca ❤️ Nadam se da ces i ti dozivjeti tu crtu cim cim prije 🥰

👦 11/2017 👶 9/2020

Sanjarka88
    19. Veljača 2021. 10:00

Lyra ovo je predivna crta za 11dpo
    Ne sumnjam da ce beta biti super ❤️

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Lorre
    19. Veljača 2021. 10:11

Cure, zvala sam sad svog gin nakon 3 pozitivna testa. Dns bi trebala dobit vješticu i gin kaže da je prerano i da ga zovem tek za 2 tjedna. Šta ne bi trebala makar krv vadit da se provjeri beta ili je stvarno rano? 

Baby N 💙

LazyO
    19. Veljača 2021. 10:24

Lorre

Cure, zvala sam sad svog gin nakon 3 pozitivna testa. Dns bi trebala dobit vješticu i gin kaže da je prerano i da ga zovem tek za 2 tjedna. Šta ne bi trebala makar krv vadit da se provjeri beta ili je stvarno rano?

Realno sad bi ti mogao dati uputnicu za betu i zapisati te za pregled za 2 tjedna. 
    Nisu mi jasni kad te tak otpile, pa prvi pregled se obavi sa 6-7 tjedana trudnoce, a on bi te tek tad narucio za kasnije. Probaj opet nazvati za koji dan da ti barem daju termin za pregled za 2 tj. Mislim bitno a ti imas plus, al treba se nekad izboriti s tim nasim ginicima 🥳

👩🏻‍🤝‍🧑🏻29g
    Pokušaji od: 5/2020
    Biokemijska 9/2020
    Missed ab 6/2021
    ➕ 11/2021, Progesteron, Fragmin 💉 0,2ml

Bella🌟
    19. Veljača 2021. 10:28

LazyO ici cemp jos opusteno ovaj😁
    Zuzujalica super su mi te kratice🤣

👱‍♀️33, amh 0.8 pmol, desni jajnik i jajovod✂️
    👱 sve ok
    2017. Operacija endometrioze
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2021. Operacija endometrioze
    2024. Operacija endometrioze i adenomioze
    2025/ 1.IVF - blaga stimulacija (femara,menopur,ganirelix,ovitrelle) - 2🐣 - nema 🐧 vraćena morula- pozitivan test 8dpt- beta 4.7❌️
    2025/ 2.IVF dugi protokol (Decapeptyl, Menopur)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.