Tko planira i radi na bebi - peti nastavak 👶🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ivaah1
    18. Veljača 2021. 13:44

MareMare11

Ivaah1 uhh ja sam u gtčevima od 8 dpo evo brojim sitno do M mislim svakako se nadam da će bit fer pa da me zaobiđe… 😑😑

Mene danima muči podrigivanje , i nikako ga se ne mogu riješiti . Prije 8 dana sam bila kao da cu puknuti naduta , a sad nista , nista ne boli osim sto bradavice nekad svrbe ... radila dva testa al neg . Drugi sam radila 7og al u popodnevnim satima , kad sam dosta i tekucine popila a citala sam da se 3h prije radenja testa ne piski . Sad tko zna... voljela bih svakako da dođe , nego da me izjeda ovo haha 

curka93
    18. Veljača 2021. 14:19

Ko Ce ga znat...sve se posemerilo kod mene

🧔 36
    👩‍💼 30
    Odstranjen jajnik (bordeline tumor)
    💊almagea prenatal omega+
    Rad na 👶 od 11/2020.
    03/21 - Papa test uredan
    Kasna ovulacija
    ➕28.7.2021.

👶-2022
    Rad na drugoj bebici od 4/2024

RiO MArE🐟😅❣️
    18. Veljača 2021. 14:40

ivaah1

MareMare11

Ivaah1 uhh ja sam u gtčevima od 8 dpo evo brojim sitno do M mislim svakako se nadam da će bit fer pa da me zaobiđe… 😑😑

Mene danima muči podrigivanje , i nikako ga se ne mogu riješiti . Prije 8 dana sam bila kao da cu puknuti naduta , a sad nista , nista ne boli osim sto bradavice nekad svrbe … radila dva testa al neg . Drugi sam radila 7og al u popodnevnim satima , kad sam dosta i tekucine popila a citala sam da se 3h prije radenja testa ne piski . Sad tko zna… voljela bih svakako da dođe , nego da me izjeda ovo haha

Pa sto se tice nadutosti i vjetrova tu sam prvakinja ovaj period...ko setajuca prdekavka🤭 a ja kad radim test uglavnom radim ujutro, cisto da sam mirna, mada ne kažem da i u popodnevnim satima ne valja... 

🙎‍♀️29
    🧔44
    Papa 6/2020 ✅
    Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
    Pokusavamo 12/2020
    Vrkutica, folnica,stolisnik
    Kapi joda
    Slobodno vrijeme-Ribar🐟
    "Even miracles take a little time" ❣️
    "Hope is the only thing stronger than fear" ❣️

RiO MArE🐟😅❣️
    18. Veljača 2021. 14:42

Bella🌟

MareMare11

Marty hvala ti… I ja vama svimaaa😁😁 mada sumnjam za sebe s obzirom na prestanak bola u sisama.

Ma tvoje bas odgovara implantacijskom😁 meni isto sise apsolutno nista,nula. Ali ne moras imati sve te simptome.
    Marty haha rozi cvijetići🤭💝, bas si me oraspolozila sad. Vidjet cemo sto ce biti.
    Curka hmmm. Ne znam stvarno. Moguce i to.🤔

I to sta kažeš, pratimo valjda svaku sitnicu i ako se jedna ne poklapa odmah negativa, al tebi hvala na optimizmu... Mi cemo bit onda rane trudnice bez bolnih sisa🤞🤭🐞

🙎‍♀️29
    🧔44
    Papa 6/2020 ✅
    Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
    Pokusavamo 12/2020
    Vrkutica, folnica,stolisnik
    Kapi joda
    Slobodno vrijeme-Ribar🐟
    "Even miracles take a little time" ❣️
    "Hope is the only thing stronger than fear" ❣️

Monstera
    18. Veljača 2021. 14:55

Marty biti će to sve ok, ja sam mišljenja da uz nekih životnih promjena se puno stvari mogu popraviti, ne mora se odmah posegnuti za lijekovima. A koliko sam i tebe virtualno upoznala, daješ mi osjećaj da si staložena i s nogama na zemlji, prema tome sigurna sam da ćete ovoj situaciji pristupiti čvrste i hladne glave i da ćete imati najljepši epilog ❤️
    Da, da sad je onaj zanimljivi dio ciklusa gdje lovim muža po kući 🤭 Počela sam piškiti trakice već na 7dc ali imam još barem tjedan dana do pika, užas🙈

♀️33 ♂️35
    Biokemijske 💔 8/19, 10/20, 04/21, 05/21
    Novalac ~ Clexane 0,4 💉
    💜

Bella🌟
    18. Veljača 2021. 15:08

Monstera

Marty biti će to sve ok, ja sam mišljenja da uz nekih životnih promjena se puno stvari mogu popraviti, ne mora se odmah posegnuti za lijekovima. A koliko sam i tebe virtualno upoznala, daješ mi osjećaj da si staložena i s nogama na zemlji, prema tome sigurna sam da ćete ovoj situaciji pristupiti čvrste i hladne glave i da ćete imati najljepši epilog ❤️
    Da, da sad je onaj zanimljivi dio ciklusa gdje lovim muža po kući 🤭 Počela sam piškiti trakice već na 7dc ali imam još barem tjedan dana do pika, užas🙈

Hahaha 😁😁❤
    Maremare tako je🤞❤

👱‍♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
    2017. Operacija endometrioze
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2021. Operacija endometrioze
    2024. Operacija endometrioze
    7/2025 prve mpo konzultacije

18. Veljača 2021. 17:18

Ja nisam izdrzala i pisnula CD osjetljivosti 10 sad popodne. Ofkors negativan.
    Mada, cijeli dan me boli glava i na valove mi se povraca. Nadam se da se nesto kuha.

Bella🌟
    18. Veljača 2021. 17:26

zuzuzujalica

Ja nisam izdrzala i pisnula CD osjetljivosti 10 sad popodne. Ofkors negativan.
    Mada, cijeli dan me boli glava i na valove mi se povraca. Nadam se da se nesto kuha.

Drzimo🤞🤞🤞🤞 makar jos je stvarno rano,9 dpo je rano. Nade svakako ima😘

👱‍♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
    2017. Operacija endometrioze
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2021. Operacija endometrioze
    2024. Operacija endometrioze
    7/2025 prve mpo konzultacije

18. Veljača 2021. 17:29

Hvala Bella, ma znam da je rano, nekako sam se nadala cudu 🙂❤️ Piskit cu opet u subotu ili nedjelju, pa cemo vidjeti.

LazyO
    18. Veljača 2021. 17:45

Nije me bilo od jučer i morala sam pisati notes da sve pohvatam- isprika na duuugom postu. A jeste se raspisale, i neka ste!
    .
    Lyra čestitaaaam! Ma kakva crta za 10dpo- prestani se brinuti i uživaj, nek mrvica raste i da ti bude sretna i lijepa trudnoća i zdrava prekrasna bebica! 🧡🧡🧡 Divno, divno! Još na ovako predivan sunčan dan- sad samo uživaj 🤗
    Marty ma seliš ti već ovaj mjesec u neku drugu grupu kolko god ti lijepo ovdje! (ili eventualno sljedeći, al nemoj se previše vezati za ovu grupu :P). I meni je ovdje baš velika podrška, i baš se isto sama sebi nekad smijem kakve detalje dijelim na javno dostupnom mjestu- ali realno samo ovdje i možemo o svemu tome otvoreno pričati i imati jednaku dozu razumijevanja 🤗🧡
    Lindsay ajme kakav obrat- srećom ste otišli! Pa što kažu što bi mogao biti razlog? Ne sumnjam uopće u uspjeh, i da ćete držati bebača još ranije nego ste mislili zahvaljujući ovoj žurbi. Sva je to s razlogom! Puno, puno ljubavi i sreće i snage vam želim 🥰🥰👶🏻
    Angeleyes - u vezi stresa na poslu- ja sam radila (još radim) super posao sa super ljudima i odličnom perspektivom, ali jednostavno s prevelikim radnim vremenom i svojom glavom koja teško izbjegava stres. Zadnjih godinu dana preko tjedna uopće ne viđam ljude jer sjedim za laptopom do navečer (nekad i do neko doba noći). Odlučila sam promijeniti posao na kraju- i otići na manje stresno mjesto i fiksno radno vrijeme. Eto i to ti je opcija, tražiti dalje. Da nisam, svakako bih poduzela korake koje su ti cure već opisale- udaljiti se od posla, maknuti glavu na drugo mjesto kad ne radiš, shvatiti da je posao samo posao i da trebaš imati svoje radno vrijeme i svoj privatni život, i da se ništa neće dogoditi ako nešto ne odradiš tad i tad. Sretno u svakom slučaju- nažalost mislim da stres najviše od svega utječe na sve nas. Al malo hrabrosti, malo odlučne glave i bit će to dobro 💪🏻😙
    Zuzuzujalica i tebi želim da nađeš work-life balance- treba ti 🧡😙. I nadam se da ti je tempica dobitni simptom! Btw ovo da te muž pita za statistiku vrhunaca- hahahahaha

👩🏻‍🤝‍🧑🏻29g
    Pokušaji od: 5/2020
    Biokemijska 9/2020
    Missed ab 6/2021
    ➕ 11/2021, Progesteron, Fragmin 💉 0,2ml

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.