Tko planira i radi na bebi - peti nastavak 👶🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    LazyO
    18. Veljača 2021. 17:46

Leah - dugo se nisam nasmijala kao s ovom tvojom izjavom jel mi nadimak Lijena ovulacija 😂😂. Samo Lazy nije bio dostupan pa sam stavila inicijal prezimena, al sad ozbiljno razmišljam o promjeni hahaha
    Wonderer žao mi je zbog M, iskreno. Baš sam se nadala da će barem jedna od nas ovulation sync friendsa preseliti s teme. Uvijek imamo sljedeći mjesec 🤞🧡. I ako ništa- to što je došla 2 dana ranije barem znači da si prije ušla u novi ciklus.
    Inna drži se- možda i obaviti pretrage pa barem u miru nastaviti dalje- nadam se ipak da je sve ok i da ćemo sljedeći mjesec dočekat taj plusić skupa!
    Bella - hjoj kak se suzdržavaš napraviti testić? Divim se toj izdržljivosti. Ja sam ovaj mjesec od 8dpo, i ajde barem me M nije iznenadila- ali da imam simptome i već sam dan-dva do očekivane, pa 6 testića bih umočila! Nekako se nadam da ti nije M u dolasku i da ovo sve ide na dobro 🤗
    Anci ovaj tvoj hops u 3 ujutro mi je tak jaka stvar- mi još valjda nikad nismo imali tu razinu volje 😂
    MareMare nije gotovo dok nije gotovo! Ne se unaprijed bedirati, simptomi M i T su praktički isti. Držim fige da ne dođe!
    Curka sve je još otvoreno- možda je implantacijsko, možda ti LH nisu pokazale O, a bila je (događa se), možda je uranjena M, a možda ti je i ovulacija! Vidjet ćeš kroz koji dan 😊

Što se mene tiče- hvala vam svima svima na željama i brizi- skroz sam dobro. Jučer sam otišla na misu za pepelnicu, ispovjed i baš neki mir imam. Da bude zanimljivije, muž zapravo uopće ne zna kad će dolaziti s terena, ni kakvi su tereni iza toga, ali trenutno je izgledno da ako se nešto ne promijeni da ćemo propustiti baš plodne dane barem sljedeća 2-3 ciklusa. Živote robijo. 
    Ali nije me izbacilo iz takta, vjerujem da ćemo ili nešto iskemijati, ili da će mrvica doći kad bude vrijeme za to. Više nemam snage planirati, i znam da ću biti i tužna i duhom padati, ali osjećam da će sve biti u redu. Ne planiram otići s foruma jer se veselim svim vašim planiranjima i plusevima, i hvatanju najboljih taktika za onda kad mi budemo u prilici 😁🧡

👩🏻‍🤝‍🧑🏻29g
    Pokušaji od: 5/2020
    Biokemijska 9/2020
    Missed ab 6/2021
    ➕ 11/2021, Progesteron, Fragmin 💉 0,2ml

18. Veljača 2021. 17:51

LazyO ti si takva jedna predivna podrska svima ❤️ Jel ti dragi ide daleko na teren? Mozes li ga iznenaditi za vrijeme plodnih dana, skoknes do njega, bukirate mozda hotel? 😀 da napravite bebu sa stilom 😀

LazyO
    18. Veljača 2021. 17:59

zuzuzujalica

LazyO ti si takva jedna predivna podrska svima ❤️ Jel ti dragi ide daleko na teren? Mozes li ga iznenaditi za vrijeme plodnih dana, skoknes do njega, bukirate mozda hotel? 😀 da napravite bebu sa stilom 😀

Ma sve su inozemni tereni. Da sam ostala na trenutnom poslu realno ne bih imala problem bilo gdje ići jer nisam vezana za lokaciju, al o tom potom- kad bude O padala na vikende i ak ne bude predug let možda ga i iznenadim 😂

👩🏻‍🤝‍🧑🏻29g
    Biokemijska 9/2020
    Missed ab 6/2021

18. Veljača 2021. 18:06

Drzim fige, draga ❤️😘

Bella🌟
    18. Veljača 2021. 18:13

LazyO ti si jedna prekrasna žena,drzi se i budi s nama na forumu bez obzira na situaciju pa cemo se druziti i bodriti i bit ce lakse❤❤ 😘💝

👱‍♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
    2017. Operacija endometrioze
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2021. Operacija endometrioze
    2024. Operacija endometrioze
    7/2025 prve mpo konzultacije

LazyO
    18. Veljača 2021. 18:15

E i zaboravih reći- gledam jednu seriju, radnja u 18.stoljeću, puno seksa, nasilja i kak to ide- i svaka je ostala trudna isti tren htjela ne-htjela. A ja ko da komediju gledam- kakvi iskusni scenaristi i režiseri, da nam bar udjele kakav plodonosni savjet 😂

👩🏻‍🤝‍🧑🏻29g
    Biokemijska 9/2020
    Missed ab 6/2021

LazyO
    18. Veljača 2021. 18:19

Bella🌟

LazyO ti si jedna prekrasna žena,drzi se i budi s nama na forumu bez obzira na situaciju pa cemo se druziti i bodriti i bit ce lakse❤❤ 😘💝

Ma 🤗❤. Nisam mislila da će mi virtualno društvo prekrasnih žena ovoliko značiti. Jedva čekam pluseve, i dosadne dijelove ciklusa, al u iščekivanju.

👩🏻‍🤝‍🧑🏻29g
    Biokemijska 9/2020
    Missed ab 6/2021

🌈Wonderer🌞
    18. Veljača 2021. 19:01

Marty, LazyO 🤗❤
    Ja prozivljavam bas neki cudan dan. 
    M bi rekla da je definitivno, kolicinski je jako slabo ali možda tek sutra pojača, 2. dc mi je uvijek ajme. 
    Ujedno sam i tijekom dana mjerila temp (zbog SI) i stalno mi je 37-37.3 🤷‍♀️.
    Na kraju mislim da cu se ipak testirat na koronu, cisto da eliminiram tu mogucnost...

🙋‍♀️35, pokusavamo od 12/20
    Ciklusi uredni (26-28 dana)
    11/20 uzv + papa ✅, 03/21 bris ✅, 03/21 spolni hormini 🤨
    od 12/20 folna ili prenatal
    01/21-06/21; ⏸ ...- LH trakice + bbt
    03/21-06/21; ⏸; 08/21- crvena maca
    05/21-07/21; ⏸; 09/21- Ubiquinol 200 mg

18. Veljača 2021. 19:32

Wonderer bas cudno 😢 znam da si iskljucila tu mogucnost, ali si sigurna da nije implatacija? Drzi se, cuvaj se ❤️

🌈Wonderer🌞
    18. Veljača 2021. 19:51

Zuzuzujalice draga, nekako mi se čini kasno da je implantacija 14 dpo, zadnji hcg test sam radila na 12 dpo i bio je negativan. 
    Sutra cu na korona test, a i ovisno o kolicini krvarenja bi tijekom sutrasnjeg dana (nadam se) trebala biti jasnija situacija...
    Svakako, hvala na brizi 🤗🥰.

🙋‍♀️35, pokusavamo od 12/20
    Ciklusi uredni (26-28 dana)
    11/20 uzv + papa ✅, 03/21 bris ✅, 03/21 spolni hormini 🤨
    od 12/20 folna ili prenatal
    01/21-06/21; ⏸ ...- LH trakice + bbt
    03/21-06/21; ⏸; 08/21- crvena maca
    05/21-07/21; ⏸; 09/21- Ubiquinol 200 mg

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.