Tko planira i radi na bebi - peti nastavak 👶🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    watson009
    25. Siječanj 2021. 19:49

Stella zao mi je, zelim ti brzi oporavak...neka tuga brzo prode, biti ce plusic opet jako brzo 🙌
    Vidim da se sestra Lindsay javila, mila moja, vasoj borbi nema kraja ali ti si lavica kao i tvoj decko, pa zajedno kozete sve,ljubav pobjeduje ❤
    Mia daaaa,kako si rekla, zadnji prirodni mjesec zvuci precudno...pijem Novynette, jao mislim da se tako pise! Ja sam danas digla uputnicu za IVF i skakutala sam od srece kao da sam plusic vidjela ...luda zena 😂😂😂😂
    Kako se blizi kraj tjedna ja sam sve uzbudenija!
    Cure,da ne imenujem pojedinacno...mislim na vas i svaki puta kada jedna od vas padne u mislima ste mi i suosjecam s vama!❤
    Lovely, Amelie, Ancioo,Sanjarka i sve ostale drage cure drzite se! Nasa je borba jaka i nema toga sto ce nas zaustaviti...do kraja godine cemo sve mijenjati pelene i mirisati na bebine kreme ne zvala se ja Watson 🙏😇👆😂😂😂

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

freya_444
    25. Siječanj 2021. 19:54

Stella žao mi je 😪 drzi se ❤❤❤

Lucija 16.12.2021.💗

▪Marty
    25. Siječanj 2021. 19:54

Amy, Zuzuzujalicaa drzim vam 🤞🤞🤞🤞😍😍😍
    Lovely sestro moja ❤❤
    Sanjarka daj ove plave su nemoguce 😂😂😂 ja ocekujem sutra-preksutra rozne i za vikend bi vec mogla poceti piskiti 😁
    Stella drzi se, budi ok 💕💕 jaka si, hrabra.. odtuguj i idemo dalje zajedno po mrvice🤗🤗😘😘

👣 od 10/2020 💜
    ♀ 30 ♂ 32

▪Marty
    25. Siječanj 2021. 20:17

watson009

Stella zao mi je, zelim ti brzi oporavak…neka tuga brzo prode, biti ce plusic opet jako brzo 🙌
    Vidim da se sestra Lindsay javila, mila moja, vasoj borbi nema kraja ali ti si lavica kao i tvoj decko, pa zajedno kozete sve,ljubav pobjeduje ❤
    Mia daaaa,kako si rekla, zadnji prirodni mjesec zvuci precudno…pijem Novynette, jao mislim da se tako pise! Ja sam danas digla uputnicu za IVF i skakutala sam od srece kao da sam plusic vidjela …luda zena 😂😂😂😂
    Kako se blizi kraj tjedna ja sam sve uzbudenija!
    Cure,da ne imenujem pojedinacno…mislim na vas i svaki puta kada jedna od vas padne u mislima ste mi i suosjecam s vama!❤
    Lovely, Amelie, Ancioo,Sanjarka i sve ostale drage cure drzite se! Nasa je borba jaka i nema toga sto ce nas zaustaviti…do kraja godine cemo sve mijenjati pelene i mirisati na bebine kreme ne zvala se ja Watson 🙏😇👆😂😂😂

zenoooo svaka cast na pozitivi! to je to 🎉💕 imat cete jos krajem ove godine svoje bebice u rukama ili barem veelike trbuhe i ti i ostale velike lavice Anabelaaa, Lovely, Sunshine, Mia, Lindsay 🍀🍀🍀naravnoo i sve mi ostale lavice 😊😊❤ godina je duga. samo vjera i snaga 🙏💪 

👣 od 10/2020 💜
    ♀ 30 ♂ 32

watson009
    25. Siječanj 2021. 20:21

Marty vjera i snaga 🙏❤ ljubim te!

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

• stella30
    25. Siječanj 2021. 20:36

Hvala vam divne ste,kako zelim sebi + tako zelim i vama.... 
    Tuzna jesam  necu dooustiti da me tuga preuzme..moja dva decka me trebaju jaku.... Idemo samo hrabro naprijed❤

Ameliee
    25. Siječanj 2021. 20:40

Stella30 drži se, uzmi si vremena, odtuguj, ali ne daj da te preplavi, jaka si ti žena. Ugledat ćeš ti uskoro svoj plus. 🥰 Šaljem puno pusa i zagrljaja. ❤️❤️

👨🏼‍🦲 35 | 👱🏼‍♀️ 34
    👩‍❤️‍💋‍👨 2005.
    👰🏼‍♀️🤵🏻‍♂️ 2016.
    👶🏼 1
    🙏🤰🏼🔜 4/2021.
    UZV, Papa 3/2021. ✅
    💊 Almagea Prenatal Omega3+ od 8/2019.
    🫖 Vrkuta od 5/2021.
    💦 LH trakice (Betty roza) od 5/2021.

Lindsay
    25. Siječanj 2021. 21:00

Marty ❤❤❤❤

LazyO
    25. Siječanj 2021. 21:50

stella30

Hvala vam divne ste,kako zelim sebi + tako zelim i vama….
    Tuzna jesam necu dooustiti da me tuga preuzme..moja dva decka me trebaju jaku…. Idemo samo hrabro naprijed❤

Imaš razloga za dići bradu i nastaviti dalje ❤. Odtuguj svakako, ali lakše je uz male utjehice.

👩🏻‍🤝‍🧑🏻29g
    Pokušaji od: 5/2020
    Biokemijska 9/2020
    Missed ab 6/2021
    ➕ 11/2021, Progesteron, Fragmin 💉 0,2ml

Jana25
    25. Siječanj 2021. 21:53

Curke večer 🙋🏼‍♀️
    vidim da ne posustajete ❤ žao mi je zbog minusa i evo čitam jedna bikemijska 😔
    vi ste žene zmajice i svima vam zelim da vam se ostvare snovi. Prigodna slikica, za sve vas 💞 ne zaboravite, vjera i borba ❤ ono sto nas ne ubije ojaca nas 🥰🎉https://ibb.co/7Yg7cRK

Mama🙋🏼‍♀️28
    Tata🙋‍♂️32
    K🧒 💙 09/21
    L👶🩵 11/23

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.