Tko planira i radi na bebi - peti nastavak 👶🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    lovely
    26. Siječanj 2021. 08:38

Sanjarka88 🐰

lovely

Jutro svima 🥰
    Stormy drzi se. Mislim na tebe ❤❤
    Ja se evo nisam probudila s kuyom ..iako su svi pokazatelji da dolazi još je nema! Vidjet ćemo.
    Divna drzim fige 🙏🤞

Nek ne dođe 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻 kako se ti osjecas?

Dobro..stvarno ništa posebno! Nemam niti jedan simptom trudnoće, a sve pokazatelje da će m doći tako da ju iščekujem. 😐
    Sinoć sam jedino jela čips i toliko mi je muka bilo kao da sam se kamenja najela...užašan osjećaj, a nije da sam ga ne znam koliko pojela. 🤷‍♀️ 

28.1. ➕🤰
    28.9. Rita
    🦔🍂

Mia333
    26. Siječanj 2021. 08:42

lindsay

Mia333

LazyO

Watson imaš zarazan optimizam 😁
    Dođe mi da napravim nešto tipa podignem uputnicu ili silujem muža, ali trenutno nijedno nema smisla 😂
    .
    Lindsay i Mia, to su sad baš borbe, ali nadam se da su brzo rješive (pod "brzo" ne mislim sutra, ali ubrzo). Imam osjećaj da te muške spermiće možete rješiti lakše nego neki vlastiti problem. I budu uskoro mali glavati brzi plivači na putu 😁🤞
    Želim vam puno strpljenja, i volje, i uspješnu borbu i vama i dečkima!
    LazyO hvala na tako lijepim zeljama!! I tebi takodjer kao i svim curama ovdje, zelim sto skoriji +!
    Ja sam vec odlucila, nakon mpo necu raditi test da se ne bi dodatno stresirala. Cekat cu betu i ako bude pozitivna, onda cu si kupiti dva testica -> onaj s plusem i jos jedan digitalac <- i piskiti za svoju dusu, cisto da dozivim taj trenutak i taj osjecaj 😊
    Jos jedno pitanje za lindsay, Watson i anabeluuu, ukoliko bude bilo vise uspjesno oplodjenih j.s., jeste odlucile/i koliko cete vracati?

Draga Mia, mi bih 2 vratili. A ti?

lindsay, mi smo takodjer mislili 2
    Monstera, Sanjarka, DivnaSa hvala vam cure! ❤
    Stormy, znam da ti je tesko, da su ti osjecaji pomijesani i kaos u glavi. Uzmi si predaha koliko god ti treba i onda samo jako i odlucno dalje! Uz tebe smo i pratimo se! ❤❤❤ Grlim!! 

pokusavamo od 11/2018
    oligoasthenoteratozoospermia 2% prog. pokretnih

Sanjarka88
    26. Siječanj 2021. 08:47

Monstera

Sanjarka evo moje trakice jutros:
    https://ibb.co/GvLxSZw
    CB je danas bez smajlića. Danas baš osjećam jajnike, štrecaju me full, tako da bi rekla da je o danas. Temp.se još nije digla, trebala bi sutra 🤔 Sinoć smo isto pokrili, valjda će biti dovoljno nadam se 🤞
    Divna_Sa jedva čekamo nedjelju, mogla bi ti se još koja cura pridružiti pa da bude opet grupno piškenje 🤗

Sigurno je onda danas 🤞🏻
    Ma taman ste pokrili, sretnoooo ❤️

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    26. Siječanj 2021. 08:48

lovely

Sanjarka88 🐰

lovely

Jutro svima 🥰
    Ja se evo nisam probudila s kuyom ..iako su svi pokazatelji da dolazi još je nema! Vidjet ćemo.
    Divna drzim fige 🙏🤞

Dobro..stvarno ništa posebno! Nemam niti jedan simptom trudnoće, a sve pokazatelje da će m doći tako da ju iščekujem. 😐
    Sinoć sam jedino jela čips i toliko mi je muka bilo kao da sam se kamenja najela…užašan osjećaj, a nije da sam ga ne znam koliko pojela. 🤷‍♀️

Kad si mislila piskit ako ne dođe? 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

lovely
    26. Siječanj 2021. 08:54

Sanjarka88 🐰

lovely

Sanjarka88 🐰

lovely

Jutro svima 🥰
    Divna drzim fige 🙏🤞

Sinoć sam jedino jela čips i toliko mi je muka bilo kao da sam se kamenja najela…užašan osjećaj, a nije da sam ga ne znam koliko pojela. 🤷‍♀️

Kad si mislila piskit ako ne dođe?

U četvrtak 🤗

28.1. ➕🤰
    28.9. Rita
    🦔🍂

Sanjalica5 💙🤱👩‍🍼👩‍👦💙
    26. Siječanj 2021. 08:59

Cureee piskim 28.01. ako ne dodje menga do tada..sretno svim curama koje piske i da ugledamo plusiceee svee koje cekamo...

12/20 Biohemijska 💔
    28.01.2021. ➕
    Termin 30.09.2021.
    Rodio se nas prvenac. 01.10.2021. 💙 💙

• Amy_94
    26. Siječanj 2021. 09:04

Ja bi mozda sutra piškila 😁

👨‍🦱39- teška oligoasthenozoospermia
    👩‍🦱30 - Amh 1.83 μg/L.
    1x IVF prirodni ❌
    06/23 aspiracija 4 folikula 4 jajne stanice 3 blaste❌️
    1/24 aspiracija 5 folikula 4 jajne stanice,
    spermiogram azoospermija, jajne stanice zaleđene
    10.03 imamo spermije
    10/24
    1❄️ blasta (decortin, prolutex, fragmin, cyclogest)
    14.10 + beta (32-24-70-196-342-477-703) 6tt💔
    19.12 fet 24.12 +(9dnt 131 ,11dnt 376, 15dnt 1807)
    16.01 imamo ❤️6+5tt
    12tt boy 💙 (trisomija 18,Edwards sindrom)14tt💔

lovely
    26. Siječanj 2021. 09:06

Sanjaljca onda ćemo skupa 🙃
    Amy 🤞🤞

28.1. ➕🤰
    28.9. Rita
    🦔🍂

▪Marty
    26. Siječanj 2021. 09:09

Stormy ⚡

Dobro jutro cure, evo da se malo javim.
    Jucer sam imala žešču krizu i isplakala se, pa idemo dalje.
    Žao mi je zbog svih vaših minusića, a svim ostalim koje iscekujete drzim 🤞 i navijam jakoo 💪❤
    Ja evo jucer imala neki spotting, sluz sa krvi, tocno na 11 dpo, tako da duphaston nije pomogao mojoj lutealnoj da se produzi. Tempica isto pala…
    Ugl. mi krecemo od novog ciklusa isto na mpo, vise cu znat sta tocno nakon konzultacija. Oce li to biti IUI ili IVF.
    Od ❤ vam želim svima što prije da ugledate plusiće i da mazite svoje bušice. Ja ću se malo povući da sredim svoje misli i osjecaje.
    Svih vas grlim jako 🥰 i šaljem 😘

Stormy moja ❤❤❤ žao mi je zbog ovog što čitam, nadam se da je kriza iza tebe, baš treba izbaciti iz sebe negativne emocije i prebroditi teško razdoblje. Budi jaka i hrabra i idemo u nove pobjede s osmjehom! Želim ti najveću sreću, da budeš dobro, i sigurna sam da te ove godine čeka najveća sreća! Grliiim te jako, tu smo za tebe kad se poželiš javiti, a meni si stalno u mislima i molitvi ❤

👣 od 10/2020 💜
    ♀ 30 ♂ 32

▪Marty
    26. Siječanj 2021. 09:17

Lovely🤞🤞❤❤❤
    Sanjalica 🤞🤞
    Amy 🤞🤞
    Divna 🤞🤞
    Anci 🤞🤞

👣 od 10/2020 💜
    ♀ 30 ♂ 32

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.