Tko planira i radi na bebi - peti nastavak 👶🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    LazyO
    25. Siječanj 2021. 21:54

Watson imaš zarazan optimizam 😁
    Dođe mi da napravim nešto tipa podignem uputnicu ili silujem muža, ali trenutno nijedno nema smisla 😂
    .
    Lindsay i Mia, to su sad baš borbe, ali nadam se da su brzo rješive (pod "brzo" ne mislim sutra, ali ubrzo). Imam osjećaj da te muške spermiće možete rješiti lakše nego neki vlastiti problem. I budu uskoro mali glavati brzi plivači na putu 😁🤞
    Želim vam puno strpljenja, i volje, i uspješnu borbu i vama i dečkima!

👩🏻‍🤝‍🧑🏻29g
    Pokušaji od: 5/2020
    Biokemijska 9/2020
    Missed ab 6/2021
    ➕ 11/2021, Progesteron, Fragmin 💉 0,2ml

LazyO
    25. Siječanj 2021. 21:55

Jana25

Curke večer 🙋🏼‍♀️
    vidim da ne posustajete ❤ žao mi je zbog minusa i evo čitam jedna bikemijska 😔
    vi ste žene zmajice i svima vam zelim da vam se ostvare snovi. Prigodna slikica, za sve vas 💞 ne zaboravite, vjera i borba ❤ ono sto nas ne ubije ojaca nas 🥰🎉https://ibb.co/7Yg7cRK

Hvala trudnice 🥰🙏🙏🙏
    Kako ide, ima mučnina ili sve glatko? 

👩🏻‍🤝‍🧑🏻29g
    Biokemijska 9/2020
    Missed ab 6/2021

Lindsay
    25. Siječanj 2021. 22:01

LazyO

Dođe mi da napravim nešto tipa podignem uputnicu ili silujem muža, ali trenutno nijedno nema smisla 😂
    .
    Lindsay i Mia, to su sad baš borbe, ali nadam se da su brzo rješive (pod "brzo" ne mislim sutra, ali ubrzo). Imam osjećaj da te muške spermiće možete rješiti lakše nego neki vlastiti problem. I budu uskoro mali glavati brzi plivači na putu 😁🤞

Hvala. Sve cemo suze i tuge zaboraviti kada ugledamo drugu crticu. 😁
    LazyO sretno i tebi, pratim vas sve 😁🤞

Jana25
    25. Siječanj 2021. 22:03

LazyO

Jana25

Curke večer 🙋🏼‍♀️
    vi ste žene zmajice i svima vam zelim da vam se ostvare snovi. Prigodna slikica, za sve vas 💞 ne zaboravite, vjera i borba ❤ ono sto nas ne ubije ojaca nas 🥰🎉https://ibb.co/7Yg7cRK

Hvala trudnice 🥰🙏🙏🙏

Nema povracanja, nema mucnina 😃 samo odjednom velika glad, temperatura i dalje niska. Doruckujem sto prije nikad nisam 🤣 umor al sad je lakse nego na pocetku (4-5 tjedan). Cicke malo smetaju kad treba jc spavat, ali ne zalim se na nista. Nemam hrabrosti zbog svih zena koje bi sve dale da mogu imat i mucnice i sve sto ide uz to.
    Pregled iduci tjedan pa jedva cekamo vidjet nasu bebu (ili bebe 🤣)

Mama🙋🏼‍♀️28
    Tata🙋‍♂️32
    K🧒 💙 09/21
    L👶🩵 11/23

LazyO
    25. Siječanj 2021. 22:47

Jana25

LazyO

Jana25

Curke večer 🙋🏼‍♀️

Hvala trudnice 🥰🙏🙏🙏

Nema povracanja, nema mucnina 😃 samo odjednom velika glad, temperatura i dalje niska. Doruckujem sto prije nikad nisam 🤣 umor al sad je lakse nego na pocetku (4-5 tjedan). Cicke malo smetaju kad treba jc spavat, ali ne zalim se na nista. Nemam hrabrosti zbog svih zena koje bi sve dale da mogu imat i mucnice i sve sto ide uz to.
    Pregled iduci tjedan pa jedva cekamo vidjet nasu bebu (ili bebe 🤣)

Ma odma na blizance 😂
    Nek je beba (ili bebe) zdrava, mama ce vec izdurati! Jedva cekam da mi cice budu najveci problem 🥳

👩🏻‍🤝‍🧑🏻29g
    Biokemijska 9/2020
    Missed ab 6/2021

Mia333
    25. Siječanj 2021. 22:55

watson009

Stella zao mi je, zelim ti brzi oporavak…neka tuga brzo prode, biti ce plusic opet jako brzo 🙌
    Vidim da se sestra Lindsay javila, mila moja, vasoj borbi nema kraja ali ti si lavica kao i tvoj decko, pa zajedno kozete sve,ljubav pobjeduje ❤
    Mia daaaa,kako si rekla, zadnji prirodni mjesec zvuci precudno…pijem Novynette, jao mislim da se tako pise! Ja sam danas digla uputnicu za IVF i skakutala sam od srece kao da sam plusic vidjela …luda zena 😂😂😂😂
    Kako se blizi kraj tjedna ja sam sve uzbudenija!
    Cure,da ne imenujem pojedinacno…mislim na vas i svaki puta kada jedna od vas padne u mislima ste mi i suosjecam s vama!❤
    Lovely, Amelie, Ancioo,Sanjarka i sve ostale drage cure drzite se! Nasa je borba jaka i nema toga sto ce nas zaustaviti…do kraja godine cemo sve mijenjati pelene i mirisati na bebine kreme ne zvala se ja Watson 🙏😇👆😂😂😂

Watson meni su propisali neke Progynova 21. Onda je to to, najvjerojatnije ce biti kao kod tebe, predciklus s pilulama za sprjecavanje O i onda odlucujuci ciklus stimulacija. Bilo mi je cudno zasto da uzimam pilule koje se prema uputstvima daju pretezito zenama u menopauzi, ali sad mi je jasnije...
    Stella jako mi je zao, nadala sam se sve dok nisam procitala tvoj post... 😥 Zelim ti puno snage i da prodje sve sto prije i bezbolnije ❤

pokusavamo od 11/2018
    oligoasthenoteratozoospermia 2% prog. pokretnih

Loza 💙😇
    25. Siječanj 2021. 23:05

Stella jako mi je žao... Odtuguj, uzmi si vremena koliko ti treba ❤️ uz tebe smo

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

Mia333
    25. Siječanj 2021. 23:10

LazyO

.

LazyO hvala na tako lijepim zeljama!! I tebi takodjer kao i svim curama ovdje, zelim sto skoriji +!
    Ja sam vec odlucila, nakon mpo necu raditi test da se ne bi dodatno stresirala. Cekat cu betu i ako bude pozitivna, onda cu si kupiti dva testica -> onaj s plusem i jos jedan digitalac <- i piskiti za svoju dusu, cisto da dozivim taj trenutak i taj osjecaj 😊
    Jos jedno pitanje za lindsay, Watson i anabeluuu, ukoliko bude bilo vise uspjesno oplodjenih j.s., jeste odlucile/i koliko cete vracati?

pokusavamo od 11/2018
    oligoasthenoteratozoospermia 2% prog. pokretnih

• Amy_94
    26. Siječanj 2021. 06:37

Jutroo.. Evo noc je prosla... Stalno su me budili lagani grčevi dole.. Danas je 8DPO. I stalno mi se diže želudac.. 

👨‍🦱39- teška oligoasthenozoospermia
    👩‍🦱30 - Amh 1.83 μg/L.
    1x IVF prirodni ❌
    06/23 aspiracija 4 folikula 4 jajne stanice 3 blaste❌️
    1/24 aspiracija 5 folikula 4 jajne stanice,
    spermiogram azoospermija, jajne stanice zaleđene
    10.03 imamo spermije
    10/24
    1❄️ blasta (decortin, prolutex, fragmin, cyclogest)
    14.10 + beta (32-24-70-196-342-477-703) 6tt💔
    19.12 fet 24.12 +(9dnt 131 ,11dnt 376, 15dnt 1807)
    16.01 imamo ❤️6+5tt
    12tt boy 💙 (trisomija 18,Edwards sindrom)14tt💔

Sanjalica5 💙🤱👩‍🍼👩‍👦💙
    26. Siječanj 2021. 06:52

Jutrooo curee...tempica lagano pada...trenutno je 36,79...od menge ni traga ni glasa.. Grcevi su tu i na momente dolazi mucnina...eto tako da mislim da ipak menga dolazii...samo ne znam.zastoo ovako kasnoo...inace mi je danas 34dc aaa 17dpo 🤷 jakoo cudnooo ovaj mjesec

12/20 Biohemijska 💔
    28.01.2021. ➕
    Termin 30.09.2021.
    Rodio se nas prvenac. 01.10.2021. 💙 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.