Tko planira i radi na bebi - peti nastavak 👶🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    25. Siječanj 2021. 18:05

Bokic!
    Ja prijavljujem roskasti iscjedak 23DC.
    Nemam pojma koji sam DPO jer mi Clearblue nije ocitao pik nijednom, a ginic 17DC vidio da je ovulacija bila. Molim Boga da je implantacijsko 🤞🏻 Bit cu sutra pametnije je li M ili nije, moguce da mi je i ovaj ciklus bio zbrckan.

Lindsay
    25. Siječanj 2021. 18:06

Mia333

Lindsay, joj drzim vam 🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞 da se prolaktin spusti, a broj spermica poveca!!! ❤
    Je li znas mozda ako recimo s prostatom nesto nije uredu po pitanju spermica, da li bi se to pokazalo na ovaj ili onaj nacin, u smislu bolova, tegoba ili problema s erekcijom? Muz mi nije radio pregled pipanjem jer misli da je sve uredu, ne boli ga nista, nema nikakvih tegoba i sve funkcionira kako treba…
    Ah, na prvu bi se moglo reci da je opusteniji od mene, ali znam da mu je tesko i da ga ipak to sve "jede" iznutra, pogotovo kad cuje da je nekome uspjelo kao sto smo prije dva dana culi za kumove i da bi po izgledu testne linije mogli biti cak i dvojceki. Mislim da takodjer ima osjecaj "krivnje", ali ne zeli dati do znanja jer mislim da ima potrebu zbog mene praviti se da je opusten i hladne glave…

Prostata najcesce daje znakove "slabljenja" tako da cisto sumnjam da bi mu proslo bez ijednog simptoma. Cesto piskenje, otezana erekcija, slabije osjetni uzitak... kazes da nema nikakvih naznaka onda se nadamo da je sve ok 👌. Moj m je bio na pregledu uredna mu je i sve ok.
    Hvala ti na lijepim rijecima. Javljaj ovdje sta se sve kod vas dogadja. Pratim ❤

Lindsay
    25. Siječanj 2021. 18:10

🔜🤰🏼anci000 🔜🤱🏼👩🏼‍🍼

Lindsay grlim ❤️

Hvala. Moja borba traje i trajat ce ali neka na kraju urodi plodom.
    Tvoja tempica za sada obecava, vidjet cemo. 🤞

LazyO
    25. Siječanj 2021. 18:29

zuzuzujalica

Bokic!
    Ja prijavljujem roskasti iscjedak 23DC.
    Nemam pojma koji sam DPO jer mi Clearblue nije ocitao pik nijednom, a ginic 17DC vidio da je ovulacija bila. Molim Boga da je implantacijsko 🤞🏻 Bit cu sutra pametnije je li M ili nije, moguce da mi je i ovaj ciklus bio zbrckan.

Joj zvuči jako dobro 😁🤞🤞🤞
    Već za 2 dana onda možeš piškiti test!

👩🏻‍🤝‍🧑🏻29g
    Pokušaji od: 5/2020
    Biokemijska 9/2020
    Missed ab 6/2021
    ➕ 11/2021, Progesteron, Fragmin 💉 0,2ml

25. Siječanj 2021. 18:37

LazyO ako nije M, ako jest M onda za 30 dana 😂 moj ciklus je vise toliko blesav da mi je i smijesan.. gori je od HŽ-a po filingu za tajming 😂 bit cu pametnija sutra kad vidim kko se razvija situacija ❤️

LazyO
    25. Siječanj 2021. 18:41

zuzuzujalica

LazyO ako nije M, ako jest M onda za 30 dana 😂 moj ciklus je vise toliko blesav da mi je i smijesan.. gori je od HŽ-a po filingu za tajming 😂 bit cu pametnija sutra kad vidim kko se razvija situacija ❤️

Ne znam jel te inače boli M u dolasku, al možda bi bolila da je. A gle, dogodi se nekad i random iscjedak bez pozitivnog ishoda, ali ako je O bila unazad tjedan dana, ovo je jako dobar tajming. Ma hjuj bit će to dobro! 🥰

HŽ 😂

👩🏻‍🤝‍🧑🏻29g
    Pokušaji od: 5/2020
    Biokemijska 9/2020
    Missed ab 6/2021
    ➕ 11/2021, Progesteron, Fragmin 💉 0,2ml

25. Siječanj 2021. 18:43

Javim ❤️❤️❤️

Mia333
    25. Siječanj 2021. 18:48

lindsay

Mia333

Lindsay, joj drzim vam 🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞 da se prolaktin spusti, a broj spermica poveca!!! ❤
    Je li znas mozda ako recimo s prostatom nesto nije uredu po pitanju spermica, da li bi se to pokazalo na ovaj ili onaj nacin, u smislu bolova, tegoba ili problema s erekcijom? Muz mi nije radio pregled pipanjem jer misli da je sve uredu, ne boli ga nista, nema nikakvih tegoba i sve funkcionira kako treba…
    Ah, na prvu bi se moglo reci da je opusteniji od mene, ali znam da mu je tesko i da ga ipak to sve "jede" iznutra, pogotovo kad cuje da je nekome uspjelo kao sto smo prije dva dana culi za kumove i da bi po izgledu testne linije mogli biti cak i dvojceki. Mislim da takodjer ima osjecaj "krivnje", ali ne zeli dati do znanja jer mislim da ima potrebu zbog mene praviti se da je opusten i hladne glave…

Prostata najcesce daje znakove "slabljenja" tako da cisto sumnjam da bi mu proslo bez ijednog simptoma. Cesto piskenje, otezana erekcija, slabije osjetni uzitak… kazes da nema nikakvih naznaka onda se nadamo da je sve ok 👌. Moj m je bio na pregledu uredna mu je i sve ok.
    Hvala ti na lijepim rijecima. Javljaj ovdje sta se sve kod vas dogadja. Pratim ❤

Draga Lindsay, hvala ti puuuno na informacijama!!! 
    Hocu, budem sve podijelila s vama! ❤

pokusavamo od 11/2018
    oligoasthenoteratozoospermia 2% prog. pokretnih

• stella30
    25. Siječanj 2021. 19:42

Drage moje hvala vam sto ste bile uz mene...ipak je bila biokemijska trudnoca.....hvala na divnim rijecima utjehe....stvarno ste sve divne....
    Svima zelim + sto prije❤

25. Siječanj 2021. 19:49

Zao mi je Stela 💔 grlimo te, ljubimo te, drzi nam se 🥺❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.