Tko planira i radi na bebi - peti nastavak 👶🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    25. Siječanj 2021. 16:39

zg123

Bok svima. Prvi puta ovaj mjesec sam redovno radila lh trakice. Koliko je pouzdana ova aplikacija s obzirom da pise da je 21.1 bila high trakica, a test je bio bijeli na oko kad gledas?
    Vidjela sam neke od vas da su pisale da kad im je bio pik je bilo iznad 2, jel ovo znaci da je doslo, tj. da ce doci do ovulacije s obzirom da je meni jucer bio 1.06?
    Kada bude pik, nakon kolko sati dolazi do ovulacije? 18-48 sati ili je drugacije?https://ibb.co/nMNx3Tz

Ubuduce te trakice uplodaj pod rubriku others 

To je bio pik a o je nakon 12-48h, najcesce 24h
    Sretno 🥰

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    25. Siječanj 2021. 16:39

Sanjarka88 🐰

zg123

Bok svima. Prvi puta ovaj mjesec sam redovno radila lh trakice. Koliko je pouzdana ova aplikacija s obzirom da pise da je 21.1 bila high trakica, a test je bio bijeli na oko kad gledas?
    Vidjela sam neke od vas da su pisale da kad im je bio pik je bilo iznad 2, jel ovo znaci da je doslo, tj. da ce doci do ovulacije s obzirom da je meni jucer bio 1.06?
    Kada bude pik, nakon kolko sati dolazi do ovulacije? 18-48 sati ili je drugacije?https://ibb.co/nMNx3Tz

Ubuduce te trakice uplodaj pod rubriku others

To je bio pik a o je nakon 12-48h, najcesce 24h
    Sretno 🥰

Pik je bio 24.1

Sanjarka88
    25. Siječanj 2021. 16:40

Cureeeee
    Stigle su mi roze trakice, prije svih ocekivanja 🥳🥳🥳🥳🥳
    Spremna 💪💪💪💪
    https://ibb.co/vm826gs [ibb.co]
    Plave su živnuleee 
    https://ibb.co/tzrjkS7 [ibb.co]
    Nije ni roza loša 
    https://ibb.co/0tdtYDH [ibb.co]
    Njusim sutra pik 🥳🥳🥳

Ameliee
    25. Siječanj 2021. 16:45

Sanjarka88 sretnoooooo!! 🤞🤞🤞🤞

👨🏼‍🦲 35 | 👱🏼‍♀️ 34
    👩‍❤️‍💋‍👨 2005.
    👰🏼‍♀️🤵🏻‍♂️ 2016.
    👶🏼 1
    🙏🤰🏼🔜 4/2021.
    UZV, Papa 3/2021. ✅
    💊 Almagea Prenatal Omega3+ od 8/2019.
    🫖 Vrkuta od 5/2021.
    💦 LH trakice (Betty roza) od 5/2021.

lovely
    25. Siječanj 2021. 16:53

Ameliee ❤❤
    Marty drzim fige da trakice donesu mir i puno uspješnih hopsića❤🎉
    Sunshine odmah su mi u bolnici provjerili prohodnost drugog jajovoda (sve je u redu s njim). Zbog toga sto sam puno krvi izgubila pa mi davali transfuziju morala sam krvnu sliku kontrolirati (zbog svježe cikle se vratila u roku 10 dana na normalno). Radila sam cerebralne briseve. Na njima mi otkrili urea i mikoplasmu i to je najvjv uzrok vanmaternične jer su previše kolonizirale i napravile udubine po jajovodu uslijed čega je došlo do priraslica po njemu (tako mi je gina objasnila). Onda sam nakon tretmana antibiotika ponovila briseve i u redu su. Papa uredna...
    Sto si ti sve radila?

28.1. ➕🤰
    28.9. Rita
    🦔🍂

zg123
    25. Siječanj 2021. 17:13

Hvala Sanjarka 🥰

Monstera
    25. Siječanj 2021. 17:20

Sanjarka super, napokon stigle 😌 kako si ti danas šta se tiče prehlade?
    Ancioo i Sanjarka evo stanje nakon posla, piškin još jednom na večer 🤔 ali sve mi se čini da je pik bio jučer:

https://ibb.co/JdGKhrX 

https://ibb.co/55MJPN2

Nes 🤭 i meni se to događa, sanjam testiće i trakice, to je sve zbog foruma 😆 

♀️33 ♂️35
    Biokemijske 💔 8/19, 10/20, 04/21, 05/21
    Novalac ~ Clexane 0,4 💉
    💜

tina25
    25. Siječanj 2021. 17:23

sunshine10

▪Marty

sunshine10

Jutros piskila i jedan ogromniiiiiiii minus. Danas mi je 28 dan ciklusa i 12 dpo. Totalno sam razocarana, jer su me grudi pocele boljeti odmah poslije O sto kod mene nikada nije slucaj. A i neke grceve sam osjecala. Sve u svemu ogromno razocarenje. Mislim da idem na godisnji odmor sto se tice pokusavanja, psihicki vise ne mogu. Evo vec godina dana pokusavanja. Osim vanmatericne i operacije se nista drugo nije ni desilo .

sunshine, drži se ❤ iako još nije gotovo do dok ne dođe! točno znam kako se osjećaš, meni je istotako užasno teško a imam (kao tek) 4 neuspješna ciklusa iza sebe. svaki put simptomi, nadanja i ondakrvave suze.. al bit će! moramo hrabro dalje i uvijek si mislim ako ništa drugo svakim ciklusom smo sve bliže našim mrvicama. vidim napisala si da ideš na papu, možda da ideš i na neke konkretnije pretrage? grlim te!
    Hvala Marty na podršci ❤ nakon vanmatercine i operacije ( u maju) gdje je odstranjen desni jajovod se osjećam kao da su mi sve ladje potonule. Jer tom operacijom mi je automatski smanjena vjerovatnoca za trudnocom . Čak mislim da mi ovulaciju obavlja samo desni jajnik, jer na svaku ovulaciju osjetim kako me žiga desni jajnik, nikada lijevi. A od desnog jajnika više nemam koristi 😢💔 A koje pretrage mislis da bi trebala odraditi?

Da se ubacim samo malo...moja mama kad je rodila sestru imala je operaciju i izvadili su joj jajnik...i nakon toga je još 3 puta ostala trudna bez ikakvih problema.. Tako da ako je taj jajnik zdrav nema nikakvih prepreka za trudnoću...sretno 🥰

👧 - 25
    🧔🏻 - 32
    Nezaštićeni odnosi - 2018
    Papa - 8mj ✔
    Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔

• Amy_94
    25. Siječanj 2021. 17:47

🔜🤰🏼anci000 🔜🤱🏼👩🏼‍🍼

Monstera samo ti napadni i danas 🥰🥰
    Sanjarko hop hop 😍😍
    Amy dnevna mi je 36,74 ne znam jel ti to nešto znaci 😃

Ne znam ni ja 🤣 

👨‍🦱39- teška oligoasthenozoospermia
    👩‍🦱30 - Amh 1.83 μg/L.
    1x IVF prirodni ❌
    06/23 aspiracija 4 folikula 4 jajne stanice 3 blaste❌️
    1/24 aspiracija 5 folikula 4 jajne stanice,
    spermiogram azoospermija, jajne stanice zaleđene
    10.03 imamo spermije
    10/24
    1❄️ blasta (decortin, prolutex, fragmin, cyclogest)
    14.10 + beta (32-24-70-196-342-477-703) 6tt💔
    19.12 fet 24.12 +(9dnt 131 ,11dnt 376, 15dnt 1807)
    16.01 imamo ❤️6+5tt
    12tt boy 💙 (trisomija 18,Edwards sindrom)14tt💔

Mia333
    25. Siječanj 2021. 18:01

Draga Watson, koje pilule si dobila za zaustavljanje O mjesec prije zahvata?

pokusavamo od 11/2018
    oligoasthenoteratozoospermia 2% prog. pokretnih

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.