Pi pi 24.01 🤞🏻🥳🤞🏻🍀🙏🍀
Nes
Tloza
Lisa27
Sarita_00
Marty
Lyra
Mar21ina
Ameliee
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Jutro dame ⛄ bas je hladno vani, prste ne osjecam
Kod mene menga kraju 👍🏻 u srijedu krecem sa lh trakicama 🤞🏻 nadam se ranoj o i piku za vikend 🥳
Lisa lajkam tempicu i san, sutra kinez? 😁
Freya sretno sa manje je vise metodom 🙂🤞🏻🤞🏻🤞🏻
Gumbica kad ponavljas test? Jel ti pratis ovulacije kako?
Sanjalica5 imas ti jos do menge fore da se tempica digne 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻
Lavanya kaj ima kod tebe danas?
Stormy di si ženo?
👣 od 10/2020 💜
♀ 30 ♂ 32
Jutro cure 😘
Marty nema nista... jedva cekam da procurim...boli me glava, menga bolovi...samo nek dode i prođe 🙄🙄
Inna ma ne brini puno oko toga sto si pila i ostaloga. Ne vjerujem nekako da si se oblokavala😅❤️drzim fige da M ne dodje🤞
Sanjalica vibramooo ~~~ i ja sam 8 dpo. Znam da ti je tesko, i svaka cast na tome sto ces dobrano pricekati na test❤️
Mar21ina mozda je bio neki hematom ili cista, bitno da je proslo. Drzi se🥰
Petra dobrodosla i brzo osla! 4mj stvarno nije dugo iako se mozda tako cini. Samo radite dalje i bit ce🥰pratis ovulaciju trakicama ili kako?
Marty vanish bijeli testovi hahaha al si me nasmijala :)
Pratim ovulaciju po cervikalnoj sluzi i kalendaru
Ja bih na tvom mjestu uvela ili mjerenje bazalne ili trakice, uz pracenje sluzi, a kalendar bi malo zanemarila. Iskreno, ne smatram nijedan kalendar pouzdanim. Svakako sretno sro god odlucis :)
Probati ćemo i s tim, ne gledam toliko kalendar, ono kao malo pratim al svakako čim dođe 10ti dan od početka menge kad su plodni dani tad stupamo u odnose i do 16tog dana.
Znam da nije lako zatrudniti, ali ono kad si mlad, kad neznaš, kad imaš sto pitanja, kad vidiš razno razne situacije budem zbunjena pa zato 😏😏
Jutro trudilice...ev i mene...znate da mi je vjestica kasnila 11 dana a da gin nista nije vidjela....e pa ja pocela krvarit u subotu ujutro da bi jucer zavrsila kod hitnog doktora od bolova....i u bolnicu....na ultrazvuku ja imala spontani u 5tt..ocistile me i ev kuci lezim...moram sacekat jos mjesec ili dva do sledeceg pokusaja...sve koje trebaju piskit drzim🤞
Jutro trudilice…ev i mene…znate da mi je vjestica kasnila 11 dana a da gin nista nije vidjela….e pa ja pocela krvarit u subotu ujutro da bi jucer zavrsila kod hitnog doktora od bolova….i u bolnicu….na ultrazvuku ja imala spontani u 5tt..ocistile me i ev kuci lezim…moram sacekat jos mjesec ili dva do sledeceg pokusaja…sve koje trebaju piskit drzim🤞
Žao mi je 😔😔 Drzi se 💕
Jutro trudilice…ev i mene…znate da mi je vjestica kasnila 11 dana a da gin nista nije vidjela….e pa ja pocela krvarit u subotu ujutro da bi jucer zavrsila kod hitnog doktora od bolova….i u bolnicu….na ultrazvuku ja imala spontani u 5tt..ocistile me i ev kuci lezim…moram sacekat jos mjesec ili dva do sledeceg pokusaja…sve koje trebaju piskit drzim🤞
Žao mi je 😔😔 Drzi se 💕
Hvala...ma dobro sam...malo mi je krivo zbog svega...mada sam ja sumnjala na trudnocu iako je ginek..rekao da ne vidi nnista jer meni nikad ama bas nikad ne kasni al et...tako je moralo....bit ce uskoro ako Bog da jedan veliki +
Biokemijska nazalost 😪 zato ti test nije ni mogao ocitati jer je beta bila premala
Biokemijske su jako ceste nazalost
Sretno kad opet krenete 🤗
Maca grlim, jsko mi je zao 😘😘
🧘♀️37g, blaga trombofilija
🧘♂️37g, oligoasthenozoospermia
🧒2012g
👱♀️2014g
trudimo se od 05/2019
miss.ab 12/2019 u 12tt
Sortiraj odgovore