A bas si mi falila sa svojim izajavama😂 znaci sad ce akcija sve 16... Ma ja ti nisam pratila nista ovaj ciklus, tako da mislim da je O tek sad prosla, mi smo hopsali kako nam se hopsalo, eno testic skriven duboko u ormaru narednih 10 dana, trudim se biti opustena, pa mozda urodi plodom.
Maca zao mi je, drzi se.. Ne zelim osporavati doktore, ali nekako mi se cini da je njima poslije spontanog, bila biokemijska ili kiretaza, reci da mora biti pauza od 2,3 mjeseca. Ja nisam imala kiretazu i kad sam pitala doktora zasto mora pauza, on mi je reko da se tijelo vrati na "tvornicke postavke" nakon trudnoce, e a sad beta padne na 0 sve do prve prave M, pa mi to nema smisla cemu jos ta 2 mjeseca pauze. Ja sam poslusala i pauzirala 3 mjeseca, ali evo razmisljam na glas, mislim da nema svaki put potrebe za tim, ali opet nisam doktor.
Jutro trudilice…ev i mene…znate da mi je vjestica kasnila 11 dana a da gin nista nije vidjela….e pa ja pocela krvarit u subotu ujutro da bi jucer zavrsila kod hitnog doktora od bolova….i u bolnicu….na ultrazvuku ja imala spontani u 5tt..ocistile me i ev kuci lezim…moram sacekat jos mjesec ili dva do sledeceg pokusaja…sve koje trebaju piskit drzim🤞
Maca žao mi je.. 💕💕
👣 od 10/2020 💜
♀ 30 ♂ 32
A bas si mi falila sa svojim izajavama😂 znaci sad ce akcija sve 16… Ma ja ti nisam pratila nista ovaj ciklus, tako da mislim da je O tek sad prosla, mi smo hopsali kako nam se hopsalo, eno testic skriven duboko u ormaru narednih 10 dana, trudim se biti opustena, pa mozda urodi plodom.
Kak mi se život vodi na 3 dijela. 1.dio od menge pa do tamo 12dc (taj je najdosadniji,tu sam sama sebi dosadna a kamoli da sam inspirativna za gluposti 🤣🙈) 2.dio lov na pik (e sad tu sad zabavna ako muž odradi sve kako treba hahha) i 3.dio dpo (tu sam zabavna do 12dpo hahha)
Tak da zivim od ciklusa do ciklusa haha znaci samo opusteno kod tebe? Nekaaa,nadam se da ces morat posegnut za testicem 🤞🤞 ja sam si rekla da necu nista pisat tamo do 13-14dpo mozda eventualno koji LH cisto da Sanjarku malo smirim (❤❤)
E kupila sam jucer i ananas. I njega cu pojest haha imam teletinu za ručak, i to cu pojesti haha bome evo neznam, ja da sam beba ja bi se htio druzit samnom haha
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
06/25 počeli raditi na no.2 💫
*A goal without a plan is just a wish
Macazao mi je, drzi se.. Ne zelim osporavati doktore, ali nekako mi se cini da je njima poslije spontanog, bila biokemijska ili kiretaza, reci da mora biti pauza od 2,3 mjeseca. Ja nisam imala kiretazu i kad sam pitala doktora zasto mora pauza, on mi je reko da se tijelo vrati na "tvornicke postavke" nakon trudnoce, e a sad beta padne na 0 sve do prve prave M, pa mi to nema smisla cemu jos ta 2 mjeseca pauze. Ja sam poslusala i pauzirala 3 mjeseca, ali evo razmisljam na glas, mislim da nema svaki put potrebe za tim, ali opet nisam doktor.
Znam nije ni meni bilo jasno....dva doktora razlicito misljenje....jedan nije ni vidio nista na ultra zvuku al ajd asacekat cu pa vidjet cemo na kontroli sta ce opet reci...ovo minje prvi spontani tak da nisam bas upucena u sve to..kako i sta..
Jutro trudilice…ev i mene…znate da mi je vjestica kasnila 11 dana a da gin nista nije vidjela….e pa ja pocela krvarit u subotu ujutro da bi jucer zavrsila kod hitnog doktora od bolova….i u bolnicu….na ultrazvuku ja imala spontani u 5tt..ocistile me i ev kuci lezim…moram sacekat jos mjesec ili dva do sledeceg pokusaja…sve koje trebaju piskit drzim🤞
Drzi se! Nadam se da su bolovi stali..i bolje da nisi znala, ovako je sve samo krenulo. Ali odmori malo fizicki i psihicki.
A cekaj radili su ti kiretazu? Zasto pauziranje mjesec dva?
Veci dio je izasao u subotu kad sam imala bolove kuci….kako sam razumila doktora ocistili su me da nekrvarim puno kuci a i radi bolova….zato sto mi je pronasao cvoric na desnom jajniku pa sad da trosim lijekove….pa kaze da je bolje da sacekam i fizicki da se oporavim a i psihicki da ne bi mi se ponovilo..i da moram malo smrsat malo sam nabacila preko zime…ma meni je krivo sto moja gink nistA nije rekla a dole sve nasli
Uhhh ovo bas gadno zvuci :/ bas mi je zao..
Noo opet..zao mi je sto previse znam. 5tt normalno da se na uvz-u nista ne vidi,u tom tjednu se T moze utvrditi samo betom iz krvi..tak da ja evo neznam sto su oni tebi radili. A taj čvorić po meni ide drugim rijesavanjem..
Ovo za kilice moram i ja isto srediti 🙈 iako od korone jos uvijek nista ne osjetim ja jedem ko sumamuta hahah
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
A bas si mi falila sa svojim izajavama😂 znaci sad ce akcija sve 16… Ma ja ti nisam pratila nista ovaj ciklus, tako da mislim da je O tek sad prosla, mi smo hopsali kako nam se hopsalo, eno testic skriven duboko u ormaru narednih 10 dana, trudim se biti opustena, pa mozda urodi plodom.
Kak mi se život vodi na 3 dijela. 1.dio od menge pa do tamo 12dc (taj je najdosadniji,tu sam sama sebi dosadna a kamoli da sam inspirativna za gluposti 🤣🙈) 2.dio lov na pik (e sad tu sad zabavna ako muž odradi sve kako treba hahha) i 3.dio dpo (tu sam zabavna do 12dpo hahha)
Tak da zivim od ciklusa do ciklusa haha znaci samo opusteno kod tebe? Nekaaa,nadam se da ces morat posegnut za testicem 🤞🤞 ja sam si rekla da necu nista pisat tamo do 13-14dpo mozda eventualno koji LH cisto da Sanjarku malo smirim (❤❤)
E kupila sam jucer i ananas. I njega cu pojest haha imam teletinu za ručak, i to cu pojesti haha bome evo neznam, ja da sam beba ja bi se htio druzit samnom haha
😂😂😂😂😂😂❤️
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
😂😂😂😂😂 kraljice, ti ces biti tako cool mama s cool bebom❤
Trudim se biti opustena, ali kako koji dan.. Pomirila sam se da kad bude, bit ce i nema vise tuge kad ugledam M, znam da cu kad tad biti mama. I ja sam nabila kile i to dosta, trenutno sam na režimu
😂😂😂😂😂 kraljice, ti ces biti tako cool mama s cool bebom❤
Trudim se biti opustena, ali kako koji dan.. Pomirila sam se da kad bude, bit ce i nema vise tuge kad ugledam M, znam da cu kad tad biti mama. I ja sam nabila kile i to dosta, trenutno sam na režimu
Saljem ovu tvoju izjavu muzevim jajcima i mojoj maternici ❤❤
Ma daaa,ja sam se ubiti bas udebljala nakon svadbe..9/2019 jbg udala sam se za covjeka koji voli kuhat a ja volim jest.
I tak da tih 10+ kg cijelo vrijeme nekak vucem..iako se relativno zdravo hranim..al jbg fizicka aktivnost mi je jedina ona u plodnim danima haha mi smo isto krenuli na keto/lchf, pa cemo vidjeti.
Iako sa tih 10+ hormoni su mi ko u curice tak da se cak i ne opterećujem previse time
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
Sortiraj odgovore
Najstariji