Tko planira i radi na bebi - peti nastavak 👶🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    15. Siječanj 2021. 18:56

anci000 🔜🤰🏼

https://ibb.co/6tv9PNnOne mene zezaju 🤷🏻‍♀️
    Kako god ja hopsam ujutro, osjećam dole da se priprema nešto i iscjedak je onako kak treba bit
    Budemo vidjeli 😬

Mozda vec prolazi pik 🤔
    Ti hopsaj i mjeri temp pa cemo vidit 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

watson009
    15. Siječanj 2021. 19:17

Marty bravo za nalaz, bitno da ovuliras, to vec puno govori o tvojoj plodnosti ❤
    Anabela mila moja znam kako se osjecas!!!!! Kao da si osvojila planinu 🙏 nadam se da ce cista nestati do kraja mjeseca!!! 
    Reci mi idete li prirodnim ciklusom ili stimuliranim? Sto su ti rekli? ❤
    Sanjarka saljem ti zagrljaj, vjeruj da je iduci ciklus tvoj!!!!!!  Lavice moja biti ce ovo nama dobra godina  😍
    Ancioo bejb hopsaj ti ujutro obavezno i ne piski zeno stalno te trakice, cekaj barem 4h zbog koncentracije 😂 obozavam ja tvoje nestrpljenje...
    Mašo ako nas citas molim te javi se 🙏
    Andela gdje si nestala ? Jesi ok ?

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

Sanjalica5 💙🤱👩‍🍼👩‍👦💙
    15. Siječanj 2021. 19:31

Anciooo ja kad uhvatim pik ja vise ni jednu ne piskim...bas zbog toga da me ne zezaju i jos gore da se nasikiram i pitam pa sta je bree saad....nego kad uhvatis pik u akciju...pokrii sve vazne dane i mirnaa sii 💋💗💋💗 sretnoooo

12/20 Biohemijska 💔
    28.01.2021. ➕
    Termin 30.09.2021.
    Rodio se nas prvenac. 01.10.2021. 💙 💙

anabelaaaa
    15. Siječanj 2021. 20:08

watson009

Marty bravo za nalaz, bitno da ovuliras, to vec puno govori o tvojoj plodnosti ❤
    Anabela mila moja znam kako se osjecas!!!!! Kao da si osvojila planinu 🙏 nadam se da ce cista nestati do kraja mjeseca!!!
    Sanjarka saljem ti zagrljaj, vjeruj da je iduci ciklus tvoj!!!!!! Lavice moja biti ce ovo nama dobra godina 😍
    Ancioo bejb hopsaj ti ujutro obavezno i ne piski zeno stalno te trakice, cekaj barem 4h zbog koncentracije 😂 obozavam ja tvoje nestrpljenje…
    Mašo ako nas citas molim te javi se 🙏Andela gdje si nestala ? Jesi ok ?

Ljubim te...♥️♥️ Ma osjecaji su uzburkani,ali sretna sam kad ide sve po planu...Nadamo se I u buducnosti...Ti I ja skupa nosimo trbuscice ako Bog da 🙏😘

38god.
    Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
    Spermio✔endo operisana 2011g.
    Predlozen ivf,UZ 20.02'21
    I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
    2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
    Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
    28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
    Beta 10.05. Negativna,2,1
    Nemamo vise smrzlica...😏

15. Siječanj 2021. 20:45

Evo i mojih pikcina za sve one koje se neckajucda im trakice nisu dovoljno tamne pa uzivajte! 😂

https://ibb.co/G9jJdCg

15. Siječanj 2021. 20:50

Stormy ⚡

Cure evo da se javim…
    Garava zao mi je 😥 ali brzo u novi ciklus, jos jaca nada 💪🤞
    Marty super za nalaz, bas mi je drago❤ sada slatko iscekivanje 🤞
    Anci vidim ide pikcina uskoro, sada betoniraj 🙈 ima da vas nema!
    .
    Ja evo bila na pregledu, gin. nije mogao dobro vidjeti lijevi jajovod i jajnik jer je otisao iza maternice!?
    Jel se nekoj od vas to dogodilo?
    Totalno sam zbunjena ostala jer kad sam radila prohodnost, sve je ok bilo…sad me malo to nasekiralo 😣
    Ugl.rekao je da se vidi na toj strani nesto nalik žutom tijelu (dakle bila ovulacija).
    Zbog mojih kasnih O, i kraće lutealne dao mi je duphastone za piti, krenula vec veceras…

Ajme,nisam imala takvu situaciju,al nadam se da ce se sve vratiti u normalu,iako se bojim sve vise iz dana u dan kako se i moj pregled blizi. A mozda se nesto probilo do zutog tijela i duphastone to zadrzi 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻☺️

watson009
    15. Siječanj 2021. 21:00

Anabelice tako ce i biti, proljece cemo docekati trbusaste 😂 ja cu se kao pura sepuriti po kvartu ahahahhahaha moram se malo zekati 👆
    Stromy mila mozda nije dobro vidio zbog dana ciklusa u kojem se trenutno nalazis... ne brini se, sve je sigurno na mjestu ali mozda trenutno nije dostupno.
    Meni dr uvijek stisne rukom lijevi jajnik/jajovod da bi ga vidjela na UZV jer je visoko smjesten.
    Ja vjerujem da je s tobon sve oke 🙌❤
    Ancioo-Piškalica najveca 😂👆❤betonirajte to i odbrojavamo s tobom ☁

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

anabelaaaa
    15. Siječanj 2021. 21:21

Stormy ⚡

Cure evo da se javim…
    Garava zao mi je 😥 ali brzo u novi ciklus, jos jaca nada 💪🤞
    Marty super za nalaz, bas mi je drago❤ sada slatko iscekivanje 🤞
    Anci vidim ide pikcina uskoro, sada betoniraj 🙈 ima da vas nema!
    .
    Ja evo bila na pregledu, gin. nije mogao dobro vidjeti lijevi jajovod i jajnik jer je otisao iza maternice!?
    Jel se nekoj od vas to dogodilo?
    Totalno sam zbunjena ostala jer kad sam radila prohodnost, sve je ok bilo…sad me malo to nasekiralo 😣
    Ugl.rekao je da se vidi na toj strani nesto nalik žutom tijelu (dakle bila ovulacija).
    Zbog mojih kasnih O, i kraće lutealne dao mi je duphastone za piti, krenula vec veceras…

Ma  nista to nije...Radila si prohodnost,uvijek ok ultrazvuci.Zuto tijelo,ovulacija bila..Ne zamaraj se time. Meni samo nije jasno za te jajovode,zar se  oni uopce mogu vidjeti ultrazvukom I ako da,zar se po  necemu ne moze naslutiti ta prohodnost ili neprohodnost

38god.
    Nemamo vise smrzlica...😏

anabelaaaa
    15. Siječanj 2021. 21:52

watson009

Sanjarka saljem ti zagrljaj, vjeruj da je iduci ciklus tvoj!!!!!! Lavice moja biti ce ovo nama dobra godina 😍
    Ancioo bejb hopsaj ti ujutro obavezno i ne piski zeno stalno te trakice, cekaj barem 4h zbog koncentracije 😂 obozavam ja tvoje nestrpljenje…
    Mašo ako nas citas molim te javi se 🙏Andela gdje si nestala ? Jesi ok ?

Mislim da idemo prirodno...bar je tako doktor rekao ranije kad smo bili na kontroli...

38god.
    Nemamo vise smrzlica...😏

Loza 💙😇
    15. Siječanj 2021. 22:05

Možeee, grupno piškenjeee ➕➕➕🤗🤗
    Lyra ma prolazi lagano danas, ma i ne može bit nikakav simptom kad mislim da o nije prošla baš tako davno... Ipak sam opuštena ovaj ciklus 😂😂

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.