Evo da javim nalaz progesterona, vadila ujutro. Znaci danas je 21 dan ciklusa. Gin veli da je nalaz ok i da je bila ovulacija (to je htjela potvrditi)
https://ibb.co/tz76TPf
👣 od 10/2020 💜
♀ 30 ♂ 32
Sanjarko što ne praviš ti ranoranioc nama svima forumske kave za dobrojutro? 😋 Ma, te iz aparata su bezopasne, go for it!
Marty, a da. Nekad ne možemo protiv sebe, al mislim da nekad izgubimo kompas. Šta ćeš, kad si zacrtamo ciljeve 😅
👩🏻🤝🧑🏻29g
Pokušaji od: 5/2020
Biokemijska 9/2020
Missed ab 6/2021
➕ 11/2021, Progesteron, Fragmin 💉 0,2ml
Lazy0 hahha ma nisam ni ja munjena da je skroz izbacim, ali ja ih pijem 3 na dan, i to turske, ali smanjila bi na jednu tursku ujutro i recimo popodne neki nes ili bezkofeinsku
e to je već realno
ja sam već smanjila na jednu dnevno, to je napredak. A u onom kratkom periodu što sam bila trudna mi je tak falila kava da sam si radila cikoriju. Jako čudno. Ali barem djelomično nadomjestak rituala, ako već nije okus i kofein.
Ja sam pokušala već par puta smanjiti i uspjela sam, ali onda je uvijek nešto (godišnji, rad od kuće,itd...)pa se uvijek opustim. I kavom i hranom
Tješim se da kad budem trudna da će mi se kava zgaditi, pa mi neće teško pasti da je se odreknem
♀️33 ♂️35
Biokemijske 💔 8/19, 10/20, 04/21, 05/21
Novalac ~ Clexane 0,4 💉
💜
Ja se kave ne odričem 🤣 U prvoj sam baš smanjila i nekako se održala na te 2-3 dnevno. Dogodi se nekad koja više.
Ima nas dosta kandidata za sljedeći vikend ❤️
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Evo da javim nalaz progesterona, vadila ujutro. Znaci danas je 21 dan ciklusa. Gin veli da je nalaz ok i da je bila ovulacija (to je htjela potvrditi)
https://ibb.co/tz76TPf
💪💪💪 Super progesteron 🥳
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Ja se kave ne odričem 🤣 U prvoj sam baš smanjila i nekako se održala na te 2-3 dnevno. Dogodi se nekad koja više.
Ima nas dosta kandidata za sljedeći vikend ❤️
Sarita ima ima 🤞🤞🤞➕➕➕➕➕ kak si ti?
Lovely gle ovo kaj Monstera napisala za doggy 😁
evo da javno napisem da smo mi ovaj mj 8/10 hopsica tokom plodnih dana bas tu pozu khmmm.. i baaas cemo sad vidjeti dal pali 😂😂🙈🙈
👣 od 10/2020 💜
♀ 30 ♂ 32
Onda koji je datum za skupni pipi? 😁🥳💪🤞🏻
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Marty ovaj mjesec mi se čini da će biti plusić party
♀️33 ♂️35
Biokemijske 💔 8/19, 10/20, 04/21, 05/21
Novalac ~ Clexane 0,4 💉
💜
Onda koji je datum za skupni pipi? 😁🥳💪🤞🏻
Inna, Marty, Lyra, Sarita, Lisa, Avocado, Lovely, Tloza