Tko planira i radi na bebi - peti nastavak 👶🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    15. Siječanj 2021. 12:11

Ancio hvala ti 💕
    Anabela odlicne vijesti 🥳 Sretnoo 🍀🍀🙏🤞

Monstera
    15. Siječanj 2021. 13:09

Belinda uff, dosta je trebalo dok su ti se ciklusi stabilizirali, ali barem je to sada rješeno 😊 Ti ćeš onda ovaj ciklus bez trakica, cikle i ananasa, kao i par cura koje su već najavile da će ići opušteno 😆 Ja sam se već naoružala sa svim tim pa kod mene još uvijek nije opušteno šta se rekvizita tiče 😝

♀️33 ♂️35
    Biokemijske 💔 8/19, 10/20, 04/21, 05/21
    Novalac ~ Clexane 0,4 💉
    💜

• maca31
    15. Siječanj 2021. 13:50

Pozz cure...ja ev citam redom komentare i ubijam dosadu do pregleda.... stvarno se sve trudite jako puno i zelim vam svim da uskoro vidite taj + ...jer znam koja je sreca kad sam ga ja ugleda prvom kcerkom...to se nemoze opisat...a znam i koja je muka kad vidis - .....tako da sretno vam

Monstera
    15. Siječanj 2021. 13:53

Belinda ajde baš me zanima ako će ti ovaj ciklus tako uspjeti, nadam se da hoće  Ja se još ne usudim ostaviti trakice jer mi je ovulacija uvijek bila na 14-15 dan a sad ovaj zadnji ciklus na 18.dan 

Cure ja sam jučer malo zujala po youtube-u i pogledala par ttc videa, i naletila na par zanimljivih savjeta za lakše začeće:  tijekom cijelog ciklusa ili svaki drugi dan piti sok od nara (eng.pomegranate juice), seksati se "doggy style" i izbjegavati šta više kavu od dana ovulacije za lakšu implantaciju. Eto, ja sam odlučila probati tako ovaj mjesec pa da vidimo ako amerikanke lažu ili ne   

♀️33 ♂️35
    Novalac ~ Clexane 0,4 💉
    💜

LazyO
    15. Siječanj 2021. 13:54

anabela, baš mi je drago! Sad lijepo iz prve, želim ti uspješne i stress-free preglede, i uspješan postupak
    Lavanya, sretno sutra s piškenjem hcg, ak je lh tak počela tamniti možda se uspije već sutra očitati plusić 🤞🤞🤞🤗
    Garava žao mi je zbog M 
    Gumbica imaš još 2 dana..vidi, polako, ne se sad oko toga stresirat- ako dođe, dođe, ako ne, slavimo. Ali nadam se da još ima prostora za plus!
    .
    Monstera, belinda, evo i ja opušteno oboružavanje za sljedeći ciklus- opušteno u vidu neću tempirati seks, ali evo danas sam već krenula s ciklom, sad ću i ananas narezuckati, čekam još 10ak dana da mi trakice stignu.. 

👩🏻‍🤝‍🧑🏻29g
    Pokušaji od: 5/2020
    Biokemijska 9/2020
    Missed ab 6/2021
    ➕ 11/2021, Progesteron, Fragmin 💉 0,2ml

LazyO
    15. Siječanj 2021. 13:56

a ma još da i kavu potpuno izbacim prije neg ugledam plus.. tog se ipak još ne odričem haha

👩🏻‍🤝‍🧑🏻29g
    Biokemijska 9/2020
    Missed ab 6/2021

Monstera
    15. Siječanj 2021. 13:59

Lazy0 hahha ma nisam ni ja munjena da je skroz izbacim, ali ja ih pijem 3 na dan, i to turske, ali smanjila bi na jednu tursku ujutro i recimo popodne neki nes ili bezkofeinsku 

♀️33 ♂️35
    Novalac ~ Clexane 0,4 💉
    💜

Sanjarka88
    15. Siječanj 2021. 14:03

LazyO

a ma još da i kavu potpuno izbacim prije neg ugledam plus.. tog se ipak još ne odričem haha

😂😂😂😂
    Ja pijem jednu ujutro. I to na poslu onu s aparata 
    Neka nje 😁

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

▪Marty
    15. Siječanj 2021. 14:04

lovely

Anabela 🔜🤰❤❤

e to tooo te ja pitaam Anabeliceeeee ti si nam slijedeća! 🤰  ❤❤❤❤
    Lovely a i tii 🍀🙏🤞❤❤ pogotovo sad kad je opuštenije, glava je mirna, sad bi baš ono moglo fino lagano da se ulovi i ugnijezdi :) slažem se s onim kaj ste pisale u vezi Božića i očekivanja, razočarenja i sl. i ja sam u toj grupici s vama, Božić praktički proplakala jer je već počelo s roskastim i odmah sam znala da dolazi.. LazyO potpisujem sve kaj si pisala, bit će svakoj od nas plusić, a s prevelikim očekivanjima iz ciklusa u ciklus se samo maltretiramo.
    Stormy sad sam vidla trakice, po zadnjoj ti je bila o, i obzirom da si ju i osjetila, to je to. jeste to zabetonirali? ;) sad navijamo slijedeća 2 tjedna na najjače!
    Lyra kako si ti? mi isti dan ne očekujemo :)
    Garava žao mi je, grlim te i samo hrabro i borbeno dalje

👣 od 10/2020 💜
    ♀ 30 ♂ 32

LazyO
    15. Siječanj 2021. 14:04

Monstera

Lazy0 hahha ma nisam ni ja munjena da je skroz izbacim, ali ja ih pijem 3 na dan, i to turske, ali smanjila bi na jednu tursku ujutro i recimo popodne neki nes ili bezkofeinsku

e to je već realno 
    ja sam već smanjila na jednu dnevno, to je napredak. A u onom kratkom periodu što sam bila trudna mi je tak falila kava da sam si radila cikoriju. Jako čudno. Ali barem djelomično nadomjestak rituala, ako već nije okus i kofein.

👩🏻‍🤝‍🧑🏻29g
    Biokemijska 9/2020
    Missed ab 6/2021

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.