Evo da javim nalaz progesterona, vadila ujutro. Znaci danas je 21 dan ciklusa. Gin veli da je nalaz ok i da je bila ovulacija (to je htjela potvrditi)
https://ibb.co/tz76TPf
💪💪💪 Super progesteron 🥳
hvala na komentaru draga Sanjarka 😘 jos da bi se uhvatilo bilo bi odlicno 😊
👣 od 10/2020 💜
♀ 30 ♂ 32
Ćao žene, u utorak/ srijedu po mojim nekim procjenama mi je bila ovulacija (ziganje unutra ), u srijedu navečer smo bili u poslu 😂 . Jučer (četvrtak) i danas osjetim kao da me malo grudi bole, ali ni sama nisam sigurna da ne umišljam🤔🤔. Šta mislite je li to to ? Imam li se čemu nadati ?
Ja da ne popijem kavu na poslu zaspala bih za računalom 🤪🤪
Srce hoće da mi pukne, poznanica trudna termin joj je 24.08. A moj bi bio 29.08. 🥺🥺
Čim je rekla da je trudna, pomislila sam mora biti kao ja nekako
Grlim te 🤗🤗🤗🤗
Meni je termin trebao biti 28.4
Ne mogu pojmit da sam trebala roditi za 3mj....
No sta je tu. Jače smo ti od toga, idemo hrabro po svoj smotuljak sreće ❤️
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Ćao žene, u utorak/ srijedu po mojim nekim procjenama mi je bila ovulacija (ziganje unutra ), u srijedu navečer smo bili u poslu 😂 . Jučer (četvrtak) i danas osjetim kao da me malo grudi bole, ali ni sama nisam sigurna da ne umišljam🤔🤔. Šta mislite je li to to ? Imam li se čemu nadati ?
Nikad te ne bole nakon o?
Hvala draga moja sanjarko ❤️❤️ Jače jesmo al nas na momente slomi 🥺
A i to je normalno
Trebat ponekad i emocijama pustit da izađu iz nas
Bit ce to sve dobro draga Anci 🤗❤️
Nikad te ne bole nakon o?
Bole me uvijek par dana pred menst, a prosli put kad je bila vanmatericna 8 dan ciklusa u poslu bili, 9 dan me vec grudi boljele 🤔 ali me sad strah i nadati se da je ➕
Ancioo i ti ćeš brzo objaviti da si trudna, ma sve ćemo Ja sam se zadnji put raspala kad mi je frendica rekla da čeka curicu. Naravno da sam sretna zbog nje, ali u tom trenutku me baš presjeklo i rasplakala se....
♀️33 ♂️35
Biokemijske 💔 8/19, 10/20, 04/21, 05/21
Novalac ~ Clexane 0,4 💉
💜
I onda te ovo malo čudo digne
https://ibb.co/k9M2bpC
To be or not to be, hopsat večeras il ujutro hihi
Piskim jednu još oko 8-9
M je druga pa možda da ipak ujutro obavim hopsanje
Jučer ujutro je jedno palo, čuvam malo vojnike 🤪☺️
Ja bi isto ujutro
♀️33 ♂️35
Biokemijske 💔 8/19, 10/20, 04/21, 05/21
Novalac ~ Clexane 0,4 💉
💜
Ja da ne popijem kavu na poslu zaspala bih za računalom 🤪🤪
Srce hoće da mi pukne, poznanica trudna termin joj je 24.08. A moj bi bio 29.08. 🥺🥺
Čim je rekla da je trudna, pomislila sam mora biti kao ja nekako
Joj taj grozan osjećaj kad ti neko kog znas kaze da ceka bebu a u tebi se sve slomi 🥺🥺 kolko mi bude drago zbog njih tolko u istom trenutku osjecam ljubomoru i samo milion upitnika nad glavom zasto bas mi od svih 🥺🥺😏😏
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
I onda te ovo malo čudo digne
https://ibb.co/k9M2bpC
To be or not to be, hopsat večeras il ujutro hihi
Piskim jednu još oko 8-9
M je druga pa možda da ipak ujutro obavim hopsanje
Jučer ujutro je jedno palo, čuvam malo vojnike 🤪☺️
Eto je 🥳🥳🥳🥳🥳🥳
Sutra ujutro 👍🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻
Sortiraj odgovore