Tko planira i radi na bebi - peti nastavak 👶🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • maca31
    16. Siječanj 2021. 11:24

Sanjarka88 🐰

Maca zao mi je, al ako sam dobro zapamtila tek ste krenuli, bit ce ❤️

Jesmo tek u decembru smo poceli....a imam kcerkicu od 3 i pol godine...i s njom sam ostala od prvi put zato mi ovo tesko pada...

• maca31
    16. Siječanj 2021. 11:25

maca31

Sanjarka88 🐰

Jesmo tek u decembru smo poceli….a imam kcerkicu od 3 i pol godine…i s njom sam ostala od prvi put zato mi ovo tesko pada…

Prekide me na pola...hvala za podrsku svima...i zelim vam ubrzo plusic 

Sanjarka88
    16. Siječanj 2021. 11:30

maca31

Sanjarka88 🐰

Jesmo tek u decembru smo poceli….a imam kcerkicu od 3 i pol godine…i s njom sam ostala od prvi put zato mi ovo tesko pada…

Ma nemoj da ti to tesko pada
    25% šanse imamo zatrudnit u svakom ciklusu i pogođene plodne dane
    Imam ja 3 trudnoce iza sebe 
    2 iz prve, 1 iz druge... A evo sad idemo u 3. Ciklus pokusaja 🤷‍♀️
    Tako je kako je. Bit ce vec, samo hrabro ❤️

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Leah
    16. Siječanj 2021. 11:47

Toliko o mojem opustenom ciklusu, danas sam se pocastila jednim testicem.. Do sada se nisam zamarala sa plodnim danima i svim ostalim (ili mozda podsvjesno jesam?), ali eto danas je pao testic, sakrila sam ga duboko u ormar da ga ni ne gledam.  Necu ga pisnut ako ne zakasni M tako mi svega.. Bit ce to prava borba iduca 2 tjedna, ali trudim se biti opustena i dalje hopsati iz uzitka. Di su moje  opustenice? Kako je kod vas? 
    Curke nemoj te biti tuzne radi minusa i vjestica, znam da je tesko to prihvatiti u trenutku kad ugledate minus ili V, ali sve nas ceka bolje sutra i sve ce desiti u pravo vrijeme. Kako meni moja mam kaze strpljen spasen. Grlim vas jako.❤

Sanjarka88
    16. Siječanj 2021. 11:57

Leah

Toliko o mojem opustenom ciklusu, danas sam se pocastila jednim testicem.. Do sada se nisam zamarala sa plodnim danima i svim ostalim (ili mozda podsvjesno jesam?), ali eto danas je pao testic, sakrila sam ga duboko u ormar da ga ni ne gledam. Necu ga pisnut ako ne zakasni M tako mi svega.. Bit ce to prava borba iduca 2 tjedna, ali trudim se biti opustena i dalje hopsati iz uzitka. Di su moje opustenice? Kako je kod vas?
    Curke nemoj te biti tuzne radi minusa i vjestica, znam da je tesko to prihvatiti u trenutku kad ugledate minus ili V, ali sve nas ceka bolje sutra i sve ce desiti u pravo vrijeme. Kako meni moja mam kaze strpljen spasen. Grlim vas jako.❤

Koji si kupila? 😁
    Nek ti donese sreću 
    Ja sam se isto opskrbila 
    Imam ih ravno 8+ 15tak s interneta jeftinih
    Plus dolazi 20kineza 😂🤦‍♀️🤦‍♀️

Leah
    16. Siječanj 2021. 12:11

Clear sign se zove, osjetljivost 20ml. Mozda mi donese srecu, a namjerno sam uzela neki od 20ml da ga ne pisnem prije nego izostane jer svakako nebi nista pokazao...
    Auuu Sanjarka pa ti mozes piskit sve u 16, koje su osjetljivosti? Ja cu isto morati poceti narucivati testice s intetneta ili odkud vec, jer ovako svaki mjesec ode bar 60kn na testice. Ali ovaj cuvam ko oko u glavi, ako dodje M necu ga iskoristiti, pa ostane za drugi ciklus

Sarita_00
    16. Siječanj 2021. 13:05

Hej! 
    Kod nas divno vrijeme, pa smo odradili subotnje rituale 😁 Pecivo i kava to go na trgu, obavili kupovinu, još se malo istrčali s malom po ulici. 
    Ja sam katastrofa s imenima 🙈 
    Žao mi je za sve m koje su došle, minuse na testićima. 
    Ja se bilježim za piš 24. Osim ako vještica ne požuri kao zadnji put. Test odbijam kupiti ranije jer ću, naravno, doći u napast 🤣 
    Tempica raste, evo i sad je 37,2. Bradavice me i dalje peckaju. One koje su dojile će znati taj osjećaj: kad krene mlijeko curiti iz one koju dijete ne vuče u tom trenutku 😅 Sinoć me nešto dolje probadalo. Za sada ne zvuči loše, ali se ne želim veseliti prije nego vidim plus. 

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

Sanjarka88
    16. Siječanj 2021. 13:17

Sarita_00

Hej!
    Kod nas divno vrijeme, pa smo odradili subotnje rituale 😁 Pecivo i kava to go na trgu, obavili kupovinu, još se malo istrčali s malom po ulici.
    Ja sam katastrofa s imenima 🙈
    Žao mi je za sve m koje su došle, minuse na testićima.
    Ja se bilježim za piš 24. Osim ako vještica ne požuri kao zadnji put. Test odbijam kupiti ranije jer ću, naravno, doći u napast 🤣
    Tempica raste, evo i sad je 37,2. Bradavice me i dalje peckaju. One koje su dojile će znati taj osjećaj: kad krene mlijeko curiti iz one koju dijete ne vuče u tom trenutku 😅 Sinoć me nešto dolje probadalo. Za sada ne zvuči loše, ali se ne želim veseliti prije nego vidim plus.

Bome bazalna otisla u visinu 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻

Sanjarka88
    16. Siječanj 2021. 13:17

anci000 🔜🤰🏼

Sanjarko koliko ih imaš možeš ih i prodavat 🤣🤣🤣🤣🤣 kraljice

😂😂😂
    Sve cu ja to popisat do ljeta 
    Dalje mi valjda nece ni trebat 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻

Sanjarka88
    16. Siječanj 2021. 13:18

Leah

Clear sign se zove, osjetljivost 20ml. Mozda mi donese srecu, a namjerno sam uzela neki od 20ml da ga ne pisnem prije nego izostane jer svakako nebi nista pokazao…
    Auuu Sanjarka pa ti mozes piskit sve u 16, koje su osjetljivosti? Ja cu isto morati poceti narucivati testice s intetneta ili odkud vec, jer ovako svaki mjesec ode bar 60kn na testice. Ali ovaj cuvam ko oko u glavi, ako dodje M necu ga iskoristiti, pa ostane za drugi ciklus

Ima ih od 10 i od 25ml

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.