Anabela 🔜🤰❤❤
e to tooo te ja pitaam Anabeliceeeee ti si nam slijedeća!🤰 ❤❤❤❤Lovely a i tii 🍀🙏🤞❤❤ pogotovo sad kad je opuštenije, glava je mirna, sad bi baš ono moglo fino lagano da se ulovi i ugnijezdi :) slažem se s onim kaj ste pisale u vezi Božića i očekivanja, razočarenja i sl. i ja sam u toj grupici s vama, Božić praktički proplakala jer je već počelo s roskastim i odmah sam znala da dolazi.. LazyO potpisujem sve kaj si pisala, bit će svakoj od nas plusić, a s prevelikim očekivanjima iz ciklusa u ciklus se samo maltretiramo.
Stormy sad sam vidla trakice, po zadnjoj ti je bila o, i obzirom da si ju iosjetila, to je to. jeste to zabetonirali? ;) sad navijamo slijedeća 2 tjedna na najjače!
Lyra kako si ti? mi isti dan ne očekujemo :)
Garava žao mi je, grlim te i samo hrabro i borbeno dalje ❤
❤❤❤ 💖💖💝💋💋
38god.
Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
Spermio✔endo operisana 2011g.
Predlozen ivf,UZ 20.02'21
I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
Beta 10.05. Negativna,2,1
Nemamo vise smrzlica...😏
Ancioo,eto ga ❤ Ti ces da otpocnes plusice sljedeci mjesec
38god.
Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
Spermio✔endo operisana 2011g.
Predlozen ivf,UZ 20.02'21
I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
Beta 10.05. Negativna,2,1
Nemamo vise smrzlica...😏
Anci sutra u napad 😉😉 I nek bude uspješno 🤞🤞
Marty žedna sam, piškim sto na sat, temperatura cijelo prije podne bila 37,2. Skršena sam stalno. Ti?
Belinda baš dugo ti trebalo da se ciklus unormali nakon pilula... Koje si pila? Prvi put kad sam prestala piti mi je bila točna u dan. Sad ovaj put je malo variralo, ali sve je dan-dva.
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
A kolko sam se samo bojala kad bi zaboravila popit pilulu jedan dan - doslovno sam strepila cekajuci mengu da nisam slucajno trudna. A sada😂😂😂😂
Ma ja sam bila u panici kad bi prošlo malo više od 24 sata između dvije 🙈🙈
Jednom sam bila na putu i nisam uzela novu kutiju računajući da ću se vratiti prije nego mi treba. 1. dan ciklusa sam preskočila i opet od 2. dana nastavila piti. Radila sam test i prije nego sam trebala dobiti jer sam bila u panici 🤣🤣
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Sarita tvoji simptomi zvuce odlicno 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻
Koliko vam je trebalo za prvu t?
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Belinda, Sarita, ja sam poslije prvog hopsanja s 18 godina radila test nakon tjedan dana zbog straha od trudnoce 😂😂😂 a nije bio uspjesan hops (ja sam se ukocila 😂) i imali smo kondom 😂😂😂
Cure, oprostite sto se ne javljam, ludnica na poslu. Samo radim i spavam.
Sarita tvoji simptomi zvuce odlicno 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻
Koliko vam je trebalo za prvu t?
Zvučali su i prošli ciklus 🙈 Drugi ciklus nakon što sam prestala uzimati pilule. Sad što više razmišljam nisam sigurna jel stvarno bio drugi ili možda čak i treći 😅 Al tad smo baš full opušteno, nismo niti razmišljali. I još kako smo oboje radili sezonu, nemam pojma kako nam je uspjelo od umora 😅
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Tloza haha moze grupno piskenje s lovely i svim drugim curama 😁 meni ovo tvoje zvuci kao crijeva/probava 😁 al racunamo kao simptom! 🤞
Mia znaci i u Njemackoj traje kao i u Hrvatskoj.. sretno i nek bude brzo!
Maca drzim fige da ujutro bude plus🤞
Hopeforyou zvuci kao dobar plan :) nemam iskustva s Podobnikom, ali isla sam u Ginekos i bas to sto kazes - razlika u opremi i vidljivosti je nevjerojatna u odnosu na socijalca. A moj cak jos ima i ok ultrazvuk. Sretno svakako 🤞
Anciooo suosjecam, i sama imam duze cikluse :) prvo dijete zaceto na 28 dc, drugo na 18 dc (tu sam morala uvjeravati njih na humanoj da nema smisla da krenem s folikulometrijama 8 dc 🤣).
Zao mi je da te poznanica podsjetila na gubitak ❤️
Baci se ti na hopsanje! I danas i sutra haha. Nema postede 😁
Sarita pripisat cemo si to piskenje simptomima 😁
Garava zao mi je za M 😔 samo hrabro dalje ❤️
Lavanya meni ovo tvoje zvuci kao da te soraju neki hormoni 🤞
Gumbica ja se sjecam da su ti ClearBlue nepouzdani testovi. Preporucam radije roze (FirstSign recimo). Nema odustajanja dok nema M 💪
Belinda sretno!
Anabelaaa cestitam jupiii!
Marty cini mi se kao da ima jos sto godina, a ne par dana do testa 😅 iskreno ne stignem puno o tome razmisljat uz svoja dva malca, evo kad ulovim vremena, procitam vas 😁 samo malo vise piskim 😅 nemam trakice tako da cu cekati bas do kraja 🤞 ti? Super za nalaz!
Sunshine uvijek se imas cemu nadat! 🤞
Kava - ne mogu bez nje 😁 jedna dnevno mi treba da prezivim 😅
👦 11/2017 👶 9/2020
Tloza haha moze grupno piskenje s lovely i svim drugim curama 😁meni ovo tvoje zvuci kao crijeva/probava😁al racunamo kao simptom! 🤞
Mia znaci i u Njemackoj traje kao i u Hrvatskoj.. sretno i nek bude brzo!
Maca drzim fige da ujutro bude plus🤞
Hopeforyou zvuci kao dobar plan :) nemam iskustva s Podobnikom, ali isla sam u Ginekos i bas to sto kazes - razlika u opremi i vidljivosti je nevjerojatna u odnosu na socijalca. A moj cak jos ima i ok ultrazvuk. Sretno svakako🤞
Anciooo suosjecam, i sama imam duze cikluse :) prvo dijete zaceto na 28 dc, drugo na 18 dc (tu sam morala uvjeravati njih na humanoj da nema smisla da krenem s folikulometrijama 8 dc🤣).
Zao mi je da te poznanica podsjetila na gubitak❤️
Baci se ti na hopsanje! I danas i sutra haha. Nema postede😁
Sarita pripisat cemo si to piskenje simptomima😁
Garava zao mi je za M😔samo hrabro dalje❤️
Lavanya meni ovo tvoje zvuci kao da te soraju neki hormoni🤞
Gumbica ja se sjecam da su ti ClearBlue nepouzdani testovi. Preporucam radije roze (FirstSign recimo). Nema odustajanja dok nema M💪
Belinda sretno!
Anabelaaa cestitam jupiii!
Marty cini mi se kao da ima jos sto godina, a ne par dana do testa😅iskreno ne stignem puno o tome razmisljat uz svoja dva malca, evo kad ulovim vremena, procitam vas😁samo malo vise piskim😅nemam trakice tako da cu cekati bas do kraja🤞ti? Super za nalaz!
Sunshine uvijek se imas cemu nadat!🤞
Kava - ne mogu bez nje😁jedna dnevno mi treba da prezivim😅
I ja trebam NEdobiti 26.1, pa mogu i ja piskitii s vama 😁
👩27
👨30
Nezaštićeni odnosi 04/20
Aktivno od 01/21
Sortiraj odgovore
Najstariji