Tko planira i radi na bebi - peti nastavak 👶🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lisa27 👶🧸🎀
    16. Siječanj 2021. 08:53

lavanya 🌷 🔜🤰

Osjecam se bas grozno😔ne mogu prestat plakat…oduvijek sam mislila da sam stvorena da budem mama, nista mi drugo nije vazno… i onda ovo, iz mjeseca u mjesec…tko zna dal ce zbog ove proklete endo biti ikada… 💔💔 oprostite, moram se malo ispuhati…
    💔

Uff znam, ja si stalno govorim  da sam znala da je to tako krenula bi vec prije 5 godina sigurno a ne tek sada, ispuši se koliko ti god treba tu smo za to ❤

Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm

• maca31
    16. Siječanj 2021. 09:01

Pozz cure ev mene...sinoc sam bila kod gin...sa kasnjenjem od 10 dana i dva negativna testa...napravila mi je ultrazvuk i kaze nije sigurna...i da ne vidi nista jos...ikaze da je to dobro jer sve izgleda uredu nema nista sto bi zaustavilo menst...osim rane ttrudnoce..rekla da ponovim test u ponedjeljak ujutro i da joj opet odem na ultrazvuk...jel moguce da sinoc nije vidjela nista a da za dva moze biti...

Ginny
    16. Siječanj 2021. 09:21

lavanya 🌷 🔜🤰

Osjecam se bas grozno😔ne mogu prestat plakat…oduvijek sam mislila da sam stvorena da budem mama, nista mi drugo nije vazno… i onda ovo, iz mjeseca u mjesec…tko zna dal ce zbog ove proklete endo biti ikada… 💔💔 oprostite, moram se malo ispuhati…
    💔

Grlim, zao mi je, jos taj minus moze bit plusic a doc ce i vasa bebica ❤️ normalno je da nam je nekad svega toga previse

🧘‍♀️37g, blaga trombofilija
    🧘‍♂️37g, oligoasthenozoospermia
    🧒2012g
    👱‍♀️2014g
    trudimo se od 05/2019
    miss.ab 12/2019 u 12tt

tina25
    16. Siječanj 2021. 09:37

lavanya 🌷 🔜🤰

💔

Da te malo oraspoložim ako je to moguće. Pisala sam nedavno da mi je kolegica ostala trudna i to neplanski... Znaci bila je kod gin i rekla joj je kako na lijevom jajniku ima dvije ciste i da ima endo, i da kad i ako bude htjela dijecu morat ce prvo na operaciju jer joj ovako neće uspjeti. I dobila je neku terapiju, tablete mislim i i imali su odnose bez zaštite jer je eto mislila da ne može doći do trudnoće i odmah idući mjesec ostala trudna. Sada ili su joj te tablete pomogle ili se bas stvarno sve tako posložilo ali eto uspjela je. Probaj otići privatno kod gina ako imaš mogućnosti i ako nisi da da dobiješ neku terapiju ako već ne pijes. Izvini na druzem postu, i nadam se da se te barem malo utješila 😘😘

👧 - 25
    🧔🏻 - 32
    Nezaštićeni odnosi - 2018
    Papa - 8mj ✔
    Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔

Sanjarka88
    16. Siječanj 2021. 09:40

Lavanya bas mi je zao 😪
    Odtuguj svoje, potrebno nam je to svima ponekad 
    Bit ces mama! ❤️
    Croo kad ti mislis piskit?😁

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Loza 💙😇
    16. Siječanj 2021. 09:49

Lavanya uz tebe smo ❤️
    može grupno piškenje 24. 1., tada bi trebala dobiti, nadam se da me neće preduhitriti 😁 

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

Sanjarka88
    16. Siječanj 2021. 09:54

Nes drago mi je da si se vratila ❤️
    Sretno za vikend 🤩🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻

Sanjarka88
    16. Siječanj 2021. 09:56

Pi pi 24.01 🤞🏻🥳🤞🏻🍀🙏🍀

Nes
    Tloza 

Lisa27 👶🧸🎀
    16. Siječanj 2021. 10:14

Sanjarka88 🐰

Pi pi 24.01 🤞🏻🥳🤞🏻🍀🙏🍀NesTloza

Pridružujem se!

Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm

Mia333
    16. Siječanj 2021. 10:15

Jutro cure!
    Gumbica i Maca drzim 🤞🤞🤞 i dalje!
    Garava zao mi je, suosjecam i iscekujem s tobom novi ciklus kao i sa svima ostalima kojima je stigla M ❤
    anabelaaa to su tako divne vijesti! Drzim 🤞 da cista nestane! Sve nam javljaj - u detalje!!!
    Sarita, Belinda  i Zuzuzujalica tako vas dobro razumijem. I sama bih prije pravila paniku ako bih slucajno zaboravila jednu i krajem ciklusa 4 dana prijem M radila testove 🤭
    Lyra to sa Centrom za obitelj i socijalno se mozes prijaviti, ali i ne moras. To su uveli u 11.mj. 2020 kada je i ova pokrajina potpisala sprazum o subvenciji troskova za potpomognutu. Tako da cemo predati i cekati i od njih odgovor. Svaki ustedjeni iznos je dobro dosao i moze se investirati kao sto nasa Watson kaze, u kolica ili krevetic.
    Sam zahvat (1 pokusaj) prema izracunu troskova kosta oko 3000 eura. Od toga zdravstveno pokriva pola, a pola od nase polovice bi pokrio Centar za obitelj i scijalno, dakle nas udio bi bio 25% odnosno oko 750 eura. Ono sto u svakom slucaju 100% sami snosimo su zamrzavanje, odmrzavanje, transfer, skladistenje oplodjenih j.s. (oko 130 eura za pola godine), sto je dodatan iznos od oko 1500 eura.

pokusavamo od 11/2018
    oligoasthenoteratozoospermia 2% prog. pokretnih

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.