Curke da vas pitam savjet
Ako se ispostavi da sam trudna (termin bi bio 29.09 po izracunu preko interneta na zarucnikov rođendan 😍) dal da sacekam pir u 7mi misec ili da se odemo vjencati u maticara pa crkveno?
Ne vidim zašto odvajati, ako je već sve dogovoreno 😉
Jedino ako mijenjaš prezime ćeš najvjerojatnije krvnu grupu morati ponovno vaditi, znaju zezati ako je jedno prezime na nalazu, a drugo u dokumentima.
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Curke da vas pitam savjet
Ako se ispostavi da sam trudna (termin bi bio 29.09 po izracunu preko interneta na zarucnikov rođendan 😍) dal da sacekam pir u 7mi misec ili da se odemo vjencati u maticara pa crkveno?
Ne vidim zašto odvajati, ako je već sve dogovoreno 😉
Jedino ako mijenjaš prezime ćeš najvjerojatnije krvnu grupu morati ponovno vaditi, znaju zezati ako je jedno prezime na nalazu, a drugo u dokumentima.
Pa tako sam i mislila al reko da vas pitam sta vi kazete…☺️
Aaa da da vidis to nisan znala za krvnu grupu hvala ti ❤️
Ako je sve u redu, ne vidim prepreke ❤️ Moja rođakinja je imala svadbu 2 tjedna prije termina.
Sjećam se da je mene sestra kod gin pitala hoću li mijenjati prezime (ali sam već bila udana) jer onda i ona mora u svim papirima primijeniti da ne stvara bolnica problem. Ali čula sam na više mjesta to, pa sad ne znam je li tako svugdje.
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Cure jel tko zna kako se krecu cijene briseva kod privatnika?
e evo našla samCurka ovako, ja sam imala takav nalaz. Prvo, velikom većinom je stvarno samo upala kao što ti ginić kaže, i uglavnom je uzrokuje HPV. Dal si pozitivna na HPV?
ja jesam, i imam i ranicu na grliću maternice i zbog toga plus stres i pad imuniteta imam česte upale. kad sam dobila ovakav identičannalaz, gin me poslala na kolposkopiju i biopsiju vrata maternice kako bi točnije utvrdila kakve su to stanice i da li se razvio cin ili nešto više. kao što sam rekla većinom je to samo jača upala, a tako je i meni bilo, nalazi su bili dobri. gin će ti dati terapiju i tako riješiti stvar. nakon terapije treba ponoviti papu da vidiš dal je sve ok, a ako
ma ništa ne zamaraš :) ja sam imala HPV još puno prije takvog nalaza (da, papa to pokaže abnormalnim nalazom)i to visok rizik (radila tipizaciju). tako da je onda moja gin povezala te dvije stvari i slala me dalje na pretrage, ali kažem ono da bude 100% da nije nešt ozbiljnije, isto nije radila strku oko takvog nalaza.. tak da, ja mislim da budeš riješila to vaginaletama :)
Joooj hvala ti. …bas si me utjesila
💕💕💕💕
ma sigurno je tako ❤ nisam ti ni ono sve trebala spominjati u prvom odgovoru al iskreno mislila sam da imas i hpv koji ti je uzrok nalazu, jer vecinom fakat je tak 🙂 drago mi je da je obrnuto i sigurna sam da bude brzo sveee 🔝🔝❤😘
Ma samo ti reci kak je. Zato i trazim nekog ko je imao slican nalaz. kazem da nemam povijest kakvu imam nebi dizala frku al obzirom na to kaj sam prosla sad reagiram na sve😏
vjerujem.. zao mi je da si to morala prolaziti 😔 a kako se otkrilo ako smijem pitati?
slazem se da je zdravlje br. 1. kad imamo zdravlje sve ostalo vec nekako je 🙂
👣 od 10/2020 💜
♀ 30 ♂ 32
https://ibb.co/vHm9gj6
Cure jel vam izgleda ovo da tamni?
Prva je danas, pa jucer i zadnja prejucer.
Puno se bolje vidi uzivo🤷♀️
svidaaa mi se ovo jakoooo 🤞🤞🤞🤞🔜🤰
👣 od 10/2020 💜
♀ 30 ♂ 32
Bok cure da vas pitam.
Što bi još mogla piti uz folnu, mislila sam neke vitamine jos dodati? Ima li itko kakvu preporuku? Možda magnezij? 😁
Freya ja pijem premama duo, to su prenatalne tabl, imaju puno vitamina i u njima je i folna i omege, i odgovaraju mi. prije sam pila elenatal ali su me dosta zatvarale.. ako hoces ti poslikam sastav 😉
Anci dragoooo mi je za zeleno svijetlo! ❤
👣 od 10/2020 💜
♀ 30 ♂ 32
Cure jel tko zna kako se krecu cijene briseva kod privatnika?
e evo našla samCurka ovako, ja sam imala takav nalaz. Prvo, velikom većinom je stvarno samo upala kao što ti ginić kaže, i uglavnom je uzrokuje HPV. Dal si pozitivna na HPV?
ja jesam, i imam i ranicu na grliću maternice i zbog toga plus stres i pad imuniteta imam česte upale. kad sam dobila ovakav identičannalaz, gin me poslala na kolposkopiju i biopsiju vrata maternice kako bi točnije utvrdila kakve su to stanice i da li se razvio cin ili nešto više. kao što sam rekla većinom je to samo jača upala, a tako je i meni bilo, nalazi su bili dobri. gin će ti dati terapiju i tako riješiti stvar. nakon terapije treba ponoviti papu da vidiš dal je sve ok, a ako
ma ništa ne zamaraš :) ja sam imala HPV još puno prije takvog nalaza (da, papa to pokaže abnormalnim nalazom)i to visok rizik (radila tipizaciju). tako da je onda moja gin povezala te dvije stvari i slala me dalje na pretrage, ali kažem ono da bude 100% da nije nešt ozbiljnije, isto nije radila strku oko takvog nalaza.. tak da, ja mislim da budeš riješila to vaginaletama :)
Joooj hvala ti. …bas si me utjesila
💕💕💕💕
ma sigurno je tako ❤ nisam ti ni ono sve trebala spominjati u prvom odgovoru al iskreno mislila sam da imas i hpv koji ti je uzrok nalazu, jer vecinom fakat je tak 🙂 drago mi je da je obrnuto i sigurna sam da bude brzo sveee 🔝🔝❤😘
Ma samo ti reci kak je. Zato i trazim nekog ko je imao slican nalaz. kazem da nemam povijest kakvu imam nebi dizala frku al obzirom na to kaj sam prosla sad reagiram na sve😏
vjerujem.. zao mi je da si to morala prolaziti 😔 a kako se otkrilo ako smijem pitati?
slazem se da je zdravlje br. 1. kad imamo zdravlje sve ostalo vec nekako je 🙂
Imala sam cistu 2 godine...nakon tog ginekolog mi je preporucio da odem to laparaskopski odstraniti...nakon operacije (cca 5 dana) stigao je phd nalaz koji je pokazao da se radi o tumoru (bordeline) i onda sam isla također laparaskopski odstraniti cijeli jajnik...eto sreća u nesreći da nisam isla izvaditi "cistu" tko zna sto bi bilo
🧔 36
👩💼 30
Odstranjen jajnik (bordeline tumor)
💊almagea prenatal omega+
Rad na 👶 od 11/2020.
03/21 - Papa test uredan
Kasna ovulacija
➕28.7.2021.
👶-2022
Rad na drugoj bebici od 4/2024
Žene drage, kad se sjetim kako su nas u mladosti učili da od jednog seksa možeš sam' tak' zatrudniti.
Najveća laž ikad
😂😂😂😂 da se razumijemo, to ćemo i mi svojoj djeci pričat :P
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Žene drage, kad se sjetim kako su nas u mladosti učili da od jednog seksa možeš sam' tak' zatrudniti.
Najveća laž ikad
Znaci laz samo takva. Ne znam za vas, ali evo oko mene ima dosta primjera parova koji se tek upoznaju i kratko nakon cura zatrudni. Mozda vas ima i ovdje, koja je formula i kako? Mislim da sam ovo pitanje vec postavljala ali evo, ne znam stvarno sta oni rade a mi ne. 🤣🤣 A cini mi se da je nasim starcima to sve islo glatko, cinjenica je da su se ranije vjencavali i mozda nije bilo toliko strke i bili su zaokupljeniji drugim stvarima. Vecina nas sad kroji zivot tako da se djeca stavljaju 'zadnja' na listi prioriteta, kad se zavrsi faks i nadje dobar posao i sl. Mozda i tu grijesimo 🤷🏼♀️. A to u vecini slucajeva vuce i neke godine za sobom... Eto, sad se treba iskoprcat kako god znamo, da sam znala, rodila bi s 20. 😂
33 god. 🙋🏻♀️
41 god. 🙋🏻
👶🏻 David - 05.12.2022. 🩵
Angeleyes kad kažeš kako je našim starcima to išlo glatko, ja baš tako često razmišljam o tome. Moji su bili skupa par mjeseci, prognanici u Zagrebu, živjeli po barakama, tata bio u logoru s 19 godina, gdje ćeš veći stres od toga? But, here I am 😂😂 mama meni priča kako nisu znali gdje će živjeti do dan prije vjenčanja a bila je tad već naveliko trudna sa mnom... A ja si mislim da sam ne daj Bože ja bila u takvoj situaciji, pa dan danas ne bi ostala trudna od stresa! A mi zaposleni, imamo svoju kuću, solidna primanja, daleko od potresa i svega al džabe 😂
Ja 27 / M 32
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Bože, hvala Ti!
Možda će i naši klinci reć "ajme kako je ovo teško, kako je našim starcima išlo tako glatko?!" a ne znaju za tajne ovog foruma 😂😂
Ja 27 / M 32
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Bože, hvala Ti!
Sortiraj odgovore
Najstariji