Tko planira i radi na bebi - peti nastavak 👶🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lisa27 👶🧸🎀
    11. Siječanj 2021. 08:05

Sanjarka  da to sam bas gledala malo prije da je bila o vjerovatno bi skocila tempica jutros 🙂 očekujem onda danas

Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm

Sanjarka88
    11. Siječanj 2021. 08:17

maša25

Jutro ❤️
    Sanjarka sjeti se moje lh trakice na 10DPO i lh trakice na 11DPO … nista jos nije gotovo , drzim 🤞

Naglo je potamnila?
    Imas slike?
    Ma gle. Meni je proslu t potamnila tek 13dpo blizu pika, a 15dpo je bila tek pik 
    Znam da moze bit jos svasta Al jednostavno se ne osjecam trudnom 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    11. Siječanj 2021. 08:18

anci000 🔜🤰🏼

maša25

Jutro ❤️
    Sanjarka sjeti se moje lh trakice na 10DPO i lh trakice na 11DPO … nista jos nije gotovo , drzim 🤞

dobro gdje si ti ❤️
    Sanjarko ja vjerujem da je jos rano, moja je tamna bila tek na 12dpo

A jesi piskila 10 ili 11dpo?
    S tvojima pratim pa me bas zanima kako je kod tebe islo tamnjenje 

Sanjarka88
    11. Siječanj 2021. 08:19

anci000 🔜🤰🏼

Sanjarka88 🐰

maša25

Jutro ❤️

Naglo je potamnila?
    Imas slike?
    Ma gle. Meni je proslu t potamnila tek 13dpo blizu pika, a 15dpo je bila tek pik
    Znam da moze bit jos svasta Al jednostavno se ne osjecam trudnom

osjecaji znaju varati, meni se svida jer nista ne osjecas ni sipmtome nit ista
    ja vjerujem, ljubim te ❤️

Hvala ti ❤️
    Dao Bog. Ali iskreno i lakse mi je ne nadat se puno, pa da se i ne razocaram previse 
    Valjda obrambeni mehanizam 

11. Siječanj 2021. 08:32

Jutro cure 💕 Želim vam dobar tjedan 🍀 Čestitam svim curama koje su ugledale svoje plusice 🙏
    Bella razumijem te u potpunosti i vjerujem da ce ti odmak dobro doci i sigurna sam da ces se javiti ponovno s plusicem 🙏💕
    Kod mene bi vjestica trebala stici za 9 dana...a ja danas osjecam neke menstrualne bolove i kao da me "lovi" migrena😩 ne znam zasto tako rano...
    A u petak sam imala prilikom jednog brisanja neke zuckasto/svjetlo smeđe tragove i dvije tri tamnije smede tockice, doslovno tockice... nije mi tako nikada bilo...a prerano je da bi bila neka eventualna impl... O je bila u pon ujutro(to sam poprilicno sigurna)
    Tako da se bojim da je ovo jos jedan neuspjesan ciklus 💔

Monstera
    11. Siječanj 2021. 08:33

Ancioo telepatija između mene i Sanjarke 
    Sanjarka možda je baš to šta se ne osjećaš trudno jedan od znakova  Čitala sam već kad su cure imale i obećavajuće simptome i temperature pa na kraju nije bilo ništa (mislim da si baš i ti pisala o tome) a i sama sam se uvjerila da je tako. Očito je to samo prejaka želja, pa ti tijelo šalje takve "obećavajuće" signale. Za 3 dana piškiš, je tako?
    Stormy drago mi je da je prohodnost iza tebe, nema ljepšeg osjećaja kad obaviš nešto šta te mučilo i na kraju je sve ok 

♀️33 ♂️35
    Biokemijske 💔 8/19, 10/20, 04/21, 05/21
    Novalac ~ Clexane 0,4 💉
    💜

Sanjarka88
    11. Siječanj 2021. 08:34

Monstera

Ancioo telepatija između mene i SanjarkeSanjarka možda je baš to šta se ne osjećaš trudno jedan od znakovaČitala sam već kad su cure imale i obećavajuće simptome i temperature pa na kraju nije bilo ništa (mislim da si baš i ti pisala o tome) a i sama sam se uvjerila da je tako. Očito je to samo prejaka želja, pa ti tijelo šalje takve "obećavajuće" signale. Za 3 dana piškiš, je tako?
    Stormy drago mi je da je prohodnost iza tebe, nema ljepšeg osjećaja kad obaviš nešto šta te mučilo i na kraju je sve ok

Ma istina. Prosli ciklus sam imala gro simptoma i tempicu 37 4 dana zaredom 
    Pa nista nije bilo 
    U čet piskim da 🙂🤗

Sanjarka88
    11. Siječanj 2021. 08:35

lavanya 🌷 🔜🤰

Jutro cure 💕 Želim vam dobar tjedan 🍀 Čestitam svim curama koje su ugledale svoje plusice 🙏
    Bella razumijem te u potpunosti i vjerujem da ce ti odmak dobro doci i sigurna sam da ces se javiti ponovno s plusicem 🙏💕
    Kod mene bi vjestica trebala stici za 9 dana…a ja danas osjecam neke menstrualne bolove i kao da me "lovi" migrena😩 ne znam zasto tako rano…
    A u petak sam imala prilikom jednog brisanja neke zuckasto/svjetlo smeđe tragove i dvije tri tamnije smede tockice, doslovno tockice… nije mi tako nikada bilo…a prerano je da bi bila neka eventualna impl… O je bila u pon ujutro(to sam poprilicno sigurna)
    Tako da se bojim da je ovo jos jedan neuspjesan ciklus 💔

Nikad ne  znas
    Često nesto novo i drugačije bude upravo dobitno, drzim ti fige na najjace 🤞🏻🤞🏻🤞🏻❤️

Teaa95
    11. Siječanj 2021. 08:54

Curke evo i mene nakon par mjeseci..imam problem pa bi voljela cuti vase misljenje.. M kasni 4 dana,test smo jutros radili i negativan..Ginekog mi je na godisnjem mogu zvati tek u ponedjeljak.. Pritom grudi su kao dvije dinje,prosarane vidljivim venama 🤣 povracala 2 jutra,naznaka da ce menstruacija doci nema..polako ludim

🤵‍♂️👰‍♂️ 2019g
    👦 36god 👩 28god
    Missed ab 2020
    Baby 👱‍♂️ 2021g 💙
    Baby 👱‍♀️ 2023g 🩷

Maša🤰🏼
    11. Siječanj 2021. 08:54

Evo cure malo da se pojadam kako nemam bas srece :/ zvala ginekologicu radi papa nalaza , imam trichomonas i dala je terapiju meni i muzu i meni vaginalete i zabranila odnose u slijedecih 10 dana. Ja sam danas vec 8 DC sta znaci da ce O bit za 6,7 dana 😢😢😢 i sad neznam vise sta da radim ni sta da mislim . Osjecam se ko da me stalno netko i nesto sabotira 😢

Evo slikice sanjarka potamnila naglo da naglije nemoze 
    https://ibb.co/NFN21zN

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.