Cure, bas mi je zao zbog minusa i M. 😢 sigurna sam da ce brzo biti ➕ velik kao kuca ❤️
Ja razmisljam da pisnem test ipak.
Ako se ne sjecate, imala sam full cudnu situaciju - O na 17dc i krvarenje od 22-25dc. Mislila sam da je M (jos uvijek mislim) ali me kopka sto nije bila obilna i bolna kao inace. Pa cu sutra kupiti CB i piskiti u utorak. Pa kud puklo da puklo 😁
Andela ❤️ Pa kud puklo da puklo, fali mi piskrnje, nisam dugo 😂 kako me krvarenje iznenadilo 10 dana prerano, nisam si stigla ni umisliti simptome, ni piskiti testove. Fali mi moja opsesivnost 😂😂
Marty, i ja tebi zelim isto …. da se konacno radujemo…. ❤️💋
❤❤❤🤞🤞
Zuzuzujalica jooj stvarno cudna situacija, nadam se da je to bila implantacija 🤞 sretnooo, nadam.se da ce biti ➕ 😘
👣 od 10/2020 💜
♀ 30 ♂ 32
Da, Marty, apsolutno neobjasnjivo.. mozes zamisliti iznenadenje kad sam vidjela kad sam otisla na wc. Kao ljudska fontana - piskila i plakala. Ali dobro je, nova godina, nove pobjede, novi ciklusi ❤️ Sebi za dusu piskim u utorak 😁😁
Monstera bas mi je zaoo. 😔 Vec sledeci ciklus je tvoj. Drzim fige. 🤞❤
🙎♀️29
🙎♂️41
👩🏽🤝👨🏼 6/2016
🤵♂️👰♂️ 1/2019
Pokušavamo 3/2020 muz kaze 10/2020 🙄
Hormoni 2/2021 ✅
Tsh 2.83 euthyroxs 0.25
Elevit od 11/2020
➕ 2.05.2021.
Monstera, žao mi je baš baš idući ciklus je tvoj, grlim
Lucija 16.12.2021.💗
Da, Marty, apsolutno neobjasnjivo.. mozes zamisliti iznenadenje kad sam vidjela kad sam otisla na wc. Kao ljudska fontana - piskila i plakala. Ali dobro je, nova godina, nove pobjede, novi ciklusi ❤️ Sebi za dusu piskim u utorak 😁😁
totalno kuzim 🙈 tak i ja svaki put kad dobijem, a prosla mi bas na Bozic pocela s roskastim😑 ajde piski ti samo, moguce da je bila lazna. 🤞❤
👣 od 10/2020 💜
♀ 30 ♂ 32
Monstera baš mi je žao, neznam što reći, te sjene i mene zbunjuju..prije dva ciklusa mi je bilo slicno ko tebi, na 10 i 11 dpo se vidjela sjenica i posle je vise nije bilo.. zo nam je tako kad smo sve nestrpljive al nemozemo protiv toga ❤
Ja prijavljujem da moj pik još uvjek traje od jučer, nikako kraja tome, stavljam sliku u iducem postu. A prije sat vremena sam osjetila ovulacijsku bol tako da kreće O. Ne znam da li je to moguce da je O iako još uvjek traje pik, nije mi se to još nikad dogodilo pa sam malo zbunjena 🤔
Koliko je vama najduže trajao pik? Čitala sam nešto da je moguce da ovuliraju oba dva jajnjka pa da se zato to događa,ali neznam 😕 kako god pokrili smo i danas.
Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm
https://ibb.co/ZSFN7Kc
Evo trakica od veceras 19h
Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm
Sortiraj odgovore
Najstariji