Hvala vam cure na riječima utjehe, super ste ❤️
Već sam jednom napisala da sam sigurna da ćemo sve u jednoj od beba grupa ove godine, uopće ne sumnjam u to ❤️
♀️33 ♂️35
Biokemijske 💔 8/19, 10/20, 04/21, 05/21
Novalac ~ Clexane 0,4 💉
💜
Cure zanima me da li koja od vas ima jako bolne mjesecnice, da li ste koristile nesto na prirodnoj bazi da vam je pomoglo kod bolova i grceva, i da vam je nesto izreguliralo mjesecnicu, jer me izluduje da nikada ne znam tocan datum
Ginekologinja kod koje sam odlazila u mladosti je pričala da je maca prah odličan za regulaciju mjesečnice i povećanje plodnosti. Osobnih iskustva po tom pitanju nemam.
👩 33 - desni jajovod neprohodan, a lijevi slabo prohodan, AMH 24.5 pmol/L
🧔 39 - normozoospermija
*11/2021 - biokemijska
*3/2022 - 1. IVF , *4/2022 FET 1🐧,➕
*12/2022 - stigao naš dečkić💙
*1/2025 - iznenadni ➕️
*6/2025 - 3 mjeseca ranije stigao naš palčić💙
Pozdrav svima, evo jedne novopridošlice… U nadi za nekim odgovorima nabasala sam na ovaj forum te se iskreno iznenadila količinom pozitive i podrške koju pružate jedne drugoj kako u najljepšim tako i najtežim životnim trenutcima. Inače nisam baš za aktivno pisanje, više čitanje, no stvarno djelujete kao prekrasna grupa žena s puno iskustva i znanja u raznim stvarima pa bih vam se rado pridružila ako me primate. 🤗🤗
Moja priča ide otprilike ovako, nakon cca. 10 mjeseci pokušavanja (O pratila isključivo nekom žnj aplikacijom, ciklusi 27-35 dana), uspjela zatrudniti, trudnoća prošla više-manje školski, u 4. mjesecu ove godine rodila svoju malu zvjer koja sutra puni 9 mjeseci. Prije mjesec dana intezivirali smo rad na drugom djetetu i sve super i sve pet, ali ja nemam pojma kada mi je O jer kako dojim, još nisam dobila prvu M nakon poroda, pa sam vas htjela zamoliti ako imate kakve preporuke za LH trakice. Trebala bih se uskoro naručiti na redovan gin pregled i papu, pa možda i tamo dobijem kakvu lijepu vijest jer je na prošlom bila samo konstatacija kako O nema na vidiku. 🤦♀️
Svim trudnicama želim dosadnu i školsku trudnoću. 🤰🥰 A svim trudilicama da što skorije ugledaju svoj plusić! ➕❤️
Da, dojenje je neka vrsta kontracepcije (nepouzdana doduše, jer ima puno žena koje su zatrudnile), ali dok god dojiš, ne uspostavlja se onakva regulacija hormona koja dovodi do ovulacije.
Moja prijateljica je ostala trudna s drugim djetetom 2 mjeseca nakon prestanka dojenja.
👩 33 - desni jajovod neprohodan, a lijevi slabo prohodan, AMH 24.5 pmol/L
🧔 39 - normozoospermija
*11/2021 - biokemijska
*3/2022 - 1. IVF , *4/2022 FET 1🐧,➕
*12/2022 - stigao naš dečkić💙
*1/2025 - iznenadni ➕️
*6/2025 - 3 mjeseca ranije stigao naš palčić💙
Cure zanima me da li koja od vas ima jako bolne mjesecnice, da li ste koristile nesto na prirodnoj bazi da vam je pomoglo kod bolova i grceva, i da vam je nesto izreguliralo mjesecnicu, jer me izluduje da nikada ne znam tocan datum
Ginekologinja kod koje sam odlazila u mladosti je pričala da je maca prah odličan za regulaciju mjesečnice i povećanje plodnosti. Osobnih iskustva po tom pitanju nemam.
Hvala, probat cu i to nabaviti :)
🙍♀️33
🙎♂️33
💞9mj 2020
Folna kiselina
Femisan A kapi
Sok cikle
Papa test 3/2021✅
Spermiogram 5/2021✅
Brisevi 9/21✅
SonoHSG✅
Hormoni-stitnjaca povisena(terapija euthyrox50)
Brisevi-izolirana ureaplasma✅
-tablete bromergon
-povisen secer(tablete glucophage xr750mg)
Cure zanima me da li koja od vas ima jako bolne mjesecnice, da li ste koristile nesto na prirodnoj bazi da vam je pomoglo kod bolova i grceva, i da vam je nesto izreguliralo mjesecnicu, jer me izluduje da nikada ne znam tocan datum kada trebam dobiti.
Hej,ja inace imam uzasno bolne i obilne menstruacije. Cak se sjecam da su bile toliko bolne da nisam mogla hodati jer sam imala osjecaj da me svaka kost,svaki misic i ligament iznutra boli. Bilo je isto perioda da je islo do 35 dana pa palo na 28 i tako u krug, pa sam uzela ulje nocurka i prvi ciklus mi je odmah pomoglo da se uravnotezi na 28 dana i bolovi nisu bili toliko jaki,jedino je krvarenje ostalo isto. Prestala sam piti jer mi je muz zabunom bacio u smece tokom radova ljeti pa se tjeram vec duze uzeti nove,a obzirom da mi se prvi put u zivotu dogodilo da sam sada prokrvarila crveno nakon 70 dana,uz prethodnih 2 tjedna nekakvog brljanja,trenutno imam flaster za menstruaciju i mogu ti reci da pomaze. Cijeli dan sam prelezala u grcevima jer ni tablete nisu pomagale,jedva se istusirala i stajala na nogama pa sam stavila flaster i trenutno pomaze,tako da meni osobno je pomoglo u zadnjih 16 godina krvarenja samo to dvoje
Monstera citam i ne vjerujem 😭 ali ono je bila crtica,bemu doista je!!!! A da pisnes jos koji test ? Onka je pisala neki dan kako je imala mengu i pisnula test i ppzitivan je, njena menga je bila lazna. Neke zene znaju i nekoliko mjeseci imati "laznu M"
Zujalice drzim palceve, samo pozitiva 👆❤☁
Amelie dobro nam dosla, sretno u lovljenju plusica 🙏
Andela kad piskis ? Imas koji testic ?
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Već sam jednom napisala da sam sigurna da ćemo sve u jednoj od beba grupa ove godine, uopće ne sumnjam u to ❤️
Monstera, zao mi je, tek sam sad polovila postove unatrag. Ima da uskoro bude pravi plus!
👦 11/2017 👶 9/2020
Pozdrav cure, cestitam svima na plusicima uz nadu da cemo mi ostale skoro ugledat svoje 🥰
Evo meni nestalo zelenih trakica i nisu mi jos stigle nove, pa lijepo otisla u ljekarnu i kupila ove skupe. Jel ovo plati pa se rugaj ili sta? Nakon 5 sekundi ocitaju crticu, sad me bas zanima sta bi pokazale ove zelene da sam ih koristila jucer i danas. Evo slika:https://ibb.co/8zX1qkX
U svakom slucaju, izgleda da je pik danas. 🎊
daaaaa! i to kakav 😉 navalii na dragog danas obaveznoo🤞😍
Jutros jesmo, trebalo bi i ujutro prije posla 😂🙊
ooo jos bolje, navodno su jutarnji plivaci odmorni i jaci 😁👌 mi smo isto jutros i sutra cemo navecer. mada muz kaze da sam sad vec sigurno trudna 😂 ludak
👣 od 10/2020 💜
♀ 30 ♂ 32
ni ja ne sumnjam 😁❤ samo daj nam Boze strpljenja do onda hahhaah
👣 od 10/2020 💜
♀ 30 ♂ 32
Sortiraj odgovore
Najstariji